Lamborghini Urus SE – Megérkezett a Közel-Keletre az első plug-in hibrid szuper SUV

Az új dizájn, a 800 CV teljesítmény és a több mint 60 km-es hatótáv elektromos üzemmódban kategóriája legjobb teljesítményét és csúcssebességét kínálja a regionális vásárlóknak.

Exkluzív autós, motoros podcastok a Begurulva (spotify + youtube) és a podCARs (spotify + youtube) csatornáinkon!
Hallgass ránk!

Az Automobili Lamborghini bejelentette Urus SE[1] – az első plug-in hibrid szuper SUV – debütálását a Közel-Keleten. A vadonatúj modellt egy exkluzív rendezvényen mutatták be a Lamborghini vásárlóinak és a médiának a dubai One&Only One Za’abeel rendezvényen.

Az új dizájnnal, optimalizált aerodinamikával, példátlan fedélzeti technológiával és 800 CV-os hibrid hajtáslánccal rendelkező PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) változat a kényelem, a teljesítmény, a hatékonyság, a károsanyag-kibocsátás és a vezetési élmény tekintetében az Urus S-re lép. A „két szívnek”, a termikusnak és az elektromosnak köszönhetően a nyomaték és a teljesítmény a valaha volt legmagasabb, így az SE egyedülálló helyet biztosít kategóriájában, és 80%-os károsanyag-kibocsátással büszkélkedhet.

Az Urus SE páratlan vezetési élményt kínál a plug-in hibrid rendszernek is köszönhetően, amely segít javítani a jármű teljesítményét és dinamikáját bármilyen felületen és bármilyen körülmények között: innovatív műszaki megoldások révén nagyobb nyomatékot és teljesítményt biztosítanak minden fordulatszámon. mint például az elektromos nyomatékvektor rendszer bevezetése a két tengely között, és az elektronikus hátsó differenciálmű.

„Az Urus-szal megváltoztattuk a SUV-világ paradigmáit, és egy új szegmenst nyitottunk meg” – mondta Stephan Winkelmann, a Lamborghini elnök-vezérigazgatója. „Alig néhány év alatt az Urus márkánk bestsellerévé vált, lehetővé téve a Lamborghini számára, hogy új ügyfeleket vonzzon, és megerősítse pozícióját a legfontosabb piacokon. Az Urus SE-vel egy újabb lépést tettünk a jövő felé, összhangban Direzione Cor Tauri stratégiánkkal, előrehaladva a kínálat villamosításával és a szén-dioxid-mentesítés felé vezető úton, amely a Revuelto szupersportkocsi 2023 márciusi bemutatásával kezdődött. .”

A közel-keleti bemutató rendezvényen a Lamborghini regionális menedzsere, Paolo Saltori a következőket kommentálta: „Az új Urus SE új mércét állít fel a szuper SUV hibrid szegmensben a kulcsfontosságú közel-keleti piacon. Az Urus SE kategóriájában a legjobb, és harmonikusan ötvözi a különböző minőségeket, biztosítva a semmihez hasonló élményt. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezt a különleges modellt elhozhatjuk a régió értékes ügyfélkörébe.”

[1] A járművet még nem kínálják eladásra, ezért nem vonatkozik rá az 1999/94/EK irányelv. Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási adatok a típusjóváhagyás szakaszában vannak.