Az ATL Renting megkapta 2000. DAF-tehergépkocsiját

Kiváló tapasztalatai alapján a piacvezető járműkölcsönző cég ismét új generációs DAF-ot választott

A belga ATL Renting vállalat üzembe helyezte flottájában 2000. DAF-tehergépkocsiját, egy DAF XG 480 FT-t. A cég különféle tehergépkocsik, pótkocsik, furgonok és más járművek hosszú távú bérletét kínálja vállalatoknak Európa-szerte.

Az 1997-ben alapított ATL Renting egy családi vállalkozás, amely Németországban, Lengyelországban, Hollandiában és Romániában is működtet leányvállalatokat. A Belgiumban található tessenderlói székhelyű vállalat több mint 7500 járműből és pótkocsiból álló flottájával az egyik legnagyobb haszongépjármű-kölcsönzőjének számít Európában.

Tapasztalaton alapuló korai vásárló

A DAF-tehergépkocsikkal kapcsolatos korábbi kiváló tapasztalatai alapján az ATL Renting az új generációs DAF járműsorozat egyik legkorábbi vásárlója volt. Az ATL szerint az új járműveket rendkívüli megbízhatóságuk, páratlan üzemanyag-hatékonyságuk, kiváló passzív és aktív biztonságuk, valamint magas szintű járművezetői kényelmük teszi különlegessé. „Ügyfeleink hozzánk hasonlóan nagyra értékelik a DAF tehergépkocsijait” – mondta Koen De Coninck, az ATL Renting kereskedelmi igazgatója. „A most leszállított 2000. tehergépkocsi valójában már a 730. új generációs DAF-tehergépkocsi, amelyet az ATL Renting szolgálatba állított.”

Partnerkapcsolat

Az ATL Renting rendkívül nagyra tartja szoros együttműködését a DAF Trucks vállalattal. De Coninck így nyilatkozott erről: „A DAF megkérdőjelezhetetlen szolgáltatása és minősége alapvető szerepet játszik abban, hogy az ő tehergépkocsijaikat választjuk. Ráadásul a szinte az egész kontinenst lefedő európai DAF-szervizhálózatnak köszönhetően ügyfeleink mindig megtalálhatják a legjobb tehergépkocsi támogatást, bárhová is utaznak Európában. Ez a másik oka annak, hogy flottánkban egyre növekszik a DAF-tehergépkocsik száma.”

https://miazablogger.hu/parizs-2024

Tudtad?