2023. május 19-én érkezik a LEGO® 2K Drive

A most előrendelhető új AAA vezetési kalandjáték továbbfejleszti az ikonikusat
LEGO® játékélmény, és ez az első cím egy több címből álló partnerségben

A 2K és a LEGO Group bejelentette a LEGO® 2K Drive-ot, a végső AAA vezetési kalandjátékot, amely 2023. május 19-én érhető el világszerte. A Visual Concepts által kifejlesztett LEGO 2K Drive az ikonikus LEGO-t fejleszti játékélmény egy hatalmas, nyitott világban, ahol a játékosok bármilyen járművet építhetnek, bárhol vezethetnek, és LEGO versenylegendává válhatnak.

A LEGO 2K Drive lesz az első kiadás a 2K és a LEGO Group között létrejött, AAA LEGO játékok fejlesztésére irányuló többcímes partnerségben. A 2K bizonyított szakértelmével a kiváló minőségű és vonzó interaktív szórakoztató ingatlanok létrehozásában, valamint a LEGO Group példátlan kulturális hatásával a partnerség izgalmas új módokon fejleszti a rajongók által ismert és kedvelt ikonikus LEGO játékélményt.

A Visual Concepts világszínvonalú csapata, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a műfajban, először hoznak AAA-minőséget, a játékmenet mélységét és lenyűgöző látványvilágot egy LEGO vezetési játékba. A LEGO 2K Drive ötvözi a nyitott világú vezetés és a gyors iramú versenyzés legjobb elemeit, miközben egy változatos jármű-testreszabási rendszert vezet be.

Ezenkívül a McLaren Automotive szuperautó- és hiperautó-céggel való együttműködés a McLaren Solus GT-t és a McLaren F1 LM-et – amelyek most jelentek meg egy LEGO Speed Champions dupla csomagban, hogy segítsen megünnepelni 60 évfordulóját, amióta Bruce McLaren versenyző és mérnök megalapította a McLarent – a Bricklandia világát, hiszen a borítóautók tökéletesen magukba foglalják azt az izgalmas, magas oktánszámú élményt, amire a rajongók a LEGO 2K Drive-ban számíthatnak.

A LEGO 2K Drive főbb jellemzői:
● Történet egy hatalmas nyitott világban: A játékosok Bricklandia számos egyedi biomrégióján keresztül utaznak, miközben karizmatikus riválisok sorozatával versenyeznek, abban a reményben, hogy egy napon megnyerik a hőn áhított Sky Cup Trophy-t. A LEGO 2K Drive játékban a játékosok kiválaszthatják, hogyan szeretnének játszani, a felfedezésre váró, széles világban, amely tele van versenyzéssel, minijátékokkal, kihívásokkal, gyűjthető tárgyakkal, elpusztítandó dolgokkal és olyan LEGO témákból jól ismert járművekkel, mint a City, Creator, Speed Champions és több.
● Magas oktánszámú LEGO Racing: A LEGO 2K Drive-ban való versenyzés egy gyors tempójú, faltól független élmény, ahogy a játékosok a pályák széles skáláján küzdenek, miközben kihasználják az egyedülálló erőnövelő képességeket, amelyek megváltoztathatják a játékos helyzetét a játékban. versenyezzen egy gombnyomással.
● Egyedi testreszabás: A LEGO 2K Drive változatos testreszabási rendszert vezet be, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját járműveiket saját ízlésüknek megfelelően építsék, kalandjuk során több mint 1000 egyedi LEGO darab áll rendelkezésre a rengeteg színes dizájnon, matricán, érzékek, és így tovább.
● Játssz egyedül vagy együtt: A LEGO 2K Drive robusztus kooperációs és izgalmas, többjátékos játékot kínál, amelyet másokkal együtt élvezhetsz. Játsszon családjával és barátaival a helyi, 2 személyes osztott képernyőn keresztül, vagy mérkőzzön meg online más, hasonló képzettségi szintű, rettenthetetlen versenyzőkkel.

„A videojátékok régóta fontos módja annak, hogy rajongóink megtapasztalják a LEGO System-in Play varázslatát, és a 2K minőségi, innovatív játékainak széles körű közönség számára nyújtott kiváló tapasztalata tökéletes partnerré teszi őket a következő ikonikus AAA létrehozásához. LEGO játékok” – mondta Remi Marcelli, a LEGO GAME vezetője. „A LEGO 2K Drive-tól kezdődően izgatottan várjuk a rajongókat, hogy megtapasztalhassunk egy új, újszerű megjelenést, amely a LEGO humorra és a rajongók által megszokott szórakozásra épül.”

„A LEGO márka történelmének köszönhetően nagyon is tudatában voltunk annak, hogy felelősséggel tartozunk partnereink és a LEGO játék régi rajongói felé, miközben továbbra is azon gondolkodtunk, hogyan hozhatunk valami újat és egyedit egy LEGO játékba” – mondta Greg Thomas. , a Visual Concepts elnöke. „A LEGO 2K Drive-hoz kategóriája legjobb játékkészítőiből álló csapatot állítottunk össze, akik egy felejthetetlen élménybe öntötték ki szívüket, alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal.”

„A LEGO Group egy ikonikus márka, amely több évtizedes innovatív fogyasztói tapasztalatokkal rendelkezik, és nagyon örültünk a lehetőségnek, hogy partnerségre léphetünk velük, miközben folyamatosan bővítjük a 2K portfóliót új közönség számára világszerte” – mondta David Ismailer, a 2K elnök-vezérigazgatója. „A LEGO 2K Drive hihetetlen első lépés az új, úttörő LEGO-játékok szállítása iránti többcímes elkötelezettségünkben.”

A LEGO 2K Drive három kiadása lesz elérhető:
● A Standard Edition 59,99 dollárért* lesz elérhető PlayStation®4-en (PS4™), Xbox One-on, PC-n és Nintendo SwitchTM-en, valamint 69,99 dollárért* PlayStation®5-ön (PS5™) és Xbox Series X|S-en, fizikai és digitális formátumban egyaránt.
● Az Awesome Edition 99,99 dollárért* lesz elérhető, és tartalmaz egy új járművet, egy járműszeretetet és egy játékon belüli LEGO minifigurát. A játékosok megkapják az 1. év Drive Pass-t** is, amely egy vadonatúj életrajzot vezet be a Drive Pass tartalom négy, bevezetés utáni évadán kívül, mindegyik új járművekkel és témákkal.
● Az Awesome Rivals Edition 119,99 dollárért* lesz elérhető, és több új járművet, járműfelfogást és játékbeli LEGO minifigurákat tartalmaz. A játékosok megkapják az 1. év Drive Pass-t** is, amely egy vadonatúj életrajzot vezet be a Drive Pass tartalom négy, bevezetés utáni évadán kívül, mindegyik új járművekkel és témákkal.

A LEGO 2K Drive Standard Edition 2023. május 19-én lesz elérhető világszerte PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4 (PS4™), Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo SwitchTM és PC számára a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül. . Az Awesome Edition és az Awesome Rivals Edition 2023. május 16-tól lesz elérhető digitálisan, az Awesome Edition (Physical) pedig PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4 (PS4™), Xbox Series X platformra is elérhető lesz. |S, Xbox One és Nintendo SwitchTM 2023. május 16-tól a készlet erejéig bizonyos területeken bizonyos kiskereskedőknél.*

Az előrendelések minden platformon megkezdődtek, és azok a játékosok, akik az indulás napja előtt előrendelnek, megkapják az Aquadirt Racer Pack (digitális) csomagot.*

A LEGO 2K Drive ESRB besorolása E10+. Képernyőképekért, kulcsfontosságú művészeti alkotásokért és egyéb vizuális elemekért látogasson el a newsroom.2k.com oldalra. További információért látogasson el a lego.2k.com/drive oldalra, és kövesse a Twitteren, az Instagramon és a Facebookon.

Online fiók (13+) szükséges az online funkciók eléréséhez. Lásd a www.take2games.com/legal és
További részletekért www.take2games.com/privacy.

A Visual Concepts egy 2K stúdió. A 2K a Take-Two Interactive Software teljes tulajdonú kiadója,
Inc. (NASDAQ: TTWO)

*A 2K ajánlott kiskereskedelmi ára alapján. A tényleges kiskereskedelmi ár változhat. További információkért tekintse meg a helyi boltot.

**Az 1. évre szóló Drive Pass a 2K Drive Awesome Edition és az Awesome Rivals Edition csomag része. Egyedi vásárlásra is van lehetőség. Alapjáték szükséges. Digitális rendelések esetén a Year 1 Drive Pass tartalmat a megjelenéskor automatikusan a játékba szállítjuk. Fizikai rendelések esetén az 1. év Drive Pass tartalmait a dobozban található kódon keresztül szállítjuk ki, amelyet a játékban váltanak be, és a kiadáskor elérhetők. Az 1. évi Drive Passról további részleteket a jövőben osztunk meg.

***Az Awesome Edition és az Awesome Rivals Edition 2023. május 19-ig nem érhető el Nintendo SwitchTM-en Japánban, Dél-Koreában és Hongkongban.

****A rendelkezésre állás részleteit a helyi kiskereskedelmi üzletben vagy webhelyen találja.

*Az előrendelési bónuszajánlat a LEGO 2K Drive Standard Edition és a Cross-Gen Standard Edition csomagokhoz 2023. május 18-ig érvényes. Az ajánlat az Aquadirt Racer csomagra vonatkozik, amely egy (1) Aquadirt Racer utcai autót és egy (1) Aquadirt Racer terepautó és egy (1) Aquadirt versenyhajó. Az Aquadirt Racer Pack az Awesome Edition és az Awesome Rivals kiadásokban is megtalálható. Fizikai előrendelés esetén a tartalmat a játékban a dobozban megadott kóddal váltjuk be. Digitális előrendelés esetén a tartalom automatikusan jogosulttá válik a játékban. Feltételek érvényesek