Skoda Octavia Sportline

Még dinamikusabb megjelenés szinte minden hajtáslánccal kombinálva

  • Fémes fekete díszítések: kiemelik a Sportline dinamikus megjelenését
  • Különleges Sportline Design Válogatás: újrahasznosított szürke szövet, szürke varrások és műbőr
  • Süllyesztett sportfutómű: sportfelfüggesztés és progresszív kormányzás alapfelszereltségként

A Škoda Octavia Sportline felszereltségi szintje 1,5-ös TSI motorral és opcionális mild-hibrid hajtással kapható. Sportos megjelenését a fekete metál külső részletek és a csökkentett felfüggesztés hangsúlyozzák, a belső tér pedig túlnyomórészt fekete, ami extra dimenziót ad a dinamikus vezetési élménynek.

Exkluzív autós, motoros és közlekedési podcastok a Begurulva (spotify + youtube) és a podCARs (spotify + youtube) csatornáinkon!
Hallgass ránk!

Rengeteg fekete külső részlet

A Sportline felszereltségi szint az 1,5 TSI 150 lóerős (110 kW) motorral, kézi sebességváltóval vagy DSG-vel, integrált mild-hibrid technológiával rendelhető. A 15 milliméterrel süllyesztett sportfutómű és a progresszív kormányzás az alapfelszereltség része. A Škoda hűtőrács és a külső tükrök Magic Black metálfényezésűek, a hátsó oldalablakok és a hátsó ablak pedig erősebben színezett („Sunset”). Az ablakkeretek fényes fekete színűek, csakúgy, mint az Octavia birtok tetősínjei. Az elülső kötény és a ferdehátú csomagtérajtó légterelő ajkai szintén Magic Black metálra vannak festve. A birtokon található tetőspoiler karosszériaszínre festett. A hátsó lökhárítóban Magic Black fém diffúzor található. A LED-es hátsó lámpák animált irányjelzőkkel és az animált Coming/Leaving Home funkcióval az alapfelszereltség része, míg a LED Matrix fényszórók opcionálisan rendelhetők. Az Octavia Sportline 18 colos Vega Aero fekete könnyűfém keréktárcsákat és a Sportline kizárólagos 19 colos Draconis keréktárcsait kínálja opcionálisan. Az első szárnyakat újratervezett Sportline jelvények díszítik. Az új, kétdimenziós Škoda logó a motorháztetőn és a Škoda felirat a csomagtérajtón fekete. Az első ajtókról a földre vetített felirat a frissített Škoda CI-nek felel meg.

Sportline Design Selection újrahasznosított anyagokból

A pilótafülkét háromküllős multifunkciós sportkormány, a pedálok rozsdamentes acél borítása és a fekete tetőborítás díszíti. Az alapfelszereltséghez tartozó 10,25 hüvelykes virtuális pilótafülke szintén kifejezetten sportos kialakítású. A beépített fejtámlákkal ellátott első sportülések, a műszerfalon fekete középső karbon díszítő csíkok és az ajtók fényes fekete színe teszik teljessé a belső tér sportos vonzerejét. A Sportline Design Selectionban az ülések kárpitja szürke újrahasznosított szövetből és műbőrből készült, amelyet az ajtókárpitokhoz és a műszerfal dizájnrészéhez is használnak, dupla soros szürke varrással kiegészítve.