JetClean Tronic III a LIQUI MOLY-tól – egy koncepció, két készülék

  • JetClean Tronic III a LIQUI MOLY-tól - egy koncepció, két készülék (1)
  • JetClean Tronic III a LIQUI MOLY-tól - egy koncepció, két készülék (2)
  • JetClean Tronic III a LIQUI MOLY-tól - egy koncepció, két készülék (3)
  • JetClean Tronic III a LIQUI MOLY-tól - egy koncepció, két készülék (4)
  • JetClean Tronic III a LIQUI MOLY-tól - egy koncepció, két készülék (5)
  • JetClean Tronic III a LIQUI MOLY-tól - egy koncepció, két készülék (6)
  • JetClean Tronic III a LIQUI MOLY-tól - egy koncepció, két készülék (7)

A teljes körű tökéletes megoldáscsomag a motor- és részecskeszűrő-tisztításhoz további üzleti lehetőségeket kínál a műhelyek számára

Az égési gázok és az üzemanyag-maradványok beszennyezik az üzemanyag- és a szívórendszert. A belső égésű motorok alapvető és következményes problémája: a teljesítmény csökken, a fogyasztás növekszik, a kipufogógáz-értékek rosszabbak lesznek. A német adalékspecialista a frankfurti Automechanika kiállításon két változatban mutatja be a LIQUI MOLY JetClean Tronic III-at. A Pro változat egy 3 az 1-ben megoldás, amely megtisztítja az üzemanyag-ellátó rendszert, a szívórendszert, beleértve a szívószelepeket, valamint a részecskeszűrőt is. Az alapkészülék kedvező árával győz meg.

Az alkatrészek kiszerelése és kézzel történő tisztítása vagy cseréje időbe és pénzbe kerül a műhelyeknek. A motorkomponensek tisztítása beszerelt állapotban lényegesen kedvezőbb.

„Hosszú távon ez gazdaságilag is jövedelmezőbb a vállalkozások számára”, mondta Günter Hiermaier, a LIQUI MOLY ügyvezetője a JetClean Tronic III műhelykoncepciónak az Automechanika kiállításon történő bemutatásakor. „Az ilyen a végfelhasználó számára vonzó szolgáltatási ajánlatok miatt, amelyek tehermentesítik a saját pénztárcáját, az ügyfél hű marad a műhelyhez, amelyben megbízik, és tovább fogja ajánlani. Ez vásárlásra ösztönzi az új ügyfeleket.”

Az adalékanyag-specialista mindig is azon dolgozott, hogy ügyfeleinek olyan megoldásokat kínáljon, amelyek további forgalmat generálhatnak.

2005-ben a LIQUI MOLY bevezette a JetClean Tronic-ot, amelyet 2018-ban egy továbbfejlesztett változat követett. Eddig világszerte több, mint 3000 darabot értékesítettek. A harmadik generáció különbözik a két korábbitól. A műhelyek most először két különböző típus közül választhatnak: A kedvező árú alapváltozat egy tömlőtartóval ellátott asztali készülék. Segítségével megtisztítható a benzin- és dízelmotorok tüzelőanyag-ellátó rendszere. A JetClean Tronic III Pro 3 az 1-ben megoldást kínál: Az üzemanyag- és szívórendszer, beleértve a beeresztőszelepeket és a részecskeszűrőt is megtisztítja a zászlóshajó. A tömlőtartó mellett a kocsis készülék egy vizuális és egy hangjelző berendezéssel, valamint egy tárolórekesszel is rendelkezik. Mindkét készülék teljesen elektronikus, 4 hüvelykes érintőképernyővel van felszerelve és Wifi-képes. Így Ön mindig hozzáférhet az aktuális készülékszoftverhez – éves járulékos költségek nélkül.

A lerakódások eltávolítását öt speciális Pro-Line JetClean adalék végzi. Egy-egy a benzin- és dízelmotorok tüzelőanyag-ellátó rendszeréhez. Újonnan fejlesztettük ki a Pro-Line szívórendszer-/szeleptisztítót benzines és dízel változatban, valamint a Pro-Line részecskeszűrő-tisztítót. Ennek köszönhetően az alkalmazási terület is jóval szélesebb. Szinte minden 2- és 4-ütemű motort magában foglal, amely személygépkocsikban, motorkerékpárokban, transzporterekben, hajókban és haszongépjárművekben, például tehergépkocsikban, építőipari és mezőgazdasági gépekben használatos.

„Legyen szó különálló szervizszolgáltatásról vagy az éves szervizbe integrált megelőző szervizről, mindkettő segít a műhelynek abban, hogy kitűnjön a versenytársak közül. Különösen a nagy igénybevételnek kitett járműveknél fogja érezni azonnal a különbséget az ügyfél“, mondta Reiner Schönfelder LIQUI MOLY alkalmazástechnikai mérnöke, aki a kezdetektől fogva gondozza a projektet.

Annak ellenére, hogy az EU bejelentette, hogy 2035-től megtiltja a belső égésű motorok értékesítését, a benzin- vagy dízelüzemű járművek még messze ezen túlmenően is meghatározó tényezők maradnak az utakon Németországban és annak EU-partnerországaiban.

„És ezek a járművek olyan szolgáltatásokra támaszkodnak, mint amilyeneket a JetClean Tronic III kínál. Ez különösen a modern részegységeket érinti, mert sokkal érzékenyebben reagálnak a szennyeződésekre, mint a régebbiek. A teljesítménycsökkenéstől a motorkárosodásig terjedő tartomány óriási“, magyarázta Reiner Schönfelder.

A JetClean Tronic III egy koncepció. A készülékek, az opcionális tartozékok, például az adapterek és a folyadékok egy teljes rendszer komponensei. További elemek: egy LIQUI MOLY alkalmazástechnikai mérnök által tartott helyszíni képzés, közösségi média marketing, külső reklám és támogatás a reklámakcióknál, és végül hozzáférés az aktuális munkadokumentumokhoz és termékinformációkhoz – mindezt ingyenesen.

„Ez a holisztikus megközelítés a mi sikerünk alapja és előfutára ügyfeleink sikerének”, vélekedett Günter Hiermaier ügyvezető.


Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!