Tovább erősítette szervizhálózatát az Iveco

Újonnan felszerelt szervizautókat adott át az IVECO-DANUBETRUCK Bulgaria hivatalos IVECO márkaszervizeinek, hogy a Service Assistance Non-Stop szolgáltatással a lehető legrövidebb állás- és leghosszabb üzemidőt biztosíthassák országszerte ügyfeleiknek.

Nyolc új szervizautót adott át az április 19-én az Euromarket Automotive szófiai telephelyén tartott hivatalos rendezvény keretében az IVECO és a DANUBETRUCK a márkaszervizek képviselőinek. Az eseményt követően a zárt kisteherautók állomáshelyükre kerültek, hogy a jövőben országos Service Assistance Non-Stop szolgáltatást nyújthassanak. Az új IVECO DAILY 35S14S V modellek az IVECO minőségi előírásai szerinti teljes szervizfelszereltséggel rendelkeznek.

„Márkakereskedői hálózata az IVECO egyik fő erőssége. Az IVECO azzal a céllal szervezte 2017-ben újjá hálózatát Bulgáriában, hogy még színvonalasabb szolgáltatást nyújthasson ügyfeleinek. A mai esemény e közös erőfeszítések gyümölcse, jól mutatva, hogy a DANUBETRUCK Bulgaria disztribútorral, illetve szerződéses márkaszervizeivel együttműködve hogyan nyújthatunk országszerte minőségi szolgáltatást. Az IVECO szervizautói révén az ügyfelek – legyenek éppen bárhol az országban – sosem lehetnek túl távol az IVECO hivatalos szervizeitől” – hangsúlyozta Drazen Bozalo, az IVECO hálózati menedzsere Ausztria és Közép- és Kelet-Európa (CEE) számára.

„Az IVECO – DANUBETRUCK Bulgáriában öt értékesítési pontból és nyolc hivatalos márkaszervizből álló hálózatának célja ügyfeleink járművei értékének, teljesítőképességének és hatékonyságának megőrzése az idők folyamán. Az IVECO melletti döntéssel partnereink a termék, a megoldások és az adott alkalmazás szerint személyre szabott szolgáltatások tekintetében egyaránt a minőséget választották. Az IVECO hálózata a legjobb műszaki szolgáltatást biztosítja, eredeti alkatrészekkel és tapasztalt specialistákkal, akik bármikor, bárhol készen állnak a segítségnyújtásra. A megújult szervizautók szervizhálózatunk fejlesztési stratégiájának részei, és a gyártó igényei szerint felszerelve minden szükséges eszközzel rendelkeznek a helyszíni javításhoz.

E felszereltségben 5,2 kilowattos dízelaggregátor, 10 baros kompresszor, fúróállvány, gördülő szerszámszekrény, égőfej, emelők, pneumatikus kulcsok és a javításhoz szükséges minden más szerszám is megtalálható. Az IVECO képzett és tapasztalt szerelői gyors és minőségi helyszíni javítással gondoskodnak ügyfeleink járműveiről” – fejtette ki Nyikolaj Jordanov, a DANUBETRUCK Bulgaria haszongépjármű-menedzsere.