• Egyéb

Ezzel járt Harry herceg

Érthető érdeklődést váltott ki a világsajtóban a hír, hogy Harry herceg piacra dobta azt az autót, amivel akkor járt, amikor még csak udvarolt Meghan Markle-nek.

Nézzük meg alaposan ezt az Audi RS6 Avantot, mert ezzel vitte Harry Meghant 2017 májusában Pippa Middleton esküvői fogadására Buckleburybe.

Ha már a Vasember filmek hőse, Tony Stark annyira ragaszkodik a Volkswagen konszern két prémium márkájához, a Bentleyhez és az Audihoz, talán nem meglepő, hogy a helikopter pilóta és afganisztáni háborús veterán Harry sem tagadta meg magától a jót. A pletykák szerint korábban egy – külsőre szintén egyszerű – RS5-tel járt.

A herceg  gondosan választotta ki a kocsit. A Daytona-szürke RS6 Avant egyáltalán nem feltűnő autó, éppen olyan, mint amilyennel a City bármelyik sikeres brókerje kilátogathat a golfpályára hétvégén.

Mivel kombi, igen sokoldalúan használható, ugyanakkor a négyliteres V8 TFSI motor 552 lóerejével – és a Dynamic Plus csomag révén – elérheti a 280 kilométeres sebességet is ez a légrugós, és valóban mindennel felszerelt modell.