Az új BMW X7

Fényűző exkluzivitásával, lebilincselő menetdinamikájával és tágasságával, valamint páratlan sokoldalúságával a BMW X7 rövid időn belül a luxuskategória legsikeresebb BMW modelljévé érett. Az új BMW X7 a bajor prémiumgyártó legexkluzívabb modellsorozatában előirányzott termékfrissítéseket tekintve is központi szerepet tölt be.

KERESS RÁ EXKLUZÍV BMW PODCASTJAINKRA!

A bajor prémiummárka legnagyobb Sports Activity Vehicle (SAV) modelljének hamisítatlan egyéniségét most jelentős dizájnújítások fokozzák tovább: a leginkább szembetűnő módon a frontrész kialakításánál, amelyhez merőben új M Sport csomag, gyárilag akár 23” méretű könnyűfém keréktárcsa-garnitúra (a BMW modelltörténetében most először), valamint a BMW Ívelt Kijelzővel és BMW 8.0 operációs rendszerrel dolgozó BMW iDrive járművezérlő technológia legújabb generációja társul. Az új BMW X7 mindhárom modellváltozata tovább bővített alapfelszereltséggel, innovatív vezetést támogató rendszerekkel és a 48 Volt kapacitású indítógenerátorral dolgozó, legkorszerűbb mild-hibrid technológiával érkezik meg az utakra.

A modell a BMW X modellcsalád egyesült államokbeli fejlesztőközpontjában, a BMW Group spartanburgi gyárában készül majd. Az új BMW X7 nemzetközi piaci bevezetése 2022 augusztusában kezdődik.

SEHOL MÁSHOL EL NEM ÉRHETŐ SZEMÉLYES BMW TESZTEK ITT!

https://www.begurulva.hu/2022/04/hallgasd-a-begurulva-auto-es-kutyumustrat-a-podpad-applikacion-keresztul/