A Volkswagen a Goodyear SealTech-et választotta a vadonatúj Arteonhoz

A Goodyear bejelentette, hogy a VW gyári felszerelésként akkreditálta az új Arteonhoz a Goodyear legújabb SealTech technológiával rendelkező díjnyertes1, ultramagas teljesítményű Eagle F1 Asymmetric 3 abroncsot.
A Goodyear legújabb bővített mobilitási megoldása, a SealTech, vulkanizálás utáni tömítő technológián alapul. A SealTech 5 mm-es átmérőig betapasztja az abroncs futófelületén keletkező lyukakat, ezzel kiváló és kiegyensúlyozott vezetést biztosít. A SealTech jelölés az abroncs oldalfalán lesz feltüntetve.
Büszkék vagyunk, hogy tovább bővítettük portfóliónkat, és bevezethettük a Goodyear SealTech technológiáját a VW Arteonon. Mind az autógyártók, mind a vásárlók részéről egyre nagyobb az érdeklődés a bővített mobilitási megoldások iránt, mi pedig továbbra is befektetünk az olyan technológiák kifejlesztésébe, mint a SealTech, hogy kielégítsük ezt az igényt” – mondta Nick Harley, a Goodyear EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) OE fogyasztói részlegének ügyvezető igazgatója.
Az új Volkswagen Arteon egy négyajtós, ferdehátú kupé lenyűgözően innovatív, mégis gyakorlatias megjelenéssel. A kimagasló vezetési élmény érdekében az autót a Goodyear új SealTech technológiájával rendelkező Eagle F1 Asymmetric 3 abroncsokkal szerelik 225/55R17 97W és 245/45R18 96W méretekben.

Link az animációhoz

1A teszteken aratott győzelmek és dobogós helyezések között találhatók például az alábbiak: Auto Bild allrad 4. szám, 2017. március-április (tesztgyőztes); Sport Auto (DE) 5. szám – 2016, 2016. április 15. (tesztgyőztes); Auto Zeitung (DE) 6. szám, 2016. február 24. (dobogós helyezés)