Nyerjen havi bérletével színházjegyet a Katona József Színházba

Vásárolja meg havibérletét a BudapestGO applikációban, és egy kis szerencsével élvezze a Katona József Színház előadásait! A Budapesti Közlekedési Központ ügyfelei 40 darab páros színházjegyre beváltható kupont nyerhetnek, ha december 16-ig a BudapestGO applikációban megvásárolt havibérletüket december 19-ig regisztrálják a BKK nyereményjátékában.

A Budapesti Közlekedési Központ a regisztrálók között 40 darab páros színházjegyre beváltható kupont sorsol ki a Katona József Színházba.A kuponok nagyszínházi előadásokra, a 7–18. sorba szóló jegyekre válthatók be 2023. január 31-ig.

A játékra azok a 18. életévüket betöltött ügyfelek jelentkezhetnek, akik regisztrálnak a BudapestGO applikációban, feliratkoznak a hírlevélre, és 2022. november 14. és december 16. között a mobilapplikációban havi BKK-bérletet vásárolnak, illetve azt regisztrálják december 19-ig a BKK nyereményjátékában. A nyertesek nevét 2022. december 20-án 10 és 14 óra között teszik közzé a BKK honlapján és Facebook-oldalán. A páros színházjegyek beváltásához szükséges kódokat december 21-ig a regisztrációkor megadott e-mail-címre küldik a nyerteseknek.

A nyereményjáték részleteiről bővebben bkk.hu/katona oldalon lehet olvasni.

Budapesti Közlekedési Központ