A Mini bemutatta az Aceman Pokemon ihlette különleges kiadását a Gamescon 2022-re

A Mini bejelentette, hogy a gamescon 2022 fő szponzora lett Kölnben, Németországban, amely augusztus 24-től 28-ig tart. Ott bemutatja legújabb elektromos koncepciójárműjének egy speciális változatát.

A Pokémonnal kötött különleges együttműködés révén a Mini Concept Aceman a bemutató kiemelt bemutatója lesz. A koncepció „Experience Mode”-jában a központi infotainment kijelzőt Pikachu, az elektromos típusú Pokémon veszi át.

A képernyőn való megjelenítésen túl azonban az animált karakter a Mini Concept Aceman fejlett vetítési technológiájának köszönhetően kommunikálhat a műszerfallal és az ajtókártyákkal is. Az egyik animált hurok egy Poke Ball nyílást mutat, kék izzással, amely átnyúlik a jármű belsejében. Egy másik animációs hurokban Pikachu villámcsapása keresztülhalad a járművön.

A teljes méretű autóhoz egy Action Pack is készült, amely úgy néz ki, mintha az akciófigurákkal azonos csomagolásban lenne, és Poke Balls (többek között Pokémon témájú dizájn) található a kerekeken. A Mini tervezőcsapata a Pikachu témájú, teljes méretű koncepcióautó mellett egy gyűjthető művészeti játék létrehozásán is dolgozott a koncepció alapján.

A show részeként a Mini arra is ösztönzi a rajongókat, hogy játsszanak szépen a „PLAY ON!” kampányt, amely egy nyitott és sokszínű társadalmat hirdet. Ezenkívül a márka a bemutatón való ülőhelyeket is szponzorálja, és a résztvevők okostelefonjainak töltő bankot működtet majd egy harapnivalókkal és vízzel ellátott területen. A MINI Arénában DJ is szórakoztatja majd az érdeklődőket.

„A MINI egyik fő jellemzője az egyéni mobilitás pozitív és jövőorientált megközelítése, valamint a járművek jellegzetes dizájnja. A gamification egyre fontosabb szerepet fog játszani a jövő MINI-jében, és egyedülálló élményt kínál ügyfeleink számára” – mondta Stefanie Wurst, a MINI vezetője. „A Pokémonnal együttműködve a franchise közös öröme két ikonikus karaktert hoz, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz több millió rajongóval. Így érünk el egy teljesen új célcsoportot a gamescom 2022 rendezvényen, amely a modern rajongói, játék- és popkultúra rendezvénye.

carscoops

https://trollverda.hu/2022/08/25/felebredt-az-ev-magyar-pr-osa/