Az új Renault Scenic

  • A Renault UK autómárka exkluzív kutatása szerint a rossz irány és a rossz vezetés az autók közötti viták – vagy autós viták – leggyakoribb okai.
  • A férfiak nagyobb eséllyel vesznek össze párjukkal a rossznak vélt vezetés miatt, míg a rossz navigációval kapcsolatos vádak a nőknél a legnagyobb fellángolási források.
  • A férfiakról kiderült, hogy nagyobb valószínűséggel gondolják úgy, hogy jobbak a vezetésben és a navigációban, mint partnereik
  • Kényelmes ülések, nagyszerű hangrendszer és sok hely mindenki számára kiderült, hogy a legjobb módja annak, hogy mindenki mosolyogjon a hosszú autós utakon
  • A Renault Scenic E-Tech 100% Electric – az év uralkodó európai autója – a gyártók a párkapcsolati boldogság tökéletes autójának nyilvánították, a készpénzes vásárlóknak pedig kapcsolatbontási fedezetet kínálnak, amely garantálja a pénz visszafizetését, ha válnak*

Veszekedés, civakodás, civakodás, egyet nem értés.
Bárhogy is nevezzük, szinte biztos, hogy összeütközött partnerével az autóban – de az „autó-gument” hamarosan a múlté lesz.

Annyira biztosak abban a Renault Scenic E-Tech 100% Electric gyártói, hogy ez a tökéletes családi autó, és kijelentették, hogy véget vet az autóban lévő súrlódásoknak – és megígérték a tulajdonosoknak, hogy visszakapják a pénzüket, ha az autó vásárlása után válnak. *.

A merész ígéret – amely 2024 vége előtt minden készpénzes kiskereskedelmi vásárló számára elérhető – azután hangzik el, hogy a Renault új kutatása feltárta, hogy a britek több mint ötöde (21%) szerint a rossz irány választása okozza a legtöbb vitát köztük és autós partnere között. , ezt követi 20%-uk, akik szerint ez a partner vezetésének köszönhető.

Érdekes módon betekintést nyújtva abba, hogy a nemek hogyan reagálnak eltérően a trigger pontokra, a nők (23%) felfedték, hogy leginkább a rossz navigáció irritálja őket, mint a férfiakat (19%), a férfiakat (20%) pedig a rossz vezetési képességek, mint a nők. (19%).

Annak ellenére azonban, hogy a nők továbbra is a rossz vezetést emelik ki fő irritációként, a férfiak 48%-a jobb vezetőnek tartja magát, mint a partnere, míg a nők mindössze 32%-a. Ezenkívül a férfiak 52%-a azt is mondta, hogy úgy gondolja, hogy jobb az útbaigazításban, mint a partnere, szemben a nők 35%-ával.

Az autós karmát biztosító tulajdonságokat vizsgálva a felmérés arra is rávilágított, hogy a britek szerint a három legfontosabb autótulajdonság, amely javítja a hangulatot, a kényelmes ülések (42%), a nagyszerű hangrendszer (26%) és a sok hely mindenkinek ( 26%). A környezetvédelmi szempontok fontosságát mutatva a kiegyensúlyozott hangulat fenntartásában, a britek jelentős 49%-a azt is mondta, hogy az autók fenntarthatósága fontos.

A Renault kutatása arra vezetett, hogy a Renault Scenic-et, amelyet a 22 ország 58 zsűrijéből álló nemzetközi zsűri már februárban az Év Autójának választott, tökéletes családi autónak nyilvánította – és ezt hihetetlenül alátámasztotta a Relationship Breakdown Cover piacra dobásával, amely kiskereskedelmi értékesítést kínál. a Scenic készpénzes vásárlói visszakapják a pénzüket, ha 2024 vége előtt szétválnak*.

A Renault bizalma abban, hogy a Scenic képes örömet okozni a családi életben, abból fakad, hogy teljesíti a kulcsfontosságú kritériumokat, amelyek kutatása szerint enyhíteni fogja az autó megjelenésének fő okait**.

Ez magában foglalja az autó tágas dizájnját, beleértve a hátsó ülésen kellemes, ötletes kartámaszt, amely a helyükön tartja a telefonokat és a táblagépeket, valamint megerősíti őket, csendes gyerekeket biztosítva, lenyűgöző, 545 literes csomagtartót, hogy senkinek se kelljen hátrahagynia, alapfelszereltségekkel. ilyen például a Google Built-In, amely lehetővé teszi, hogy a műholdvevőt úgy állítsa be, hogy beszéljen hozzá, ahelyett, hogy megnyomná a pörgős gombokat, valamint olyan felszereltségi szintek, mint a masszírozó vezetőülés, a Harman Kardon hangrendszer és a mellette futó Solarbay® napfénytető. az autó hossza, és amely hangutasításokra homályosodik és világosabbá válik.

Végül pedig gondoskodunk arról, hogy a Scenic a megfelelő hangot eltalálja azok számára, akiknek fontos az alacsony szén-dioxid-kibocsátású életmód, elektromos árammal működik, ami azt jelenti, hogy a motorok szinte csendesek, és hihetetlenül zökkenőmentesen adják le az energiát, valamint nulla kipufogógáz-kibocsátást. Noha ez az autó megnyugtató jellegét erősíti, az akár 379 mérföldes elektromos hatótávolság azt is jelenti, hogy a leghosszabb utazások is stresszmentesek lehetnek.

A Renault Scenic E-Tech 100%-ban elektromos már megvásárolható 37 495 GBP OTR-tól. További információ a Renault Scenic E-Tech elektromosról: https://www.renault.co.uk/electric-vehicles/scenic.html

KUTATÁSI KRITÉRIUMOK

A Renault-val kapcsolatos kutatást az Opinion Matters online végezte 2024.06.19. és 2024.06.24. között egy panelen, amelynek eredményeként 2002-ben 18 év feletti brit felnőttek válaszoltak. Minden végzett kutatás megfelel az Egyesült Királyságban érvényes MRS Magatartási Kódexnek (2010), valamint az ICC/ESOMAR World Research Guidelines-nak. Az Opinion Matters regisztrált az információs biztos irodájában, és teljes mértékben megfelel az adatvédelmi törvénynek (1998).

*A KAPCSOLATOS FELTÉTELEK (RBC) SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (KÉRÉSRE A KISKERESKEDELŐKÉN IS ELÉRHETŐ)

  1. A Kapcsolat meghibásodási biztosítási fedezete (“RBC”) garantálja, hogy ha Ön kapcsolati meghibásodást szenved (az alábbiakban meghatározottak szerint), akkor jogosult lesz visszaküldeni Renault Scenicjét az itt meghatározott feltételekkel.
  2. Az RBC csak azokra a Renault Scenicekre vonatkozik, akik egyéni vásárlásként vásárolnak Renault Scenicet a hivatalos Renault márkakereskedői hálózatunktól (kivéve a flottavásárlást, a vállalati tulajdonjogot vagy a munkavállalói juttatási rendszeren keresztüli tulajdonjogot), 2024. január 1. és 2024. december 31. között, készpénz (bármilyen finanszírozási formájú vásárlók, ideértve a részletfizetést, a személyes szerződéses vásárlást (PCP) vagy a személyes szerződéses bérletet (PCH) nem számítanak bele).
  3. A kapcsolat felbomlása vagy válást, vagy élettársi kapcsolat felbontását jelenti.
  4. A válás bizonyításához be kell nyújtania egy Nisi határozatot, amelyet az illetékes bíróság bélyegzett le, és amely legalább egy (1) hónappal a Renault Scenic megvásárlása után kelt, és egy abszolút határozatot, amelyet az illetékes bíróság bélyegzett le, és amely a Nisi rendelet és a között kelt. 2024. december 31-én, és a 2024. január 1. és 2024. december 31. között vásárolt Renault Scenic adásvételi szerződésében szereplő bármelyik partner nevével megegyező névvel.
  5. A civil partnerség megszűnésének bizonyításához be kell mutatnia egy, az illetékes bíróság által lebélyegzett, legalább egy (1) hónappal a Renault Scenic megvásárlása után kelt, feltételes megszüntetési végzést, valamint a felmondási végzést, amelyet illetékesBíróság, a feltételes megrendelés és 2024. december 31. között kelt, és a 2024. január 1. és 2024. december 31. között vásárolt Renault Scenic adásvételi szerződésében szereplő bármelyik partner nevével megegyező névvel.
  6. Renault Scenic járművének visszaküldésekor visszatérítjük Önnek a járműért a visszaküldés napján kifizetett teljes készpénzes árat, levonva az ésszerű további pénzvisszatartást a járműben bekövetkezett bármilyen kár miatt (beleértve a matricák eltávolítását és a a kerekek és a belső tér) az ésszerű elhasználódást meghaladó mértékben a jármű tulajdonosa idején.
  7. Nem átruházható.
  8. Ez az ajánlat csak egy járműre váltható be Válás vagy a polgári élettársi kapcsolat felbontása esetén.
  9. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy ezt az ajánlatot bármikor visszavonjuk vagy módosítsuk.

** KAPCSOLATOS FELTÉTELEK BÍRÁSA
A Renault úgy véli, hogy a Renault Scenic megbirkózik az érvek legfontosabb kiváltó pontjaival. Ezek tartalmazzák:

  1. Kényelem – Masszírozó vezetőülés, műholdvevő, amellyel beszélhet, kartámasz, amely feltöltött állapotban tartja az eszközöket, és a tökéletes szemkörnyékben tartja a gyerekeket… a csúcskategóriás Scenicben minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy mindenki boldog legyen a fedélzeten!
  2. Tér – ne ess ki, mert nem fér el minden; a Scenic csomagtartója 545 literes, lehajtott hátsó ülésekkel pedig akár 1670 literes. Az utasokról is gondoskodnak; 278 mm-es térdtér és 884 mm-es fejtér van hátul is.
  3. Könnyen használható műholdas navigáció – „Ok Google! Navigáljon Párizsba!” – A Google beépített funkciója lehetővé teszi, hogy az autóhoz beszélve állítsa be az úti célt (és ellenőrizze, milyen az időjárás, mielőtt odaér).
  4. Minden ülés egy ablak ülése – Scenic Solarbay® néven átlátszatlan tető, amelyet hangvezérléssel világosíthatunk és sötétíthetünk, élénkítő fényben fürdetjük vagy megnyugtató sötétséget biztosítunk az Ön igényeinek megfelelően.
  5. Boldog családok – a Scenic akár hat USB-porttal rendelkezik, köztük kettő a hátsó Ingenious kartámaszban, amely lehajtható a középső háttámlából, és öntött eszköztartókkal rendelkezik, így a kicsik és nagyok egy pillanat alatt szórakozhatnak. .
  6. Nagyszerű dallamok – A Harman Kardon hangrendszerrel felszerelt Scenic a megfelelő dallamokat adja, bármilyen hangulatban is érezze magát. Az autó kilenc nagy teljesítményű hangszóróval rendelkezik, köztük 2 magassugárzót a műszerfalon, 4 mélysugárzót az első és hátsó ajtópanelben, valamint egy mélysugárzót a csomagtartóban. Tökéletes!
  7. Sima kezelő – A Scenic elektromos motorjai szinte csendesek, és hihetetlenül sima teljesítményt adnak. Eközben az akkumulátor hivatalosan akár 379 mérföldes hatótávolságra van besorolva, ami azt jelenti, hogy a leghosszabb utak is stresszmentesek lehetnek
  8. Alacsony szén-dioxid-kibocsátású életmód – Enyhítse lelkiismeretét azáltal, hogy csökkenti a bolygóra gyakorolt ​​hatását. A Scenic nem csupán az elektromos motorozás zéró kipufogógáz-kibocsátású öröme teszi fenntartható vezetővé; a Scenic akár 89%-ban újrahasznosítható, ülésszövetei 100%-ban újrahasznosított anyagokat használnak, padlószőnyegei újrahasznosított palackokból készülnek, sőt műszerfalai is részben növényi eredetűek.

https://miazablogger.hu/parizs-2024

Tudtad?