Azt mondják, lendületben az ETV IVECO

winding mountain road in Banff National Park, AB, Canada.

– A valódi partnerség erősítése – az új Truck n’ Fleet IVECO szerződéses szervizközpont megnyitója és az új 2024-es IVECO modellek bemutatása Miskolcon, elsőként a régióban

Az IVECO magyarországi márkakereskedése – az ETV – kiemelkedő eseményt ünnepel 2024. szeptember 11-én új partnerének, a Truck n’ Fleet KFT -nek nemrég elkészült vadonatúj telephelyén, Miskolcon. A hálózatfejlesztési program legújabb lépcsőjeként megnyílik az új szervizközpont, valamint bemutatják az IVECO MY24 modell családba tartozó buszokat és haszongépjárműveket. Az ünnepségen részt vevő látogatók első kézből ismerkedhetnek meg az IVECO legújabb innovációival, amelyek rendkívüli kényelmet és kiemelkedő környezetvédelmi megoldásokat kínálnak gazdaságos üzemeltetés mellett.

Új IVECO központ: Prémium szolgáltatások Miskolcon

A Truck n’ Fleet Kft. a tulajdonosának, a Zenit-Auto Rent Kft. -nek az örökségét viszi tovább.

Kelet-Magyarország legmodernebb IVECO márkaszervize kezdi meg járműkarbantartási tevékenységét, céljuk, hogy partnereik számára stabil és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak, hozzájárulva a járműflották zökkenőmentes működéséhez. Egyidőben 14 jármű javítására van lehetőség a szervizben.

A telephelyen teljes körű javítási, karbantartási, vizsgáztatási szolgáltatások és garanciális szolgáltatások is elérhetők, beleértve a tachográf illesztést és az eredetiségvizsgálatot is. Az új szervizközpont a legmodernebb technológiával felszerelve, a korábbinál gyorsabb, hatékonyabb és precízebb kiszolgálást kínál a régió járműflottáinak.

Az IVECO megújult termékpalettája: Innováció és gazdaságosság egyénre szabva

Az eseményen, a közép-kelet európai régióban először mutatják be az IVECO vadonatúj MY24 modelljeit. A márka történelmében először a teljes modell-palettát egyidőben újította meg, nagyságrendileg 1 000 000 000 eurót fektetve a fejlesztésekbe. Az új haszongépjárművek és buszok innovatív megoldásokkal érkeznek, amelyek egyszerre növelik a gazdaságosságot és a vezetők kényelmét. A személyre szabható kialakítás és az energiahatékonyság jól tükrözi az IVECO elkötelezettségét a fenntartható, ügyfélközpontú járműfejlesztés iránt.

Minden modellről elmondható, hogy új infotainment rendszert és műszerfalat kapott, továbbá új erőforrások és váltók jelentek meg. A vezetéstechnikai rendszerek, az új GSR előírásoknak megfelelnek. A sofőr-központúság jegyében teljesen megújultak és személyreszabhatóvá váltak a belső terek, melyek prémium minőséget és kényelmet képviselnek.

A műszaki paraméterek mellett a szolgáltatások fejlesztése is kiemelt fókuszt kapott, a megújult gyári IVECO ON telematikai rendszer immáron az összes kategóriában elérhető, az üzemeltetés minden aspektusát támogatva. Segítségével az ügyfeleink, a nem tervezett állásidő csökkentése mellett professzionális vezetési stílus-elemzést, távoli segítségnyújtást, és flottamenedzsment szolgáltatást kapnak térítésmentesen. 


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!