2kerék finanszírozási akció

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. január elsejétől a Honda Bank kizárólagos együttműködési és partneri szerződést kötött az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.-vel, ezáltal a “HONDA Financial Service” (Honda Finanszírozás) szolgáltatásai a jövőben a magyarországi piacon is elérhetővé válnak.

A Honda Motor Limited Magyarországi Fióktelepe hosszú évek óta dolgozik együtt az MKB-Euroleasinggel, ám az új együttműködési szerződés a következő újdonságokat jelenti a vásárlóink számára:
• A magyarországi Honda finanszírozás mostantól a HONDA Bank GmbH felügyelete és irányítása alapján történik, amelyben, az elmúlt időszakban alapvetően csak készletfinanszírozási partner volt, az MKB-Euroleasing kizárólagos exkluzív együttműködő partnerré vált.
• A kooperáló partnerek (MKB-Euroleasing és HONDA Bank) a jövőben kölcsönös együttműködésben dolgoznak “HONDA Financial Services” név alatt.
• A “HONDA Financial Services” a jelenleg is érvényes készletfinanszírozás mellett kiskereskedelmi vevőfinanszírozást is nyújtani fog a jövőben, a hivatalos “HONDA Financial Services” név alatt.
• A “HONDA Financial Services”, együttműködve a Honda Motor Limited Magyarországi Fióktelepével (HME-HU), a jövőben különböző értékesítési programokkal is támogatni fogja a hazai Honda márkakereskedői hálózatot, azért, hogy az autó és motorkerékpár finanszírozás egyre nagyobb mértékben tudjon hozzájárulni a közös értékesítési tervek megvalósításához és teljesítéséhez.

A HME-HU valamint a HB GmbH támogatásával a korábban meghirdetett 2KERÉK finanszírozási akció 2019-ben is folytatódik. Az akció keretén belül, már 30% önerő befizetésével (minimum 300 000 Ft), akár 84 hónap futamidőre, változó vagy rögzített kamatozású forint alapú finanszírozással és kötelező Casco biztosítással lehet megvásárolni a nagymotorokat és a rendszámos robogókat.

A finanszírozási kalkulátor az alábbi linken érhető el:
http://www.hondafinanszirozas.hu/motor

*A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek a márkakereskedőknél és a www.honda.hu oldalon. Az ajánlat a készlet erejéig, vagy visszavonásig, de legkésőbb 2018. június 30-ig érvényes.