A Hyundai Ioniq 6 stílusos első kiadású modellel landol az Egyesült Királyságban

A Hyundai Ioniq 6 hamarosan megjelenik az Egyesült Királyságban, és kezdetben speciális „First Edition” köntösben érkezik.

KÖVESS BENNÜNKET A SPOTIFY-ON IS!

Számos jellegzetes dizájnelem emeli ki a First Editiont a hagyományos Ioniq 6 közül. Például 20 colos, matt fekete felülettel kiegészített kerekekkel, fényes fekete díszlécekkel az elején, oldalán és hátul, valamint fényes. fekete oldalsó tükör sapkák.

Négy külső szín lesz elérhető, ezek a Biophillic Blue Pearl, a Serenity White Pearl, a Nocturne Grey Metallic és a Gravity Gold Matt.

Az Ioniq 6 First Edition egyedi vonásai az utastérben is folytatódnak, és fekete utasteret tartalmaznak fekete tetőborítással. Az üléseket a Hyundai Propechy EV koncepció ihlette, speciális szürke tartán szövet borítja. Egyedi padlószőnyegek, szürke tartan kiemeléssel is szerepelnek.

A Hyundai Motor UK azt állítja, hogy az Ioniq 6-ot „korlátozott” darabszámban adják majd el, de nem pontosította, hogy hány darabot fognak gyártani. Azt tudjuk, hogy a foglalások november 9-én nyílnak meg, és az ügyfeleknek 54 995 fontot (63 875 dollárt) kell fizetniük az elektromos járművekért.

„Az IONIQ 6 már elsöprően pozitív visszajelzést kapott a vásárlóktól és a médiától egyaránt az egyszerűbb stílus és a hosszú távú elektromos járművek teljesítményének kombinációjával” – mondta Ashley Andrew, a Hyundai Motor UK ügyvezető igazgatója. „Az IONIQ 6 First Edition nemcsak egyedi specifikációkkal ajándékozza meg vásárlóit, hanem lehetőséget is biztosít arra, hogy az egyik legelső járművet elérjék az Egyesült Királyságba.”

A Hyundai Ioniq 6 Premium és Ultimate kiszerelésben is kapható lesz az Egyesült Királyságban, de ezeknek a modelleknek a részleteit és árait még nem közölték.

https://open.spotify.com/show/470IyHe9MHNpJQokdSl4fF

Az Ioniq 6 First Edition egy 77,4 kWh-s akkumulátorral van felszerelve, amely pár villanymotort hajt meg, amelyek együttesen 320 LE-t és 605 Nm nyomatékot adnak ki. Az autó E-GMP platformja 800 voltos architektúrával rendelkezik, amely támogatja a 350 kW-os töltést.

https://www.begurulva.hu/andrew-prest/