Az új BMW 3-as sorozat BMW M Performance modelljei

Kivételesen sportos modellek lebilincselő stílusjegyekkel

Az új 3-as BMW sportos kvalitásait a BMW M GmbH által megedzett BMW M Performance modellek rendkívül koncentrált formában teszik átélhetővé a modellpaletta csúcsán. A soros hathengeres erőforrásokkal, típus-specifikus futómű-beállítással, valamint a karosszérián és az utastérben is bőségesen alkalmazott, jellegzetes BMW M stílusjegyekkel felvértezett modellek magával ragadó egyénisége a megjelenésben és a vezetési élményben egyaránt visszaköszön. Sőt mi több, az utasteret mostantól új kormánykerék és új üléskárpit frissíti fel.

Az új BMW 3-as sorozat BMW M Performance modelljei 3.0 liter hengerűrtartalmú, M-specifikus motorkarakterisztika szerint hangolt benzines és dízelüzemű erőforrásokkal dolgoznak. A 8 kW / 11 lóerő teljesítmény-többletet kínáló, 48 Volt kapacitású indítógenerátorral dolgozó mild-hibrid technológiának, illetve a legkorszerűbb M TwinPower Turbo technológiának köszönhetően – amelyet mindegyik erőforrás esetében az adott egység sajátosságai szerint hangoltak be a mérnökök – e motorok valósággal kérik a magasabb fordulatszámot és a gázpedál legapróbb érintésére is azonnali teljesítmény-leadással reagálnak. A BMW M Performance modellek soros hathengeres erőforrásai az ultragyors váltások érdekében nyolcfokozatú Steptronic sport automataváltóval dolgoznak együtt. Az agilitást és a tapadást az alapfelszereltségként kínált BMW xDrive intelligens összkerékhajtás fokozza.

Az új BMW M340i xDrive limuzin és az új BMW M340i xDrive Touring soros hathengeres benzinmotorja 275 kW / 374 lóerő maximális teljesítmény és 500 Nm csúcs forgatónyomaték leadására képes. Az új BMW M340d xDrive limuzin és az új BMW M340d xDrive Touring motorházteteje alatt dolgozó soros hathengeres dízelmotor ezzel szemben 250 kW / 340 lóerő maximális teljesítménnyel és 700 Nm csúcs forgatónyomatékkal büszkélkedhet. A letaglózóan dinamikus hosszanti és oldalirányú gyorsulás, a mérnökien precíz irányíthatóság és az abszolút vezetési élmény BMW M modellek által fémjelzett egységéről már alapfelszereltségként változó áttételű sport kormányművel dolgozó BMW M sport futómű, BMW M sport differenciálmű és BMW M sport fékrendszer gondoskodik.

Hamisítatlan megjelenés M-specifikus stílusjegyekkel

A kidolgozott sportolók atletikus megjelenését olyan M-specifikus stílusjegyek garantálják, amelyeket egytől egyig az aerodinamika és a hűtőlevegő-ellátás javítása érdekében fejlesztettek ki a mérnökök. Ilyenek többek között az első lökhárító nagyméretű légbevezető nyílásai, a magasfényű Black színben pompázó BMW M külső visszapillantó-házak és a sportos diffúzorral szerelt hátsó lökhárító is. Az új BMW M340i xDrive limuzin és az új BMW M340d xDrive limuzin csomagtérajtaját karosszéria színére fényezett légterelő szárny is díszíti.

Az új BMW 3-as sorozat modellpalettájának csúcsán trónoló kvartett egyediségét hálómotívummal megtervezett BMW hűtőrácsok, exkluzív 18” méretű BMW M könnyűfém keréktárcsák és trapéz alakú kipufogóvégek fokozzák. Utóbbiak az M Sport Pro csomag részeként opcionális extrafelszereltségi tételekként is megrendelhetők.

Modern sportautós hangulat az utastérben

A BMW M Performance modellek utasterében modern sportautós hangulatot árasztó M-specifikus felszereltségi tételek fokozzák a koncentrált vezetési élményt. A Black árnyalatú, új BMW M Performtex ülésfelületekkel húzott sportülések az alapfelszereltség részei, míg az opcionális extrafelszereltség részeként kék kontrasztvarrással díszített, Black árnyalatú Vernasca bőrkárpitozást viselő BMW M sportülések is megrendelhetők.

A BMW M bőrözött sportkormány új verziója laposabb alsó karimával, vörös 12-órás jelzéssel és a BMW M GmbH trikolor árnyalatával megálmodott kontrasztvarrással emeli új szintre az utastérben uralkodó teljesítményélmény intenzitását. Az alumíniumból készült, finomcsiszolt dekorbetétek, a BMW M küszöblécek, a BMW M pedálsor és a BMW Ívelt Kijelző M-specifikus tartalmai olyan alapfelszereltségi tételek, amelyekkel a portfólió csúcsmodelljei ellentmondást nem tűrően fejezhetik ki adottságaikat és összetéveszthetetlen egyéniségüket.

Exkluzív autós, motoros és közlekedési podcastok a Begurulva (spotify + youtube) és a podCARs (spotify + youtube) csatornáinkon!
Hallgass ránk!