Tapasztalja meg a kaotikus és szívverő akciót a Hot Wheels Unleashed ™ játékban

A Hot Wheels szabadította fel a lóerőt az első adrenalintartalmú játékélményben

A Milestone bemutatta a videó bemutatóját a Hot Wheels Unleashed ™ -ről, a gyors ütemű játéktermi játékról, amely a PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One X, Xbox oldalra érkezik Az egyik, a Nintendo Switch és a PC 2021. szeptember 30-án. Ezenkívül a Hot Wheels Unleashed elérhető lesz a Steam-en és az Epic Games Store-on is.


A sodródás, a lendület növelése és az ugrás csak a kezdete annak, ami a Hot Wheels Unleashed-t egy ikonikus izgalomban indítja a rajtvonalról a célig. Michelle Caletti, a Milestone ügyvezető producere és Federico Cardini vezető játéktervező, a Hot Wheels Unleashed livestream bemutatóján, ma bemutatták a rajongókat egy mély merülés során, hogy többet megtudjanak a játék egyedi jellemzőiről és tartalmáról.


A figyelemfelkeltő játékvideó az első napon rendelkezésre álló 60+ plusz jármű közül az első hat jármű függönyét is visszahúzta. Az első hat kiderült: Rodger Dodger ™, Twin Mill ™, Rip Rod ™, Night Shifter ™, Dragon Blaster ™, Sharkruiser ™.

  • Nézze meg a bemutató VOD-ot itt: https://youtu.be/dL_E8bLWbsE
    Két perc tiszta versenyzéssel és a lenyűgöző Garage környezetben a jövő vezetői áttekinthetik a váratlan kiszámíthatatlan kihívásokat, és bepillantást nyerhetnek a számukra számtalan meglepetésbe – például a különleges pályadarabokba.
  • Tekintse meg a mai játékelőzeteseket itt: https://youtu.be/RCW_KYKOO64
    A Hot Wheels Unleashed lehetőséget kínál a játékosoknak arra, hogy úgy vezessék az autókat, mintha a fröccsöntött játékokkal játszanának. A játék magában foglalja az adrenalinnal teli versenyeket, a Hot Wheels járművek kibővített választékát, különböző tulajdonságokkal és ritkaságszintekkel, amelyeket a játékosok különböző bőrökkel testre szabhatnak, valamint a mindennapi életben beállított állkapocscsökkentő pályákat speciális pályadarabokkal és interaktív elemekkel. A játék tartalmaz egy forradalmi Track Editor alkalmazást is, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testre szabják a számokat bármilyen játékkörnyezetben, és megosszák azokat a játék közösségével.

További információ és az előrendelés helye a hotwheelsunleashed.com oldalon található. A vezetők online csatlakozhatnak a #HotWheelsUnleashed beszélgetéshez a Facebookon, az Instagramon, a YouTube-on és a Twitteren is.


A Hot Wheels Unleashed-t globálisan a Koch Media terjeszti.