A Maybach bemutatja első Haute Parfumerie kollekcióját

A kézművesség, az érzelmek és a tökéletesség megtestesítője

  • A Haute Parfumerie kollekció hat különböző kifinomult és rendkívüli illatot tartalmaz, amelyeket a neves Maître Parfumeur Anne Flipo készített a dél-franciaországi grasse-i műtermében.
  • Az illatokat a Maybach alapértékeivel és DNS-ével összhangban fejlesztették ki: elegancia, exkluzivitás és kidolgozottság
  • Nagy jelentőséget tulajdonítottak a fenntartható termelésnek és feldolgozásnak az összetevők, flakonok és csomagolások esetében

Letisztult vonalak, nem szokványos, progresszív felszereltség és személyre szabott luxusélmények – a Mercedes-Maybach az időtlen, de előremutató autók szinonimája. A márka olyan életstílust képvisel, amely egyesíti a szépséget és a kiválóságot, és az életet egy rendkívüli utazássá változtatja. Most ennek az életstílusnak a felfedezésére csábít a kiváló minőségű parfümök formájában. A hat exkluzív uniszex illat, amelyeket az INCC Parfumsszal együttműködésben fejlesztettek ki, ötvözi az elegancia, az exkluzivitás és a szenvedély márkaértékeit. A neves parfümőr, Anne Flipo a felelős. A kivételes szépségre való törekvés és a legmagasabb minőségű összetevők intenzív kutatása mellett minden illat egy jövőképet is rejt magában: egy olyan kollekció létrehozása, amely ugyanazt a tökéletességet tükrözi, mint a Mercedes-Maybach járművek.

A flakon a Maybach márka DNS-e előtt is tiszteleg. Oldalait polírozott alumínium borítja, amelyre a Maybach logó és az illat neve van gravírozva – ez a kidolgozás a Mercedes-Maybach járművek króm elemeire emlékeztet. A Maybach-minta díszíti az üveget elöl és hátul. A flakonhoz egy elegáns fa alap is tartozik, amelybe elhelyezhető. Kiváló minőségű elefántcsont színű csomagolás teszi teljessé az illat érzékszervi élményét. A flakon, a fa alap és a tok anyagai fenntartható termelésből származnak.

Ez a hat illat a Maybach új illatkollekciójának része:

SUGÁRZÓ ZÖLD

A RADIANT GREEN egy óda a tavasz növényi pompájáról, és a reggeli harmattól nedves növények ihlették. A dinamikus illat a neroli illóolaj, egy csipetnyi füge és a legendás Savon de Marseille szappan finom jegyeit ötvözi friss befejezésként. Egyedülálló kombináció, amely inspirál és energizál. A parfüm natúr jellege mellett hűvös, fényes krómra emlékeztető jegyekkel rendelkezik. A neroli olajat a keserűnarancs friss virágaiból vonják ki. A termelési és extrakciós eszközök közvetlen irányítása biztosítja, hogy itt csak a legjobb, legfrissebb virágokat dolgozzák fel.

HÓFEHÉR BŐR

A fehér velúr játssza a vezető szerepet ebben az élénk illatban. A fejjegy fényűző, pézsmás illattal nyílik meg, és hamarosan átadja helyét a bársonyos Saffiano™ bőrnek, amelyet váratlan rumjegyek kísérnek, amelyeket a pacsuli nyugtató jellege tesz teljessé. Az eredmény egy olyan illat, amely tökéletes egyensúlyt teremt az erő és a finomság között.

LEGYŰZŐ OUD

Az oud, más néven sasfa, fényűző és intenzíven illatos fa. Szaglási szinten megtestesíti azt az elegáns erőt, amely minden Mercedes-Maybach járműből árad. A FASCINATING OUD új életet lehel ebbe a hagyományos összetevőbe: A parfüm a nehéz keleti fás jegyeket meglepő kontrasztba állítja a kecses, finom mimózavirággal és a szilva édes árnyalataival. Az eredmény egy egyedi, sokoldalú kompozíció.

ÉLŐ TUBERÓZA

A tuberóz az egyik legösszetettebb és legigényesebb összetevőnek számít a parfümgyártásban. Ez a parfüm teljesen új módon értelmezi a tuberózsa varázslatos illatát. Természetes édességük kiegyensúlyozása érdekében sós mogyoró jegyek és egy csipetnyi friss mohafű, az úgynevezett vetiver kíséri őket. Anne Flipo a tuberózsát férfias virágként értelmezi, amely ennek ellenére megőrzi érzéki erejét és melegét. Az abszolút használt terméket Indiában termesztik, és szigorú kiválasztási kritériumoknak kell megfelelni.

VÁRATLAN ORRIS

Az illat a szerelem nyilatkozata a parfümvilág legfényűzőbb virágának. Itt az íriszvirág kecses árnyalatai egyesülnek a levandin, a hibrid levendula intenzív jegyeivel és egy csipetnyi friss mentával. A VÁRATLAN ORRIS a világ egyik legexkluzívabb anyagát ünnepli. A felhasznált orris gyökér (az írisz gyökere) a használt rizómák újrahasznosításával nyerhető – ez az egyedülálló folyamat, amely nemcsak fenntartható, hanem új szaglásértelmezéseket is lehetővé tesz.

KARIZMATIKUS RÓZSA

Ez az illat az időtlen rózsa modern értelmezése. A nőies édesség és a lágy kakaós jegyek összjátékát bontja ki. Az alapot erős tölgyfa alkotja. Ez a meglepő kettősség, amelyet a fa eleganciája keretez, a CHARISMATIC ROSE ideális illattá teszi az igényes, energikus, finom érzékkel rendelkező emberek számára. Az LMR Naturals Törökországból származó rózsa-abszolút kizárólag “For Life” minősítéssel rendelkező virágfarmokról származik. Ez garantálja a legmagasabb minőséget és felelősségteljes termesztési módszereket.

Az illatok elérhetőek a maybach-luxury.com online boltban, a Maybach butikokban és a parfums.mercedes-benz.com online boltban.

Az INCC-ről
Az új Maybach illatokkal a Mercedes-Benz és az INCC folytatja sikeres licencpartnerségét. A 2011-es kezdetek óta számos Mercedes-Benz illatvonal jelent meg, 2023-ban pedig először egy illattrilógia a Mercedes-AMG-től. A kompozíciókat mesterparfümőrök készítik az egyes márkák értékeit és DNS-ét felhasználva – hogy valami különlegeset alkossanak, a megfelelő összetevőket a lehető legnagyobb gondossággal választják ki. Emellett nagy jelentőséget tulajdonítanak az etikai és ökológiai felelősségvállalásnak.


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

https://www.instagram.com/begurulva_podcast

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!