• Egyéb

A 2019-es YZF-R125

A Yamaha bemutatja a 2019-es YZF-R125 modellt: gyorsabb és jobb

A Yamaha YZF-R1 pontosan 20 évvel ezelőtt teljesen átformálta a szupersport szegmenst. Kompromisszumok nélkül épült, a legjobb műszaki paraméterekkel, lélegzetelállító erővel, kiemelkedő gyorsasággal és páratlan utcai jelenléttel: létrejött az R világ kulcsfontosságú motorkerékpárja – és utat mutatott a fejlesztésben, amelynek köszönhetően elkészültek napjaink csúcstechnológiás R-sorozatú modelljei.

Írd újra a valóságot
A piacot teljesen lefedi a 125 köbcentiméterestől egészen az 1000 köbcentiméteresig: a nagy teljesítményű modellek széles választékával még mindig a Yamaha R-sorozat jelenti a mércét. Az izgalmakat kereső motorosoknak terveztük, akik az utcán és a versenypályán is élvezik a kategóriaelső teljesítményt: minden R-sorozatú zupersport motorkerékpár vezetése adrenalindús élményt biztosít minden alkalommal, hiszen a valóság újraírására hoztuk létre.

Az R-sorozat DNS-ével a legdinamikusabb és legizgalmasabb stílust alkottuk meg, a vadiúj YZF-R125 a Yamaha valaha volt legfejlettebb technológiával rendelkező 125 köbcentis szupersport motorkerékpárja. Az új, csúcstechnológiájú motor jobb gyorsulást és mindenhol érezhető erőteljesebb teljesítményt nyújt, az alacsony fordulatszámoktól egészen a nagy sebességig – az új váz és ergonomikus kialakítás könnyed agilitást és nagyfokú stabilitást biztosít, miközben a kényelmes és praktikus is.

A YZF-R1 inspirálta agresszív megjelenést a versenyzéshez tervezett aerodinamikus elülső légterelő is, és a MotoGP világát idéző kormányosfülke kialakítás is erősíti, a 125 köbcentis motorkerékpár komoly és extrém megjelenése tovább hangsúlyozza a benne rejlő versenyzési lehetőségeket – prémium megjelenés, kiváló minőségű motor és vázalkatrészek: a 125 köbcentis szupersport kategória királya a Yamaha vadiúj YZF-R125 motorkerékpárja.

Főbb jellemzők
• Új, 125 köbcentis motor, változtatható szelepvezérléssel (VVA)
• Megnövelt égéshatékonyság az egyenletesebb erőeloszlásért
• Újragondolt Deltabox váz a kiváló merevségért
• Új, alumínium lengőkar a gyorsaságért és stabilitásért
• Könnyebb és pontosabb rásegítős és csúszókuplung
• Elegáns, új R-sorozatú váz, LED-es iker fényszórókkal
• Újonnan tervezett, 11 literes üzemanyagtartály
• Teljesen új, a YZR-M1 MotoGP inspirálta kormányosfülke
• Kifinomult, jól látható LCD műszerek
• Jobb ergonómia és üléshelyzet
• Szélesebb hátsó abroncs a kiváló úttartáshoz és stílusos vezetéshez
• Újragondolt, jobb fékhatás
• Igazi 125 köbcentis, R-sorozatú szupersport motorkerékpár

Elérhetőség
A Yamaha YZF-R125 2019 elejétől lesz megvásárolható a Yamaha márkakereskedésekben. Részletes információkért és a helyi kiskereskedelmi árakért lépj kapcsolatba a Yamaha helyi sajtófelelősével.

Színek
Yamaha Blue
Tech Black
Competition White

Yamaha YZF-R1 és YZF-R6

2018-ban a YZF-R1 és a YZF-R6 újra bizonyították nyerő génjeiket, a több nemzetközi és nemzeti versenypályán zajló sorozatokban, és az utcákon is, ahol ebben a két csúcstechnológiás modellben a kiváló teljesítmény remek kezelhetőséggel és kiemelkedő elektronikus vezérlési technológiával párosul.

2019-ben a YZF-R1 és a YZF-R6 is új színekben és grafikai megoldásokkal lesz elérhető.

Eredeti Yamaha tartozékok 
Az eredeti Yamaha tartozékokkal minden R-sorozattal versenyző motoros átalakíthatja gyári Yamaha motorkerékpárját egyedi stílusú modellé. Mivel a tervezéskor a teljesítmény növelésére, illetve a funkcionalitás és stílus fejlesztésére törekedtek, a Yamaha R-sorozatú modellek alkatrészei között titán kipufogókat és slip-on kipufogódobokat, mart kuplungfedelet, tárcsákat, fedeleket és védőelemeket találunk.

A Yamaha a jóváhagyással rendelkező beszállítókkal szorosan együttműködik az új termékek kifejlesztésénél, így az eredeti Yamaha tartozékválasztékában elérhető alkatrészek és egyéb elemek folyamatosan fejlődnek.

Ajánljuk figyelmetekbe az idén tesztelt motorokról született szösszeneteinket!

http://tesztalelkemindennek.hu/2018/05/25/kenyelmes-pontos-nagyon-szeretheto/

http://tesztalelkemindennek.hu/2018/05/30/o-oo-o-afrika/

http://tesztalelkemindennek.hu/2018/06/08/igazi-szerelem-lehet-hogy-van-ilyen-cb1000ra/

http://tesztalelkemindennek.hu/2018/08/16/nem-is-olyan-pici-az-a-125-kobcenti/