Megjelent a Közel-Keleten az új McLaren GTS, amely lenyűgöző szuperautó-teljesítményt hoz a napi használhatóság és luxus mellett

  • Az új McLaren GTS csatlakozik a McLaren termékcsaládjához, amely szuperautó teljesítményt kínál a napi használhatóság mellett
  • Az új McLaren GTS bemutatását exkluzív esti rendezvények jellemzik Abu-Dzabiban
  • A 4,0 literes duplaturbós V8-as motor most 635 lóerőt ad le
  • 0-200 km/h (0-124 mph) 8,9 másodperc alatt; 0-100 km/h (0-62 mph) 3,2 másodperc alatt
  • A továbbfejlesztett külső kialakítás még határozottabb megjelenést kölcsönöz; A magasabb szintű standard specifikáció új, fényes fekete színű külső alkatrészeket tartalmaz

A McLaren Automotive először mutatta be az új McLaren GTS-t a Közel-Keleten az Egyesült Arab Emírségek fővárosában, a legmodernebb McLaren Abu Dhabi szervizközpontjában rendezett esti rendezvényen. Az eseményen a McLaren szuperautó-család legújabb tagját mutatták be a VIP vendégek, McLaren tulajdonosok és médiaszemélyiségek exkluzív csoportja előtt.

A bemutató előtt az új McLaren GTS-t egy lenyűgöző fotózáson örökítették meg az Atlantis the Royalban, a világ egyik legexkluzívabb ultra-luxus szállodájában – egy kivételes luxus szuperautó számára megfelelő helyszín.

Megőrizve a McLaren fő attrakcióit, a gyönyörű, mégis funkcionális dizájnt, a kategóriájában vezető teljesítmény/tömeg arányt – amelyet az egyedülálló monocoque alvázra épülő könnyű szénszálas konstrukció tesz lehetővé – és a páratlan menetdinamikát, az új GTS a külső és a külső megjelenések szélesebb választékát kínálja. belső specifikáció az elődjéhez képest.

A szuperkönnyű GTS-t úgy tervezték, hogy örömet szerezzen azoknak a vezetőknek, akik a McLaren dinamikus kiválóságára és vezetési izgalmára, valamint a rutinvezetésekhez és hosszabb utakhoz megfelelő menetkényelemre, kifinomultságra és csomagtérre vágynak.

A GTS benne rejlő praktikumhoz igazodó belső teret úgy alakítottak ki, hogy az autó teljesítményszintjét a kifinomult és fényűző térrel ötvözze. Kényelmes fülke a hosszú távú utakhoz, ugyanakkor olyan platformot is biztosít, amelyről a vezető teljes mértékben kihasználhatja az autó kiemelkedő dinamikus képességeit.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy első ízben bemutathatjuk a lenyűgöző McLaren GTS-t a Közel-Keleten élő vásárlóknak. A McLaren vezetési dinamikájának és teljesítményének páratlan elegyét kínálja a kiváló kifinomultság és praktikum mellett, a GTS mindkét világ legjobbjait képviseli – akár igazi szuperautós vezetési élményre vágyik, akár egy hosszabb utazásra vágyik csomagokkal egy hétvégére. Egy olyan régióban, ahol a világ leglátványosabb autóútjai találhatók, biztosak vagyunk abban, hogy a GTS azt fogja nyújtani, amit a közel-keleti ügyfeleink a McLarentől elvártak – kivételes vezetési élményt, bárhol is járnak.”

Robert Holtshausen, Közel-Kelet és Afrika piaci igazgatója

Mindössze 1520 kg-jával (DIN) a GTS kategóriája legkönnyebb autója, és a szegmens legjobb teljesítmény/tömeg aránya 418 LE/tonna. A V8 M840TE 4,0 literes dupla turbófeltöltős motor teljesítménye 635 LE-re nőtt 7500 ford./percnél, a további 15 lóerő a megnövekedett főtengely nyomatéknak köszönhető, amelyet az agresszívabb égési fázisok és a felülvizsgált gyújtásidőzítés tette lehetővé. Az indítás-vezérlő funkció alapfelszereltség; Ha engedélyezve van, a GTS mindössze 3,2 másodperc alatt éri el a 0-100 km/h-t (0-62 mph), a 0-200 km/h-t (0-124 mph) pedig mindössze 8,9 másodperc alatt. A GTS maximális sebessége 326 km/h (203 mph).

A McLaren GTS szabványos, három év futásteljesítmény nélküli járműgaranciával, valamint hároméves fényezési és tízéves perforációmentességi garanciával érkezik. A GTS jogosult a McLaren kiterjesztett jótállására, amely 12 vagy 24 hónapos időszakokban vásárolható meg, legfeljebb 12 éves teljes garanciával. A McLaren szervizterv három év járműszervizt tartalmaz.

Az új McLaren GTS-ről további információk, beleértve a teljes specifikációt és az opciók elérhetőségét, a McLaren weboldalán (cars.mclaren.com) vagy a konfigurátoron találhatók, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy felfedezzék a szín- és felszerelési lehetőségeket: https://cars.mclaren .com/en/gts


Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!