Video-előzetes a Skoda Vision In koncepcióról

Két héttel Új-Delhiben tartandó világpremierje előtt a ŠKODA video-előzetesben mutat be újabb részleteket a ŠKODA VISION IN tanulmányból. A kifejezetten az indiai piac számára kifejlesztett koncepciótanulmányon megvilágított kristályelemek szolgálnak markáns stílusjegyekként. A ŠKODA VISION IN Új-Delhiben, az Auto Expo 2020 (2020. február 5-12.) alkalmával tekinthető meg első ízben.

A ŠKODA VISION IN első videójában többek között a masszív kettős bordákkal és kristályüveg-kerettel kialakított ŠKODA-hűtőrács látható. Ezen elemek éppúgy megvilágíthatók, mint a felettük megjelenő ŠKODA-embléma, s a két részre osztott LED-fényszórókkal közösen impozáns elölnézetről gondoskodnak. Kristályelemekkel a ŠKODA VISION IN utasterében is találkozhatunk, például a középkonzol menetfokozat-választó gombján, a Virtual Cockpit műszeregység alatt, illetve a műszerfalon feltűnő új kristályelem formájában. Az üléskárpitokon látványos díszvarrások húzódnak, a bőrbevonatú, multifunkciós kormánykeréken pedig a ŠKODA új kezelési koncepciójának recézett görgetőkerekei is rendelkezésre állnak.

A VISION IN az első modell, amely a moduláris keresztmotoros platform a ŠKODA által, s kimondottan Indiára összpontosítva kifejlesztett MQB-A0-IN változatának műszaki alapjaira épül. Ezt az új, lokalizált szuperkompakt platformot, amelyre az egyes márkákon átívelően több ŠKODA és Volkswagen modell is készül majd, kifejezetten az indiai ügyfelek igényeihez igazítva alakították ki. Az INDIA 2.0 projekt keretében a ŠKODA AUTO vezeti a Volkswagen Csoport teljes indiai tevékenységét.