Exkluzív ABT Individual belső program RS6 és RS7 Legacy Edition számára

Olyan egyedi, mint ügyfeleik

Az RS6-LE és az RS7-LE (Legacy Edition) különleges modellekkelaz ABT Sportsline tavaly két V8-as motorral szerelt autólegenda előtt tisztelgett. Az Allgäu-alapú járműtuner most bővíti a két szupersportautó termékportfólióját, és az ABT Individual részeként egy e két modellhez tökéletesen szabott belső programot mutat be.

„Az ABT Sportsline-nál megértjük, hogy ügyfeleink többet keresnek, mint egy nagy teljesítményű járművet. Olyan autót szeretnének, amely megfelel a legmagasabb vizuális és műszaki követelményeknek, és tükrözi egyéni stílusukat és karakterüket” – magyarázza Hans-Jürgen Abt ügyvezető partner. “E törekvéstől vezérelve, tapasztalt mérnökökből és tervezőkből álló csapatunkkal együttműködve precíz kézimunkával kialakított belsőépítészeti programot dolgoztunk ki.”

A program lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a Legacy Edition csomagtól függetlenül is számos belső kialakítási lehetőség közül válasszanak RS6-hoz vagy RS7-hez, és saját egyedi ABT Sportsline darabot készítsenek az anyagok, színek és akcentusok egyedi kombinálásával. Szinte minden alkatrész testreszabható. A vásárlók választhatnak a bőr és az Alcantara , valamint az általuk preferált üléskialakítások és -színek közül .

műszerfaltól a tetőborításig , az ajtópanelekig és még a padlószőnyegekig minden egyedileg megtervezhető. A tökéletes személyes megjelenés érdekében a jármű apró részleteket is figyelembe vesznek, mint például a bőrrel borított belső oldal a csomagtérfedél, a visszapillantó tükör borított hátsó oldala , a látható karbon elemek, valamint a kiváló minőségű varrás , dombornyomás , ill. metszetek . Hogy a számtalan lehetőség közül csak kettőt mutasson be, az ABT Sportsline egy RS6-LE-t és egy RS7-LE-t finomított az új program összetevőivel.

A bőr és az Alcantara kombinációja, mindkettő Shadow Blue színben, stílusos, de extravagáns megjelenést kölcsönöz az RS6-LE Individualnak . A kormánykerék teljesen Alcantarában van díszítve, beleértve a kormánykerék középső részét is. A tetőborítás , a műszerfal , az ülések elemei, a napellenzők és a küszöbök szintén Alcantara díszítéssel készültek. Az egyéb alkatrészek, mint például az ülések, a lábtér, beleértve a padlószőnyegeket és a csomagtartó klasszikus bőrrel borított. A részletekre való különös odafigyelés számos árnyalatban megnyilvánul, hiszen még az olyan finom részleteket is finomították, mint a sebességváltó táska , a kormányoszlop és az üléskeret díszítőelemei . Gyengéd perforáció időtlen gyémánt dizájnnal fut át ​​az ülések bőrén a csomagtartó szőnyegéig. Az ABT logó mellett az RS6-LE logó is megtalálható az üléseken.

Az RS7-LE Individual belső terét viszont egy feltűnőbb fekete színben jeleníti meg, feltűnő sárga ékezetekkel. Az üléseket közelebbről szemügyre véve látható a két egymásra helyezett anyagréteg, amelybe a dinamikus megjelenésű, precízen megvalósított perforációs minta épül be. A tetőborítást Alcantara borítja, amelyet egy perforált bőrből készült központi panel tagol. A perforált minta sportos megjelenését tökéletesen kiegészíti az ajtók kifinomult dupla varrása. Az RS7-LE külseje alapján a jármű belsejében található összes dizájnelem rendkívüli, előre néző dinamikát közvetít.

Az RS6-LE és RS7-LE új ABT Individual belsőépítészeti programjának összes összetevőjének részletes áttekintése megtalálható weboldalunkon: www.abt-sportsline.com/tuning/products/abt-individual-interieur

Az ABT Individual segítségével az ABT Sportsline gyakorlatilag korlátlan lehetőségeket kínál ügyfeleinek, hogy valóra váltsák vágyukat egy rendkívül személyre szabott ABT jármű iránt.

A motor teljesítményspecifikációi megfelelnek az EEC/80/1269 előírásainak. Az eljárást és a próbapad gyártóját a jármű gyártója ellenőrizte és jóváhagyta. További részletek a www.abt-sportsline.com/performance-measurement oldalon találhatók . ABT RS6-LE – 559 kW (760 LE), 920 Nm (RS6 Teljesítmény 980 Nm) Üzemanyag-fogyasztási értékek l/100 km-ben (a megadott üzemanyag-fogyasztási értékek a sorozatgyártású járműre vonatkoznak) kombinálva: 13,1 – 12,3; CO2-kibocsátás együttesen: 298 – 280 g/km. ABT RS7-LE – 559 kW (760 LE), 920 Nm (RS7 Teljesítmény 980 Nm) Üzemanyag-fogyasztási értékek l/100 km-ben (a megadott üzemanyag-fogyasztási értékek a sorozatgyártású járműre vonatkoznak) kombinálva: 12,9 – 12,1; CO2-kibocsátás együttesen: 293 – 275 g/km


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!