Az MG látványos belépője a 2024-es Pekingi Nemzetközi Auto Show-n

Az MG márka látványosan bemutatkozott a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autószalonon.

A vadonatúj elektromos koncepciós szuperautó, az EXE181 globális debütálása rábólintott az emberiség 20. századi sebességre való törekvésére, és az idők közötti párbeszédben áthidalta a múltat ​​és a jövőt. Ezenkívül az eurázsiai kontinensen átívelő „Cyberster Global Journey” gyönyörűen zárult, és kilenc hónapnyi globális romantikát és kalandot zárt az utolsó fejezetbe.

Exkluzív podcastjaink a Begurulva (spotify + youtube) és a podCARs (spotify + youtube) + videa csatornáinkon!
Hallgass ránk!

Elektromos koncepcióautó EXE181: Tisztelet a sebesség és az innováció előtt – az örökség és a jövő áthidalása

Az MG nagy múltra tekint vissza a sebesség előtérbe helyezésében, a versenypályákon elért korai sikereitől és a sebességrekordok felállításától az 1920-as és 30-as években, a Roadster meghatározásáig az 50-es és 60-as években, és az innovációt inspirálja a középső hátsó motoros roadsterekkel az évszázadban. fordulat.

A legendás „Roaring Raindrop” MG EX181. Ez az ikonikus jármű, amely 1959-ben 410,5 km/h-s páratlan sebességrekordot döntött, egészen 2014-ig tartotta a helyét, mielőtt a Bugatti felülmúlta a rekordot. Phil Hill, a pilóta lett az első amerikai F1-es világbajnok, megerősítve saját és autója örökségét a sebességrekordok történetében.

A szárazföldi sebességrekordok terén elért történelmi vívmányainak emléket állítva az MG EXE181 elektromos szuperautó bemutatása az MG londoni Advanced Design Centerében, egy monumentális tisztelgés és egy sarkalatos lépés a villamosított határvonal felé, megtestesítve a márka kitartó törekvését a sebességre és egy újat jelölve. fejezetet hagyatékában.

A korlátok ellenére tervezett EXE181 végsebessége 415 km/h, 0,181 légellenállási együtthatóval (Cd) párosulva, ami alátámasztja az MG elkötelezettségét a sebesség újradefiniálása iránt az elektromos korszakban. Ez az ambíció katapultálja az EXE181-et az elit „1 másodperc alatti 0-100 km/h-s klubba”, áthidalva az MG történetét egy olyan jövő ígéretével, ahol az innováció és a sebesség találkozik.

Élvonalbeli technológiájával és aerodinamikai képességeivel ez az elektromos szuperautó a Pekingi Autószalonon, majd a 2024 júliusában várhatóan a Goodwoodi Sebességfesztiválon mutatkozik be globálisan.

Legacy Journey and Partnerships

A Goodwood Festival of Speed ​​tavaly júliusi után a brit Adventure Rose és Hugo Turner által az MG Cybersterrel megkezdett utazás a Legendás Utazás kezdetét jelentette. Az Egyesült Királyságból az eurázsiai szárazföldön átívelő, a Pekingi Autószalonon tetőző utazásuk világszerte felizgatta az MG-rajongókat.

Ami a partnerkapcsolatokat illeti, az MG-nek számos olyan híres futballklubja van, mint az Arsenal, az OL Club és a Bayer 04 Leverkusen. Az MG emellett idén júliusban a Goodwood Fesztivál főszponzora lesz, átveszi a Porschét. A 100. évfordulóján az MG célja, hogy továbbra is kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat készítsen, hogy kielégítse globális rajongóit, és elmozduljon az autóipar újabb évszázados kiválósága felé.