A szülők beismerik, hogy szégyellték magukat a gyerekek által okozott rendetlenség miatt

  • Az Egyesült Királyságban több mint ötmillió1 gyerekes sofőr túlságosan zavarban van ahhoz, hogy felemelje barátait, mert az autójuk túl rendetlen, de 25%-uk nem tenné másképp
  • Minden tizedik brit sofőr azt mondta, hogy kedve támadt leselejtezni az autóját a szennyeződés miatt
  • A ropogós volt a rendetlenség leggyakoribb oka, majd az italok és a kekszek következtek. A kiömlött italok az első helyen szerepeltek, mivel a legmakacsabbak voltak a csokoládéval tisztíthatóak
  • A szülők 15%-a bevallotta, hogy ritkán takarít ki azonnal, és 14%-uk mondja, hogy néhány héttel azelőtt otthagyta a foltot
  • A Škoda professzionális szervező és tévéműsorvezető, Dilly Carter szakértelmét vette igénybe, hogy segítsen a családoknak megtisztítani autóikat.
  • Tippek és tanácsok a következő címen érhetők el: www.skoda.co.uk/discover/messy-cars

Az Egyesült Királyságban a gyermekes sofőrök csaknem fele (41%), több mint 5,2 millió1, úgy nyilatkozott, hogy túlságosan kínosnak érzi magát ahhoz, hogy felkínálja egy barátját a gyerekei által okozott rendetlenség miatt az autójában. A Škoda kutatása feltárta.

Ez akkor történik, amikor a gyerekek a hosszú nyári szünet után visszatérnek az iskolába, és a szülőkre bízzák a nagytakarítást. Amellett, hogy a szülők 29%-a szerette volna távol tartani a szemetet társaik látóköréből, azt is szívesen nem engedi be rokonának az autója hátuljába, míg majdnem minden 10. (9%) azt mondta, hogy nem akarja. parkol a munkahelyén, nehogy az emberek lássák a helyzetet.

Míg azonban sokan szégyellték rendetlen autóikat, mások megtisztelő jelvénynek tekintették ezt. Negyedük (25%) mondta azt, hogy másképp nem menne, több mint ötödük (22%) pedig azt mondta, hogy egy rendetlen vagy rendetlen autó a bizonyíték arra, hogy a család jól érezte magát.

A belső rendetlenség érzése oda vezetett, hogy 27%-uk meg akarta tiltani gyermekeinek, hogy beszálljanak az autóba, és minden ötödik (23%) elismerte, hogy a káosz miatt sírni akart. De ezek a reakciók szelídnek tűnnek ahhoz képest, hogy a több mint 1,12 millió sofőr odáig jutott, hogy az autó leselejtezésén gondolkodik.

A rendetlenség legnagyobb bűnöse a ropogós. Ezt követik az italok, a morzsaképző keksz pedig a harmadik legnagyobb káoszkészítő. Nem csak az élelmiszer okoz káoszt a szülők autóinak hátuljában, a játék iszapja is bekerült a legjobb 10-be.

Míg a chips volt a leggyakrabban kiömlött cikk, a szülőknek nem volt a legnehezebb a takarítása, ezt a díjat az italok kapták, majd a csokoládé, majd az édesség.

A kétségbeesett szülők támogatása érdekében a Škoda professzionális szervezővel és TV-műsorvezetővel, Dilly Carterrel szövetkezett, hogy útmutatást adjon és tanácsot adjon egy rendetlen autó legjobb tisztításához. A Škoda számos Škoda Simply Clever funkciót is kínál, amelyek segítenek a rendetlenség elleni küzdelemben, beleértve az ajtózsebbe kerülő szemeteskukát, a csomagtartó rendszerezőit és az új képernyőtisztítót a Kodiaq és Superb érintőképernyőjéhez.

Dilly Carter így nyilatkozott:

„Amikor gyerekek érintettek, az autóink gyakran rendetlenek és rendetlenek lesznek. A gyerekektől kezdve, akik útközben esznek ételt, kiömlött italokat, minden olyan tárgyat, amit magukkal akarnak vinni, például könyveket és táblagépeket. Néhány egyszerű tanáccsal és hasznos elemekkel tisztábban tarthatja az autót, és megszabadulhat azoktól a dolgoktól, amelyek miatt kínosnak érezzük magunkat autónk állapota miatt.”

Íme Dilly Carter öt legjobb autótisztítási tippje:

  1. Dobja el a szemetet – Ha hosszú útra indul, vigyen magával egy zsákot, amelybe az összes szemetet elhelyezheti, vagy használjon autós kukákat, amelyek minden Škoda modellnél elérhetőek
  2. Rendszerezés és rendetlenség – Gyakran előfordul, hogy a gyerekektől cipők, cuccok, könyvek, kabátok és minden az autónkba kerül. Az okos csomagtartó tárolók, például dobozok, hálók és csomagtartó elválasztók mindenkit rendben tartanak
    Törölje le a kiömlött szennyeződéseket – nem számít a folt – csokoládé vagy ragacsos italok – próbálja meg a lehető leghamarabb hozzájutni, és semmi sem tisztítja meg jobban, mint a babatörlő
  3. Biztosítsa kütyüit – Használjon táblagéptartókat a hátsó ülésen. Ez nemcsak csökkenti a rajtuk ragadt kezek számát, hanem elkerüli, hogy eltörjék őket, és figyelmüket a rendetlenebb tevékenységektől távol tartja.
  4. Hordjon tisztítókendőt – Nem a gyerekek az egyetlen probléma, mikroszálas kendővel és okos tisztítószerekkel tisztítsa meg a nyomokat és a szennyeződéseket az érintőképernyőkön és a felületeken

A Simply Clever funkciók mellett a Škoda teszteli és fejleszti az autóba épített anyagokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ellenállnak a mindennapi kopásnak. Az egyik ilyen teszt magában foglalja a speciális gépeket, amelyek súrlódást okoznak, és újra és újra dörzsölik az anyagokat olyan durva tárgyakkal, mint a csiszolópapír, így az ügyfelek biztonságban lehetnek abban a tudatban, hogy a szigorú tisztítás nem érinti a belső terüket.

További kutatások kimutatták, hogy amikor gyermekei rendetlenséget csináltak, a szülőknek mindössze egy 10%-a (12%) ismerte el, hogy azonnal kitakarította, 15%-uk pedig ritkán. Amikor ez nem történt meg azonnal, az emberek harmada (33%) azt mondta, hogy néhány nappal azelőtt hagyta el, hogy megoldaná a rendetlenséget, 14% pedig néhány hétig, 5% pedig havonta.

Látogasson el a www.skoda.co.uk/discover/messy-cars oldalra, ahol több szülőbarát tippet és tanácsot találhat, hogyan tartsa egy kicsit rendezettebb és kevésbé rendetlen autóját.


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!