Új Mercedes-Benz illattrilógia

Mercedes-Benz AIR Mercedes-Benz AIR

Land, Sea és Air, mint az elemek erőteljes megtestesülése

  • A francia Anne Flipo parfümmester által megalkotott három új illat a Mercedes sztárjából és annak ikonikus jelentéséből merít.
  • Az illatok egyedi eaux de parfumként és teljes trilógiaként is kaphatók
  • Nagy jelentőséget tulajdonítanak a fenntarthatóságnak az összetevők, a palackok és a csomagolás tekintetében

Az ikonikus háromágú csillag jó egy évszázadon keresztül képviseli a kapcsolatot a szárazföldi, tengeri és légi mobilitás között. A Mercedes-Benz és az INCC Parfums együttműködésében készült új illattrilógia újragondolja a három alapelemből álló gondolatot: a francia parfümmester Anne Flipo által megalkotott parfüm eaux de parfum Land, Sea és Air külön-külön, harmonikus egyensúlyban vagy akár úgy is hordható. személyesen preferált kombináció. Az illatok egyedi eaux de parfumként és teljes trilógiaként is kaphatók, utóbbiak speciális csomagolásban, ahol a három kulacs Mercedes-Benz csillag alakjában találkozik.

A stílusos palackok a Mercedes-Benz előtt is tisztelegnek: egyrészt dizájn tekintetében, mert a három flakon felülről nézve együtt alkotja a Mercedes-csillag formáját. Másrészt pedig azért, mert az anyagok megválasztása a föld, a víz és a levegő elemekkel szembeni felelősségteljes megközelítést mutatja. A parfüm alapanyagainak kiválasztásánál az eredet, a minőség és a fenntarthatóság átláthatósága éppolyan figyelmet kapott, mint a palackok gyártása során. Ezek újrahasznosított alumíniumból és üvegből készülnek, eltávolítható menetes szivattyúval az újratöltés érdekében. A külső csomagolás újrahasznosítható és biológiailag lebomló papírból készül, amely legfeljebb 10 százalék hínárt tartalmaz, és 100 százalékban megújuló energia felhasználásával készül. Ezenkívül a három illat 30 ml-es kiszerelésben is elérhető szettben, mely minőségi, fehér vagy barna bőrből készült tasakban érkezik tetszés szerint. Az újrahasznosítás jegyében a Mercedes-Benz S-osztály belső gyártásából származó bőrhulladékot használták a bőrtáskához.

Három illat, többféle viselési lehetőség
A Mercedes-Benz illattrilógia minden eleme a maga illatvilágát bontja ki. A közös alapnak köszönhetően a három fougère parfüm rétegezési lehetőséget kínál – és az alkalomtól, személyes preferenciától vagy aktuális hangulattól függően további négy különböző módon kombinálható.

A Mercedes-Benz Land illat a pacsuli meleg, fás érintését ötvözi a kakaóhéj és a tonkabab enyhén fűszeres és érzéki illatával. A rozmaring kámfor frissessége, a muskátli bársonyosan finom árnyalatai és egy aromás fenyőgyanta nyoma teszi teljessé.

A Mercedes-Benz Sea egy összecsapó hullám frissítő erejét árasztja, az ibolyalevél intenzív árnyalatával, amelyet a gyümölcsös mandarin élénkít. A tengeri hínár sós, bőrös jegye teszi teljessé ennek az illatnak a tengeri jellegét.

A Mercedes-Benz Airben használt gyógynövényesen illatos artemisia olaj rendkívül lazító hatású. Erősen aromás angyalgyökér alapjegyek és a petitgrain finom virágos illata kíséri. Az illatot a citrusok csípős aromája és a kurkuma leveleinek fűszeressége egészíti ki.

A rétegezési lehetőség négy egészen különleges illatkombinációt eredményez: Land+Sea, egy fás tengeri illat; Land+Air, fás citrus illat; Sea+Air, tengeri citrus illat; Land+Sea+Air, fás, tengeri citrusos illat.

Mercedes-Benz parfümök: kiváló minőségű és elegáns alkotások több mint tíz éve
A Mercedes-Benz és az INCC Parfums 2011 óta dolgozik együtt. Az első közös illat “Mercedes-Benz for Men” 2012-ben jelent meg, majd a portfólió a hat fő illatvonallal bővült: “Mercedes-Benz Sign”, “Mercedes- Benz The Move, Mercedes-Benz Man, Mercedes-Benz Select, Mercedes-Benz for Men és Mercedes-Benz Club, valamint a két női illat, a “Mercedes-Benz Woman” és a “Mercedes- Benz for Women”. Az illatok az INCC online áruházában kaphatók: parfums.mercedes-benz.com