A LEVC kiterjesztette belga kereskedelmi hálózatát

  • A Celis Group a LEVC második belga márkakereskedése
  • A belga Limburg tartományt kiszolgáló Celis Group teljes körű elektromos TX taxi és VN5 furgon értékesítési és értékesítés utáni támogatást nyújt.
  • A LEVC bevált eCity technológiájával meghajtott jármű mindkét jármű zéró károsanyag-kibocsátást kínál.
  • A TX és a VN5 megszünteti a távolsági szorongást, és ideális fenntartható szállítási megoldást kínál a belga vásárlóknak
  • A LEVC-vel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.levc.com oldalra

A LEVC (London Electric Vehicle Company) bejelentette a cég kiterjedt európai márkakereskedési hálózatának új bővítését a Celis Group kinevezésével , amely Belgium északkeleti Limburg tartományában található.

A Hasselt nagyvárosban található Celis Group márkakereskedése teljes körű értékesítési és értékesítés utáni támogatást nyújt a LEVC szektorvezető elektromos TX taxijához és VN5-ös furgonjához. A Celis Group 35-re emeli a LEVC európai márkakereskedéseinek számát, és ez a második székhelye Begiumban.

A Celis Group kiterjedt ismeretekkel rendelkezik a Geely Group márkájú járművekről, és a Volvo értékesítésére szakosodott Hasselt és Sint-Truiden bemutatótermeiből egyaránt. Három elektromos VN5 kisteherautót már leszállítottak a belga járműkölcsönző cégnek, a Top Rentnek, mivel az ügyfelek élvezhetik a nulla hatótávolságú szorongásos, károsanyag-kibocsátásmentes, fenntartható közlekedési megoldások előnyeit.

Joerg Hofmann, a LEVC vezérigazgatója hozzátette: „A LEVC márkakereskedések számának növelése Európában nagy szerepet játszik ambiciózus növekedési stratégiánk megvalósításában. A Celis Group vezető iparági szakértelmet kínál ügyfeleinek Belgiumban, valamint széleskörű ismereteket kínál TX és VN5 járműveinkről, és hozzájárul a LEVC jelenlétének növeléséhez a létfontosságú európai piacon.”

Francis Harnie, a Celis Group ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „Büszkék vagyunk arra, hogy a LEVC márkát a limburgi régióba is eljuttathatjuk. A LEVC TX taxi és VN5 furgonja kiváló tiszta EV-tartományt és valódi rugalmasságot kínál hosszú teljes hatótávolság mellett. Meggyőződésünk, hogy ezekre a divatos járművekre nagy lesz a kereslet. Mindkettő megtekinthető és tesztelhető a Celisben. A Top Renten keresztül is költséghatékonyan bérelhetők.”

A LEVC elektromos TX a vezető platformja és megoldása a zöld városi közlekedésben. A páratlan kényelem, a praktikum, valamint a vezető és akár hat utas számára kialakított hely ötvözésével minden utas megtapasztalhatja a fenntartható utazás következő generációját. A LEVC eCity technológiájának köszönhetően a TX 103 km-t megtehet tiszta elektromos energiával a valódi károsanyag-kibocsátásmentes utazás érdekében. Az úttörő hatótávolság-növelő technológiát alkalmazva összesen 512 km-es hatótáv érhető el.

A VN5 – a LEVC új elektromos furgonja – ugyanazt a könnyű alumínium konstrukciót használja, mint a TX, valamint az eCity technológiát. Szintén az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy nagy teljesítményű, rugalmas és gazdaságos elektromos szállítóplatformot kínáljon, a VN5 akár 830 kg bruttó hasznos terhet is képes szállítani 5,5 m 3 -es raktérben. A kategóriaelső, mindössze 10,1 méteres fordulókör lehetővé teszi, hogy a VN5 bármilyen városi környezetben megbirkózzon. A több mint 102 km-es tiszta elektromos jármű hatótáv és az 513 km-es teljes hatótávolság tovább növeli a rugalmasságot bármilyen utazáshoz.