Az új Macan a népszerű Overwatch® játékuniverzumba érkezik

A Porsche és a játékfejlesztő Blizzard Entertainment® új együttműködést jelentett be a South by Southwest® (SXSW®) eseményen, az Overwatch® 2 című slágerjátékukkal kapcsolatban. Később tavasszal a játékosok használhatják a Porsche autók ihlette különleges skineket, köztük az új, teljesen elektromos Macan, két legnépszerűbb karakterük számára.

A versenyjátékok terén már meghonosodott sportkocsi-gyártó a motorsport műfajon túl is bővíti portfólióját, kezdve az Overwatch 2-vel, amely a világ egyik legnépszerűbb játéka. Az Overwatch 2 ingyenesen játszható PC-n, Xboxon, PlayStationon és Nintendo Switchen.

Ennek az együttműködésnek a célja a Porsche márka letisztult dizájnjának váratlan, szórakoztató módon történő bemutatása. „A fiatal és sokszínű Overwatch 2 közösség nagyon izgalmas számunkra, mint márka” – mondja Deniz Keskin, a Porsche AG márkamenedzsment- és partnerkapcsolati vezetője. „Az Overwatch 2 kifinomult háttértörténetet kínál, és a játékosok könnyen azonosulhatnak a karakterekkel. Ezek fontos építőkövei voltak ahhoz, hogy márka-együttműködést hozzunk létre a Blizzarddal, és elmeséljünk egy történetet, amelyet az új, teljesen elektromos Macan ihletett.”

Készen áll a következő játékra: Mech a Porsche Macan elemeivel
Amikor az együttműködés idén tavasszal elindul a játékban, számos kozmetikumot gyűjthetnek majd a játékosok, köztük két Porsche által ihletett skint. Az első felfedésre kerülő skin a rajongók kedvenc karaktere, D.Va. Egy korábbi profi játékos, aki robotszerű Mech-jét vezeti. Új bőre számos dizájnelemet tartalmaz közvetlenül a Macan Electrictől, például az autó jellegzetes lapos felső lámpaegységét a márkára jellemző négypontos nappali menetfényekkel. Az első benyomást egy életnagyságú Mech szobor adja, premierje a South by Southwest®-ben, és az év folyamán más rendezvényeken is látható lesz.

„A Porsche tervezési filozófiája csodálatosan keveredik azzal, ahogyan az Overwatch 2-ben a hőseink terveit közelítjük meg” – magyarázza Tina Wei, az Overwatch csapat koncepcióművésze. „A D.Va gépét úgy tervezték, hogy a funkció optimalizálása mellett a vizuális szépség mellett is optimalizálható legyen a futurisztikus világba, ami természetesen a Porsche vizuális stílusához és dizájnjához kapcsolódik.”

Az Overwatch 2-ről
A közeljövő Földjének optimista víziója, az Overwatch 2 egy olyan világról szól, amelyért érdemes harcolni, ahol szuperkatonák, tudósok, kiborgok és omnikusok csapnak össze a valós világ ihlette helyszínek irányításáért a világ minden tájáról. 39 egyedi hőst tartalmaz, akik különféle élénk térképeken és helyszíneken harcolnak, ahol a játékosoknak együtt kell dolgozniuk, és alkalmazkodniuk kell a különféle egyedi helyzetekhez.

Macan Turbo Electric (WLTP): Elektromos fogyasztás* kombinált: 20,7 – 18,8 kWh/100 km; CO₂-kibocsátás* kombinált: 0 g/km; CO₂ osztály: A; Állapot 03/2024