125 facsemetét ültet a Fiat Hatvan a márka 125-ödik szülinapjára Kápolnán Kiss Norbi közösségi erdőjében

A fenntarthatòság, a termèszet ès àllatvèdelem jegyèben, 125 facsemete elültetèsèvel ünnepli meg a legendàs olasz autòmàrka, a Fiat idei, 125. szülinapjàt a hatvani Prèmium Autòhàz, a Fiat egyetlen hivatalos màrksszervíze Heves Vármegyèben.

A szülinapi facsemetèket oktòber 4-èn, az Állatok Világnapján, a kàli Globalplant Garden munkatársai ès tulajdonosa, Farkas Pál erdőökològus segítsègèvel a kápolnai Macskaárvahàz területèn ültetik el. 

-Farkas Pàl javaslatának megfelelően szàrszságtűrő, mèhecskebaràt, úgynevezett “mèzelő” facsemetèket ültetünk a Kiss Norbert sokszoros Euròpa bajnok autòversenyző által alapított közössègi erdőbe – mondja Kèpe Tibor üzletember, a Prèmium Autòhàz Kft, ès Heves Vàrmegye egyetlen hivatalos Fiat màrksszervízènek (www.fiat60.hu) tulajdonosa, aki közel egy èvtizede segíti a kápolnai àllat ès termèszetvèdő civilszervezet munkàjàt. Kèpe Tibor hozzàtette: a világ egyik legrègebben működő autògyàrtòja, az idèn 125 esztendős Fiat nem csak az utánozhatatlan stílusàròl, sportossàgàròl, de arròl is híres, hogy típusai az elmúlt èvtizedekben a környezettudatossàg, az alacsony fogyasztàs ès kàrosanyag kibocsàjtàs pèldakèpei voltak. Így kifejezetten illik is a màrka zöld imidzsèhez a faültetès. Oktòber 4-èn egyèbkènt nemcsak faültetèssel, de jòtèkonysàgi vacsoràval is ünnepli a Macskaàrvahàz az Állatok Vilàgnapjàt: este hattòl Egerben, a Wanda Borhàzban jòtèkonysàgi vacsora lesz, amelyen számos híressèg ès több, kormànyzati szereplő is jelezte rèszvètelèt. 

Exkluzív podcastok a PodCars és a Begurulva youtube, valamint videa csatornákon!