Allesley – A teljes történet

Háttér és küldetés

Az Allesley egy vadonatúj brit luxusmárka, egy kortárs karosszéria-gyártó, amely kis volumenű gyártási szolgáltatásokat nyújt luxusautó-gyártóknak, valamint egyedi, limitált példányszámú járműveket az ultramagas nettó értékű magánügyfelek kiválasztott csoportjának.

A brit autóipar hazájában, Coventryben található Allesley az Egyesült Királyság gazdag és történetekkel teli történelmére támaszkodik a karosszériagyártás területén, amely a 20. század elejéig nyúlik vissza. A neves brit karosszériaépítők, mint például a Mulliner, a Park Ward és a Hooper, aprólékosan megalkották a testreszabott karosszériákat luxusjárművekhez, elsősorban olyan tekintélyes márkák számára, mint a Rolls-Royce és a Bentley.

Ezek a képzett kézművesek a kivételes kivitelezést, az innovatív dizájnt és a hagyományos technikákat ötvözve autóipari remekműveket hoztak létre, meghatározva a brit karosszériaépítés aranykorszakát. Annak ellenére, hogy a 20. század második felében visszaesett az egyedi karosszéria-szerkezetek iránti kereslet, az Egyesült Királyság tanúja volt a testre szabott karosszériaépítés művészete iránti érdeklődés újjáéledésének, amelyet a luxusautó-gyártók, akik a termékkínálatukat tovább kívánják növelni, valamint a szenvedélyes gyűjtők és rajongók, akik meg akarják őrizni ezt a tiszteletreméltó művészeti formát.

Allesley küldetése, hogy új magasságokba emelje a karosszériaépítés tudományát. A vállalkozás elkötelezett a világ legkiválóbb autóinak megalkotása mellett, amelyek a tervezés és a kivitelezés kiválóságát testesítik meg. Allesley hisz az innováció határainak feszegetésében, miközben megőrzi a mesterség hagyományos módszereit és kivételes ügyfélszolgálatot nyújt.

Az üzlet tökéletesség iránti szenvedélye és a kiválóság iránti elkötelezettsége révén az Allesley a vezető névvé válik az autóipari karosszériagyártásban, bevonja a tanulókat, és inspirálja a jövő generációit, hogy folytassák a személyre szabott járműalkotás örökségét.

Allesley és HPL Prototypes – páratlan szakértői együttműködés

Allesley partnere a HPL Prototypes. A nagy múltú, egyedi tervezésű mérnöki vállalat, amely idén büszkén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, a HPL tehetséges csapata több mint két évtizede dolgozik a színfalak mögött a legjobb autómárkákkal. Most itt a pillanat arra, hogy az Allesley az Egyesült Királyság és világszerte vezető karosszéria-gyártóvá váljon, egyedi járműveket kínálva magánügyfeleinek, valamint kis mennyiségben gyártott luxusautó-gyártók számára.

Az Allesley zökkenőmentesen ötvözi a kortárs innovációt és a csúcstechnológiát a gazdag autós örökséggel. A vállalatot egy szakértő vezetői csapat vezeti, akik korábban a világ leghíresebb márkáinak projektjeit vezették, mint például a Bentley, az Aston Martin, a McLaren, a Lotus és a Jaguar Land Rover.

Korszerű tervezési és kivitelezési lehetőségek

Egy új karosszériaépítési márka a nulláról való megalakítása óriási kihívást jelent, hiszen jelentős beruházást igényel a helyiségekbe, a gyártóberendezésekbe, valamint magasan képzett technikusok toborzására.

Az Allesley alapja a HPL partnerének 25 éves gyártási és mérnöki kiválóságára épül, ügyfelei között többek között a világ vezető luxusautó-gyártói is. Ez a stratégiai együttműködés lehetővé teszi Allesley számára, hogy több mint két évtizedes mérnöki szakértelmét és erőforrásait hasznosítsa.

Chris Devane, a HPL Prototypes vezérigazgatója: „ Miért érdemes egy teljesen új dedikált üzletet létrehozni? A HPL továbbra is elkötelezett amellett, hogy Tier 1 beszállítóként partneri viszonyban álljon az OEM-ekkel, elsősorban a vállalkozások közötti kapcsolatokra összpontosítva. Az edzőépítés azonban szükségessé teszi az OEM-ekkel való közvetlen együttműködést, valamint a
üzlet-ügyfél kapcsolat magánügyfelekkel. Ez a különálló megközelítés egyedi márkapozícionálást, üzenetküldést és kezelést igényel mind a projektek, mind az ügyfelek számára. E speciális követelmények hatékony kielégítése érdekében büszkén alapítottuk meg az Allesley karosszériaépítőket.”

A HPL partnereként az Allesley teljes mértékben integrálódott a szélesebb csoportba. A közelmúltban egy 3 millió GBP értékű beruházási programnak köszönhetően teljes mértékben kihasználhatja átfogó, legkorszerűbb autóipari tervezési, mérnöki és gyártási létesítményeit. A csoport befektetései pedig nem korlátozódtak a technológiára és a berendezésekre, hanem további tervezők és mérnökök toborzása és a folyamatok javítása érdekében is.

Az Allesley Design and Conceptualisation stúdiót az autóipar legképzettebb és legtapasztaltabb CAD-kezelőiből álló csapat tölti be, akik támogatják kollégáikat az újonnan megnyílt agyagmodellező létesítményben. Ellátva
Az 5 tengelyes CNC (számítógépes numerikus vezérlésű) marógépekkel az erőforrás testreszabott megoldásokat tud szállítani bármely ügyfélnek, OEM-nek vagy magánszemélynek – a mérettől a
teljes méretű modellek. Teljes méretű habszivacs modelleket is kínálnak, ami kivételes eszköz, amely segít az ügyfeleknek elképzelni, hogyan fog kinézni a kész autó.

Allesley hozzáfér a HPL kilenc építési stúdiójához is, szükség esetén további kapacitással. Mindegyik teljes méretű géplemezekkel és ellenőrző karokkal van felszerelve a teljes autók, szerszámok és alkatrészek fejlesztéséhez és gyártásához.

Paul Abercrombie, az Allesley vezérigazgatója kifejti: „Az Allesley által gyártott minden jármű a legszigorúbb tűréshatárok szerint készül, XYZ koordinációs rendszer segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy egy digitális autót a fizikai autóra helyezzenek. Tervezőink ezt felhasználhatják a kiváltó okok elemzésére, valamint annak ellenőrzésére és mérésére, hogy az autó hol áll a CAD-hez képest, így biztosítva a teljes megfelelőséget, pontosságot és minőséget.”

Míg az Allesley rendelkezik azzal a kapacitással, erőforrásokkal és szakértelemmel, hogy acélból vagy alumíniumból készítsen karosszériát, ha ügyfelei úgy kívánják, az Abercrombie arra számít, hogy a legtöbb projektet szénszálas kivitelben hajtják végre.

Ez egy olyan terület, ahol Allesley rendelkezik minden szükséges szakértelemmel és erőforrással ahhoz, hogy a kis alkatrészektől a teljes karosszériákig mindent elkészítsen a teljesen felszerelt, házon belüli szénszálas központjában.

Az OEM plusz minőségi szintek biztosításához rendelkezésre álló további erőforrások közé tartozik az öt festőfülke, egy adalékanyag-gyártási csomag, valamint egy vadonatúj fa-, díszítő- és bőrüzlet. Az Allesley kiterjedt globális beszállítói hálózattal is rendelkezik, és ha kívánják, a legújabb innovatív környezetbarát és bio alternatívákat kínálja ügyfeleinek.

A cikknek még nincs vége!
Lapozz a következő oldalakra!


Minden máshoz nem hasonlítható ügyfélélmény

Az Allesley avantgárd ügyfélélmény- és márkainterakciós központja Art Deco központjában található, közel a faluhoz, ahonnan a cég a nevét kapta. Itt az ügyfelek találkozhatnak az Allesley tervezőivel, hogy megvitassák álomautójuk üzembe helyezését vagy a következő OEM-projektet, interakcióba léphessenek a VR technológiával, valamint felfedezzék az anyagokat, a díszítőelemeket és a fényezési kombinációkat.

Allesley azonban nagyra értékeli, hogy nem minden globális ügyfele látogathatja meg a coventryi karosszériaépítés történelmi otthonát. Ez azonban nem akadályozza az ügyfelek bevonását, mivel Allesley nagyon szívesen küld személyzetet, hogy találkozzanak az ügyfelekkel, bárhol is legyenek a világ minden tájáról, és természetesen rendszeresen, digitálisan, minden projekt előrehaladtával kapcsolatba lépnek velük. Hosszú távon Allesley egy sor globális földrajzi élményközpontot hoz létre az ügyfelek számára.

A lehető legmagasabb szintű ügyfél-elégedettség és elkötelezettség kialakítása és fenntartása érdekében a vállalat nagymértékben támaszkodik Paul Abercrombie vezérigazgató széleskörű tapasztalatára, aki munkásélete nagy részét díjnyertes, több millió font értékű projektek megvalósításával töltötte luxuskörülmények között. ingatlan-, tengeri és repülési szektorban.

Paul Abercrombie, az Allesley vezérigazgatója kifejti: „Akár egy házat, autót, jachtot vagy repülőgépet helyezünk üzembe, a mélyreható elkötelezettség kulcsfontosságú ahhoz, hogy valóban megértsük az ügyfél jövőképét, különösen, ha testre szabott karosszériás autókról van szó. A siker eléréséhez következetes és intenzív szintű együttműködésre van szükség. Egyszerűen csak néhány vázlatból és egy átfogó ötletből dolgozunk, mert nem tudjuk intuitív módon felismerni a teljes jövőképet az ügyfél fejében. Ha azonban az ügyfelek aktívan részt vesznek a kreatív folyamatban, akkor a legapróbb részletekig megvalósíthatják törekvéseiket.”

Abercrombie alapos ismeretekkel rendelkezik arról, hogy mit akarnak az ultramagas nettó vagyonnal rendelkező egyének. Emellett ügyesen kezeli azokat a rendszereket és folyamatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az ügyfelek elképzeléseit valósággá alakítsák, függetlenül attól, hogy milyen igényesek az elvárások. Alapvetően teljes mértékben megérti annak létfontosságú szükségességét, hogy az ügyfélélmény a lehető legátláthatóbb, leghatékonyabb és mindenekelőtt a lehető legkellemesebb legyen.

„Az élvezet egy része ügyfeleink számára, hogy egyedi projektjüket egy dedikált Allesley csapattal fejlesztik, amely a kézműves készségek és a digitális technikák egyedülálló kombinációját alkalmazza az élmény minőségének javítása érdekében” – folytatja Abercrombie. „Ügyfeleink megtapasztalhatják autójuk virtuális körútját, lehetővé téve számukra, hogy magukkal vigyék a tervezési koncepciót táblagépükön további gondolkodás céljából. Ezenkívül lehetőségük van egy sor méretarányos modellre is.”

Egyedülálló, az Egyesült Királyságban működő kis volumenű luxusjármű-gyártási szolgáltatás

Az Allesley egyformán jól kalibrált ahhoz, hogy megfeleljen a globális szuperautó- és luxusautó-gyártók követelményeinek, kis mennyiségű gyártás mellett, mint a létrehozása.
Ultra személyre szabott, egyedi autók magánszemélyek számára. Bár az Allesley márka új lehet, a mögötte álló menedzsment, mérnöki és tervezői csapatok több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az iparág legmagasabb szintjén.

„Megvan a szenvedélyünk, a fantáziánk és a kreatív víziónk ahhoz, hogy az ügyfelek álmait valóra váltsuk, és ami döntő jelentőségű, megvan a tapasztalatunk, erőforrásaink, készségeink, folyamataink és technológiánk is ahhoz, hogy folyamatosan teljesítsük az ismételhető minőségű OEM-ek által elvárt szintet” – igazolja Abercrombie. „A HPL Prototypes partnereként már leküzdöttük a csapatalapítás, a berendezések felkutatása, valamint a rendszerek és folyamatok fejlesztése során felmerülő összes akadályt – mindez a keze ügyében van.”

Ez idáig a luxusautó-gyártók nem rendelkeztek olyan brit erőforrással, amelyhez kis mennyiségű fehér címkés gyártáshoz fordulhattak volna. Allesley változtat ezen. És nem csak azért, mert a vállalat rendelkezésére állnak a szükséges erőforrások, technológia és emberek, hanem azért is, mert rendkívül hatékony OEM-szemlélettel és kultúrával működik.

„Kultúránk az ügyfeleink problémáinak megoldásáról szól. OEM-ügyfeleink pedig kivételesen magas követelményeket támasztanak” – magyarázza Abercrombie. „Az Allesley szigorúan bevált, OEM strukturált rendszereket és autógyártási folyamatokat alkalmaz. Gyorsan eszkalálhatjuk a problémákat, és kezelhetjük a problémákat olyan módszerekkel, amelyeket OEM ügyfeleink ismernek.

„Az Allesley egy új név a kortárs karosszériaépítésben és a kis volumenű gyártásban. De nem vagyunk kezdők. Tapasztaltak és tapasztaltak vagyunk. Partnerünkben, a HPL-ben megbíznak a vezető egyesült királyságbeli luxusautó-gyártók, és rendszeresen megbíznak vele.”

Az Allesley csapata soha nem becsüli alá az egyes projektek által jelentett kihívások nagyságát. Ám az átjárófolyamatokhoz, megfelelő időzítési tervek és felülvizsgálati pontok révén az Allesley csapattagjai tökéletesen kényelmesen dolgozhatnak a gyártástól számított három évvel a projekteken, ahol a tervezés gördülékeny lehet, és teljesen biztosak abban, hogy képesek lesznek elérni az eredményeket. kívánt.

„Amikor egy luxusautó-gyártó igénybe veszi az Allesley szolgáltatásait, biztosak lehetnek abban, hogy minden alkalommal az ütemtervnek megfelelő, a költségvetést és a minőséget teljesítjük” – erősíti meg Abercrombie.

Allesley – a világ legkiválóbb karosszériaépítési szakértelme

Paul Abercrombie – Allesley vezérigazgatója

Paul Abercrombie bizonyított tapasztalattal rendelkezik a díjnyertes luxusprojektek megvalósításában számos ágazatban egy rendkívül igényes globális ügyfélkör számára.

Miután több mint egy évtizedet eltöltött a luxusingatlanok, a tengeri és a repülési szektor csúcsán, megérti, mire vágynak az ultramagas nettó vagyonnal rendelkező egyének. Ügyesen irányítja azokat a rendszereket és folyamatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az ügyfelek elképzeléseit valósággá alakítsa, függetlenül attól, hogy milyen igényesek az elvárások.

2013-ban Abercrombie egy kis építészeti praxis felvásárlását vezette. A vezérigazgatói posztot elvállalva a vállalkozást globális, több tudományágat átfogó építőipari tanácsadó céggé alakította, amely 135 alkalmazottat foglalkoztat. Amellett, hogy több mint 300 millió GBP értékű ingatlanvagyont fejlesztett ki ügyfelei számára, az Abercrombie sikeresen kiterjesztette a tanácsadói tevékenység hatókörét a luxusingatlanok szektorán túl a luxushajózási és luxusrepülési szektorra is.

​Chris Devane – a HPL Prototypes Ltd vezérigazgatója és az Allesley elnöke

Chris Devane több mint négy évtizedes globális autóipari tapasztalattal rendelkezik, hogy az Allesleyt a világ színpadára állítsa. A gyártósortól az igazgatósági helyiségig a Devane széles körű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a járműgyártás minden szintjén. A felsővezetői szerepéért, az innovatív elképzeléseiért és a részletekre való kivételes odafigyeléséért elismert Devane alapos ismeretekkel rendelkezik arról, hogy mi szükséges a luxustermékek létrehozásához és az állandóan kiváló autóipari minőség biztosításához.

Devane 1979-ben a Triumph Motor Cars tanoncként kezdte pályafutását, járműveket épített a vonalon, mielőtt teszt- és fejlesztői szerepkörbe lépett volna. 1984-ben csatlakozott a Hawtal Whitinghez tervezőmérnökként, majd tíz évet a Rover Groupnál töltött. Ez idő alatt az Executive Engineering Manager csoport modulvezetője lett, és a Warwicki Egyetemen szerzett MA fokozatot mérnöki üzletvezetésből.

Devane 1999-ben csatlakozott a Group Lotushoz vezető mérnökként, majd 2001-ben a Bentley Motorshoz költözött, ahol számos magas rangú vezetői szerepet töltött be, köztük a tervezési integráció és a szerkezeti anyagjegyzék vezetője. Mielőtt 2018-ban csatlakozott volna a HPL Prototypes vezérigazgatói posztjához, Devane ugyanezt a pozíciót töltötte be az Envisage Groupnál.

Allesley – az ultra-luxus autók karosszériagyártásának új globális vezetője