A Lamborghini új bemutatóterem nyitott Tallinnban, Észtországban

A Lamborghini Tallinn újonnan épült létesítményében várja vásárlóit és rajongóit

Az Automobili Lamborghini felavatta új bemutatótermét Tallinnban, ami új fejezetet jelent 18 éves észt piaci jelenlétében. A nyitóünnepségen a Lamborghini modellek sora szerepelt, köztük az észt piacon először bemutatott Urus SE[1] és a Revuelto[2]: a márka első V12 plug-in hibrid szupersportkocsija. Az Urus SE, a márka plug-in hibrid SUV-ja és a Lamborghini legkeresettebb autójának legerősebb változata új dizájnjával, technológiáival és Arancio Egon színével vonzotta a vendégeket. Körülbelül 250 ügyfél és vendég volt jelen az ünnepi eseményen Francesco Crescivel, az Automobili Lamborghini EMEA régió igazgatójával és Jakob Graffal, a közép- és kelet-európai, a FÁK-országok és a balti-tengeri részleg vezetőjével.

Nem sokkal a hivatalos megnyitó ceremónia után az Urus SE bemutatója egy magával ragadó előadássá változott, amelyet a tehetséges táncosok és az Észt Nemzeti Férfikar közötti bátor szimbiózis hozott létre, az örökség és a jövő közötti kapcsolat hátterében, amelyet az ikonikus színész jelenléte képvisel. LM002 és Urus SE. Az este főszereplője volt egy Revuelto is Giallo Countachban, amely a márka által jelenleg a piacon kínált három modellből kettőt mutatott be hibrid változatban, miközben egy ikonikus Huracan EVO Spyder[3] és Diablo keltette fel a márkarajongók figyelmét. Az este folyamán a vendégek élvezték az észt szakácsok által vezetett finom olasz stílusú főzőállomásokat, és a jelenlévő Lamborghini partnereknek köszönhetően exkluzív illatot vagy hangsávot alkothattak kedvenc Lamborghini modelljükhöz.

“Az új Lamborghini Tallinn márkakereskedés üdvözölni fogja az egyre növekvő számú észt vásárlót, valamint autóink és márkánk iránt érdeklődőket” – mondta Francesco Cresci, az európai, közel-keleti és afrikai régió igazgatója. “Az új létesítmény a nagy növekedés időszakában érkezik Lamborghini. Ahogy azt Stephan Winkelman elnök-vezérigazgatónk már bejelentette, nemrég fejeztük be a villamosítási stratégia egy részét – a Cor Tauri nevet – a teljes Lamborghini termékcsalád hibridizálásával, így az Automobili Lamborghini lett az első szupersportautó-márka, amely ezt megtette. ”

A Lamborghini Tallinn most még kényelmesebb környezetet biztosít, ahol az ügyfelek teljes mértékben elmerülhetnek álomautóik kiválasztásának és konfigurálásának folyamatában, miközben a Brand Extension és Accessori Originali termékcsaládok mindig a tulajdonosok és a márkarajongók rendelkezésére állnak.

A Lamborghini Tallinnt 2006 óta az Auto 100 Premium OÜ üzemelteti, amely az olasz szupersportkocsi márkát képviseli a Lamborghini autók értékesítésével és szervizelésével Észtországban.

“Úgy gondolom, hogy a szenvedély olyan kulcsszó, amely mind a Lamborghinit, mind az Auto 100 Premium OÜ-t jellemzi. Elhivatottan és szenvedéllyel végezzük mindennapi munkánkat. A Lamborghini olyan ikonikus autókat hozott létre, amelyek az autóipar abszolút csúcsát jelentik mind dizájn, mind vezetési teljesítmény tekintetében. Auto A 100 Premium OÜ kiváltságos, hogy részese lehet ennek az érzelemnek azáltal, hogy képviseli a márkát Észtországban. A mai nap egy nagy álom beteljesülése Úgy gondolom, hogy az új bemutatóterem páratlan Lamborghini-élményt kínál majd a vásárlóknak mind a vásárlás, mind az értékesítés utáni értékesítés terén” – mondta Maario Orgla, az Auto 100 Premium vezérigazgatója.

A Pirni 1. szám alatt található új bemutatótermet úgy tervezték és szerelték fel, hogy a végső luxus élményt nyújtsa az ügyfeleknek. A 351 m2-es bemutatóterem a jellegzetes Lamborghini környezetet teremti meg: tiszta vonalak, éles sokszögletű formák és élénk színek. A belső tér olyan digitális elemeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy magával ragadó betekintést kapjanak a Lamborghini világába, míg az Ad Personam személyre szabott stúdió lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyakorlatilag korlátlan színekkel, anyagokkal, díszítéssel és kiegészítőkkel személyre szabják új Lamborghinijüket.

[1] A járművet még nem kínálják eladásra, ezért nem vonatkozik rá az 1999/94/EK irányelv. Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási adatok a típusjóváhagyás szakaszában vannak.
[2] Consumi e valori delle emissioni di Revuelto; Fogyasztás és Emissioni kombinált: 10,3 l/100km (WLTP); Energiafogyasztás: 78,1 kWh/100 Km (WLTP); CO2-kibocsátás kombinált: 276 g/km (WLTP).
[3] A Huracán Evo Spyder üzemanyag-fogyasztási és emissziós értékei; Kombinált üzemanyag-fogyasztás: 14,9 l/100km (WLTP); CO₂-kibocsátás együttesen: 338 g/km (WLTP).


Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!