A negyedik generációs Continental GT gyártása az alapító születésnapján kezdődik

  • Az első sorozatgyártású, negyedik generációs Continental GT, amelyet kézzel készítettünk a W.O. számára. Bentley születésnapja a crewei Bentley’s Dream Factoryban
  • A nem hivatalos „Víz alatti sebességrekord” autóhoz illő turmalinzöld indítószínben van megadva
  • A negyedik generációs Continental GT Speed ​​a Bentley valaha készült legerősebb útja
  • Az első autó, amely csatlakozott a UK Press Fleethez, mielőtt a Bentley Heritage Collection örökre megtartotta volna

A Bentley Motors büszkén jelenti be, hogy az első negyedik generációs Continental GT gyártása befejeződött, Walter Owen Bentley 136. születésnapja előtt.

Az első új Continental GT turmalinzöld színben, Gravity Grey és Mandarin belsővel, ugyanazokkal a specifikációkkal, mint a nem hivatalos „Víz alatti sebességrekord”-ban és a bemutatófilmben szereplő autóé. Az autó a UK Press Fleet autójaként kezdi meg életét, mielőtt csatlakozna a Bentley Heritage Collection-hez, ahol örökre megőrzik. Az autót a gyártósorról az első vásárlói autók követik, amelyek mindegyike a Bentley standard opciós listáján keresztül lehetséges 46 milliárd konfiguráció valamelyikében szerepel.

A gyártás megkezdéséről szólva Andreas Lehe, a Bentley gyártásért felelős igazgatósági tagja megjegyzi:

„A negyedik generációs Continental GT igazi remekmű. A turmalinzöld élénk színe a figyelemre méltó Bentley Green modern értelmezése, amelyet házon belüli kézműveseink terveztek és festettek. A jármű elképesztően 92 összeszerelő állomáson végzett a gyártási folyamat során, és a belső járműterveink határait is feszegettük, háromdimenziós bőrtextúrákkal, modern foltvarrással és sötét króm bevonattal. Crewe-i kézműveseink valóban felülmúlták önmagukat, biztosítva, hogy minden részlet luxust sugároz.”

A Continental GT Speed ​​újradefiniálja a szuperautó teljesítmény, a kézzel készített luxus és a mindennapi használhatóság tökéletes keverékét. Az új modell átfogó külső és belső újratervezést mutat, letisztult, modern részletekkel, amelyet a közelmúltban az autóbuszos Bentley Bacalar és a Batur által bemutatott új DNS hozott létre.

A kimagasló teljesítményt a vadonatúj Ultra Performance Hybrid hajtáslánc hozza meg 782 LE-vel és 1000 Nm-rel, egy 4,0 literes V8-asból, amely párhuzamosan dolgozik egy 190 lóerős villanymotorral. 0-60 mérföld/óra 3,1 másodperc alatt az eredmény, 50 mérföld (81 km) használható csak elektromos hatótávval (EU-s vezetési ciklusban) és 534 mérföld (859 km) teljes hatótávval – mindennapi szuperautó létrehozása .

Ez az autó egy későbbi időpontban csatlakozik a Bentley Heritage Collection gyűjteményéhez. Jelenleg 45 autóból áll a világ legrégebbi Bentley-jétől (az 1919-es 3 literes EXP2-től) a legújabb generációs Continental GT-ig (2024-től), és a valaha készült legkülönlegesebb Bentleyek a cég 105 évének minden évtizedét képviselik. történelem.


Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!