Nagy motorteljesítmény, több mint 480 kilométeres megcélzott hatótávolság a SEVEN sajátja

A sokoldalú E-GMP platformnak köszönhetően a SEVEN kiemelkedő hatótávolságot és ultra gyors tölthetőséget kínál, így biztosítva az ügyfelek igényeihez igazodó vezetési élményt. A SEVEN akkumulátorcsomagja valós körülmények között, 350 kW-os villámtöltő alkalmazásával mintegy 20 perc alatt tölthető 10%-ról 80 %-ra. A tanulmányautó elméleti hatótávolsága meghaladja a 480 kilométert.

Az XCIENT Fuel Cell nehéz teherjármű premierje az AutoMobility LA kiállításon

A Hyundai Motor új XCIENT Fuel Cell nehéz teherjárműve az AutoMobility LA kiállításon tartja észak-amerikai közönségpremierjét. A Hyundai partnerei segítségével az egész világon be kívánja vezetni az XCIENT Fuel Cell teherjárművet, amelynek 46 példánya már szolgálatot teljesít Svájcban. A Hyundai Motor most Kalifornia államra is kiterjeszti ezt a programot; az Egyesült Államokon belül itt várható a típus legnagyobb flottájának a bevezetésre. Az XCIENT a Hyundai standjának főhelyén tekinthető meg, az érdeklődők kérdéseit a helyszínen tartózkodó szakértők válaszolják meg.

IONIQ 5 premier a AutoMobility LA kiállításon

Az IONIQ 5 az AutoMobility LA kiállításon tartja észak-amerikai közönségpremierjét. Az IONIQ 5 a Hyundai vadonatúj tisztán elektromos, középkategóriás szabadidőjárműve. A modell kialakítása olyan új élményeket kínál, amelyek kizárólag az E-GMP platform alkalmazásával valósulhattak meg. A hátsókerék-hajtású változat elméleti hatótávolsága eléri a 480 kilométert. A belső térben nem szokványos arányok várnak az utasokra, a 3000 mm-es tengelytáv és a teljesen sík padló minden eddiginél magasabb szintű kényelmet és használati értéket kínál. A beltérben számos gyakran érintett felületen környezetbarát anyagokkal és a természet által ihletett színekkel találkozhatunk, összhangban a Hyundai fenntarthatósági elkötelezettségével. Az IONIQ 5 emellett V2L (“Járműből a fogyasztóra”) funkcióval is rendelkezik. Ez a szolgáltatás négy keréken járó töltőt varázsol az autóból, amelyről így menet közben különféle kompakt szerszámokat és berendezéseket tölthetünk, illetve üzemeltethetünk.

* Megjegyzés: A SEVEN tanulmányautó, műszaki jellemzői nem feltétlenül azonosak a később bemutatásra kerülő sorozatgyártású modellével.