A Bentley egyedülállóan burkolt autóval ünnepli északnyugati büszkeségét

  • Egyedülálló Continental GTC, amelyet kifejezetten az LMBTQ+ közösség és a sokszínűség ünneplésére terveztek annak minden formájában
  • Szemet gyönyörködtető kabrió indul a Bentley szülővárosában, a Crewe Pride-on, július 6-án
  • A negyedik dedikált Pride autó, amelyet Rich Morris tervező egyedileg készített, és a Progress zászló színeivel rendelkezik
  • A design folytatja az Egyesítő Spur történetét, az elfogadásra és a különbségek ünneplésére összpontosítva
  • A Bentley részt vesz a Crewe, Nantwich és Manchester Pride rendezvényeken, valamint a közösségi tájékoztató tevékenységeken, az LMBTQ+ közösség egész éves támogatásának részeként.
  • A Bentley hálózathoz kötődő LMBTQ+ kollégák, partnereik és szövetségeseik színes felvonulásokon vesznek részt

A Bentley Motors a mai napon megerősítette, hogy egész évben támogatja az LGBTQ+ közösséget a negyedik dedikált Pride autóval, amely egyedi csomagolásban az Egyesült Királyságban zajló North West Pride felvonulásokhoz készült. A kifejezetten Rich Morris tervező által megalkotott élénk színű Continental GTC a szerelmet, az új életet és az elfogadást jelképezi.

A szemet gyönyörködtető kabrió színeit és vonalvezetését az eredeti Unifying Spur ihlette. Egyetlen kaotikus fekete vonal borítja az autót a firkából kirajzolódó arcokkal. Ez azokat a negatív érzelmeket szimbolizálja, amelyeken az ember átélhet, amikor megpróbál megbékélni azzal, aki ő, legyen az a neme vagy a szexualitása. Ezt az autót borító progresszív Pride zászló színpaletta fényes festékfoltjai fedik el, amelyet a Holi, a hindu színfesztivál ihletett, amely a tavaszt, a szerelmet és az új életet ünnepli. A színek eltakarják az arcokat, hogy megmutassák, hogyan lehet a sminkkel és a stílussal segíteni abban, hogy az egyén azzá váljon, amilyenné szeretne. Ez egy olyan világot hirdet, ahol az LMBTQ+ emberek szabadon élhetnek és szerethetnek előítéletek nélkül, egy egyetemesen ünnepelt kultúrában.

Kollégák, valamint a kolléga által vezetett Bentley hálózathoz kötődő partnereik és szövetségeseik részt vesznek a Crewe, Nantwich és Manchester Pride felvonuláson, ezzel is erősítve azt az üzenetet, hogy a vállalat kultúrája olyan, ahol minden alkalmazott jól érzi magát, hogy elhozza saját igazát, hiteles énjét a munkahelyre.

Maguk a felvonulások ünneplik az elért előrehaladást, miközben továbbra is felhívják a figyelmet, reményt adnak a rászorulóknak, és inspirálnak másokat a megkülönböztetés elleni küzdelemre.

Rich Morris tervező, aki a műalkotást készítette, elmagyarázta:

„Megtiszteltetés számomra, hogy ezen a projekten dolgozhattam a Bentley számára, miután 2021-ben sikerrel jártam az Unifying Spur tervemben. Ez a dizájn az önfelfedezés során tapasztalható sötétséget és bizonytalanságot szimbolizálja. A színeket és a vonalvezetést az Egyesítő Spur és a hindu Holi fesztivál ihlette, a színek fesztiválja, amely a tavaszt, a szerelmet és az új életet ünnepli. Az idei autó az egyénekről szól, akik magukhoz ölelik valódi, hiteles énjüket.”

Wayne Bruce, a Bentley Motors kommunikációs és DEI igazgatója hozzátette:

“Negyedik dedikált Pride autónk különleges helyet foglal el DEI-utunkban, amely 2020-ban kezdődött az első autóval, amely bátran kezdeményezte a beszélgetést. Ez a kezdeti lépés katalizátorként szolgált, inspirálta a BeProud létrehozását, és elindította a DEI folyamatos erőfeszítéseit. A legújabb Pride Car sokkal többet jelképez, mint a büszkeség – az elfogadás, a kereszteződések, az összetartozás és az egész éves támogatás iránti elkötelezettségünket képviseli.

„Az idei Pride Car ezeknek az értékeknek az ünnepe, egyesítve a Haladás zászló inkluzív szimbolikáját a Holi vibráló, örömteli szellemével. Megtestesíti a sokféleség és az egység iránti elkötelezettségünket, és olyan kultúra ápolására törekszünk, ahol mindenki úgy érzi, hogy tartozik hozzá. Ez az autó erőteljesen bizonyítja küldetésünket, és jól mutatja, mit is jelent a #BelongingAtBentley.”

Tudtad?