Goodyear KMAX GEN-2

A Goodyear KMAX GEN-2 a kormányzott és meghajtott tengelyhez kifejlesztett tehergépkocsi-gumiabroncsok új termékcsaládja, amely prémiumkategóriás futásteljesítményt biztosít, lehetővé téve a főként regionális szállítással foglalkozó járműparkok számára a gumiabroncs élettartamának optimalizálását és a kihívást jelentő útviszonyok legyőzését.

A KMAX GEN-2 ugyanolyan kimagasló futásteljesítményt garantál, mint elődei, kiegészítve azt a jobb tapadás előnyével.

A Goodyear KMAX GEN-2 termékcsalád a kormányzott tengelyhez kifejlesztett KMAX S GEN-2 gumiabroncsok esetében 9 méretet és a meghajtott tengelyhez kifejlesztett KMAX D GEN-2 gumiabroncsok esetében 7 méretet foglal magában.

Téli teljesítmény

A termékcsaládhoz tartozó valamennyi gumiabroncson szerepel a 3PMSF-jelölés (három hegycsúcsot és egy hópelyhet tartalmazó jelölés), ami azt jelenti, hogy teljesítményszintjük megfelel a téli gumiabroncsokra jelenleg érvényben lévő, legszigorúbb európai jogszabályoknak.

Azonosítás és adatkapcsolat

A rádiófrekvenciás azonosításnak (RFID) köszönhetően valamennyi gumiabroncsba integrálták a gumiabroncs-kezelő és -követő rendszerekkel való adatkapcsolati lehetőséget. A felhőalapú hálózattal egyedi sorozatszámok alapján folytatott adatátvitel révén a gumiabroncsokkal kapcsolatos, hatékony folyamatkezelés valósítható meg. Az RFID egyben elrettentés is a tolvajok számára, mivel ezek a gumiabroncsok nyomon követhetők.