A Bentley új csomagokat bocsát ki, hogy megünnepelje az új Continental GT és GTC megjelenését

  • A Bentley Collection egy háromrészes poggyászkészletet ad ki a negyedik generációs Continental GT és GTC megjelenésének megünneplésére.
  • Három alapvető darabot tartalmaz: egy hétvégi táskát, egy hátizsákot és egy mosótáskát, három jellegzetes árnyalatban: mandarin, királyfi és hotspur
  • Kizárólag megvásárolható a shop.bentleymotors.com oldalon

A Bentley új csomagokat adott ki, amelyek kiegészítik a szélesebb kollekciót, hogy megünnepeljék az új Continental GT és GTC megjelenését. Ez az exkluzív ajánlat az erőteljes grand tourer új dizájn DNS-éből merít ihletet, és bemutatja a Bentley elhivatottságát a kiváló kivitelezés és a kézműves luxus iránt.

A három nélkülözhetetlen darabot: egy hétvégi táskát, egy hátizsákot és egy mosótáskát tartalmazó készletként bemutatott kollekció Gravity Grey színben pompázik a negyedik generációs Continental GT-vel és GTC-vel bevezetett új, kortárs bőrszínre.

Ezt a poggyászkollekciót három jellegzetes árnyalatú kiemelő csíkok különböztetik meg: Mandarin, Kingfisher és Hotspur. Ezeket a színeket átgondoltan a Bentley autók kifinomult belső terei ihlették, és a luxus finom, mégis hatásos kifejezését kínálják.

Minden darab kézzel készül Olaszországban, a legfinomabb anyagok és precízen megmunkált részletek felhasználásával, beleértve a kézi varrást és a kontrasztos színű szegélyeket, az elülső csatos zsebeket, a finom emblémákkal ellátott dombornyomott poggyászcímkéket és a belső bőrrel borított rekeszeket – mindez a Bentley kifinomultságát és minőségét mutatja be. és a véget nem érő luxus.

A különleges kollekció ára 2500 GBP áfával készletenként, és megvásárolható a shop.bentleymotors.com oldalon.


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!