Rendezvény miatt változik Újbudán a 107-es és a 133E autóbuszok közlekedése a hétvégén

Rendezvény miatt lezárják a XI. kerületi Szent Gellért tér-Budafoki út-Műegyetem rakpart által határolt területet péntektől vasárnapig, ezért változik Újbudán a 107-es és a 133E autóbuszok közlekedése – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t.

    Augusztus 30-án pénteken 9 órától a Műegyetem rakpartot lezárják a Petőfi híd felé, illetve 20 órától vasárnap 16 óráig teljes szélességében. Szintén lezárják a Szent Gellért téren a Budafoki út torkolatát augusztus 31-én, szombaton 0:01-től vasárnap hajnalig – tartalmazza a közlemény.


    Mint írták, a 107-es autóbusz pénteken 9 órától az utolsó járat indulásáig, illetve vasárnap hajnaltól 16 óráig a BudaPart felé módosított útvonalon, a Műegyetem rakpart helyett a Budafoki út-Karinthy Frigyes út útvonalon közlekedik. Ugyanakkor szombaton mindkét irányba terelve jár, a Bartók Béla út-Móricz Zsigmond körtér-Karinthy Frigyes út útvonalon.


    A 133E autóbusz augusztus 31-én, szombaton pedig egész nap terelve, a Karinthy Frigyes út-Bartók Béla út útvonalon közlekedik – olvasható a BKK közleményében.

FRISS PARALIMPIAI HÍREINK >>>

Tudtad?