„Az érintés, az érzelmek ereje”

Az Automobili Lamborghini videója a sokszínűség európai hónapjához

Exkluzív autós, motoros és közlekedési podcastok a Begurulva (spotify + youtube) és a podCARs (spotify + youtube) csatornáinkon!
Hallgass ránk!

Érzelmek kifejezése puszta kéz érintésével, annak leírása, ami a szemmel nem látható. Ezekkel a témákkal foglalkozik az Automobili Lamborghini új videója, amely bemutatja, hogy az egyes érzelmek egyediek, ahogyan a kifejezésmód is egyedi. „Az érintés: Az érzelmek ereje”: a videó egybeesik a sokszínűség európai hónapjával, kiemelve a Sant’Agata Bolognese cég által a sokszínűség és befogadás kérdéseinek szentelt figyelmet.

A videó, amelyért az Automobili Lamborghini köszönetet mond az UICI-nek (Olasz Vakok és Gyengénlátók Uniója ETS – APS), leírja, milyen érzéseket tapasztalnak a főszereplők egy Huracán Tecnica megérintésekor[1]. Az érzelmek minden intenzitása, amelyet a kezükre erősített szenzorok érzékelnek, más színnek felelnek meg, mert ahogy egyikük mondja, „az érintés a tudás minden formájához való hozzáférést jelenti”.

A videót egy valós esemény ihlette a bolognai Guglielmo Marconi repülőtéren, amikor Luca Grassótól, a cataniai Polo Tattile Multimediale igazgatójától (vakok és gyengénlátók multimédiás érintőközpontja) megtagadták a lehetőséget, hogy hozzáérjen egy ott kiállított Lamborghinihez. Ez az epizód motiválta az Automobili Lamborghinit, hogy kapcsolatba lépjen az UICI milánói részlegével, és együtt dolgozzanak ezen a projekten.

A kezdeményezés része a Lamborghini elkötelezettségének az inklúzió előmozdítása mellett, hogy történetét és termékeit egyre szélesebb közönség számára elérhetővé tegye. 2019 óta a Lamborghini Múzeum rendezvénysorozatot kínál, melynek során olasz jelnyelven (LIS) és hitelesített LIS-tolmács segítségével látogatják meg a Sant’Agata Bolognese-ben készült remekművek történetét és technológiai újításait. .

2024 júniusától vakok vagy gyengénlátók is élvezhetik a Lamborghini Múzeum látogatását. A vendégeknek lehetőségük lesz előzetes foglalás esetén tárlatvezetéseken részt venni, ahol megérinthetik a kiállított modelleket, és megtapasztalhatják a Lamborghini világát az autókkal való fizikai érintkezés által keltett érzeteken keresztül.

A Lamborghini Múzeum vezetett túráival kapcsolatos információkért és foglalásokért kérjük, küldjön e-mailt a visit@lamborghini.com címre.

A videó első része:

A videó első része hangos leírással:

https://www.youtube.com/watch?v=AolGHb5t_7I

A videó második része:

https://www.youtube.com/watch?v=7419BX3KYEk

A videó második része hangos leírással:

https://www.youtube.com/watch?v=Gd5rWbQj6M8

[1] A Huracán Tecnica üzemanyag-fogyasztási és kibocsátási értékei; Kombinált üzemanyag-fogyasztás: 14,5 l/100km (WLTP); CO₂-kibocsátás együttesen: 328 g/km (WLTP).