A Renault Master nyerte a 2025-ös év furgonját

  • Az új Renault Master elnyeri a 2025-ös év furgonja címet, amelyet az „Év nemzetközi furgonja” (IVOTY) zsűri ítél oda.
  • Aerovan dizájnja és új, többenergiás platformja a piac új standardjává és kategóriája leghatékonyabb járműjévé teszi az ICE, elektromos és hidrogén kínálatban.
  • A Master a Renault ötödik kisteherautója, amely elnyerte ezt a címet, és megkapta ezt a díjat, amely a Scenic E-Tech Electric által februárban elnyert „Év Autója” díjon felül jár.

A Renault Master a 2025-ös International Van Of The Year (IVOTY) ünnepségén vehette át a díjat az IAA Transportation keretében, Hannoverben, szeptember 16-án.

25 európai országot képviselő szakértői testület egyhangúlag választotta meg.

“Az IVOTY zsűrit lenyűgözte a teljesen új dizájn, valamint az új Master termékcsaládhoz kifejlesztett magas szintű innováció és technológia, amely fejlett aerodinamikát, megnövelt használhatóságot és fokozott hatékonyságot, helyet, biztonságot és kényelmet jellemez. Plusz az a tény, hogy az új moduláris platform A dízel, az elektromos és a hidrogén hajtásláncok mindegyike megfelel a Future proof-nak. Gratulálunk a Renault Light Commercialsnak ehhez a megérdemelt eredményhez.”

Jarlath Sweeney, az Év Kisteherautója díj zsűrijének elnöke

“Ez egy csodálatos jutalom és egy igazi tisztelgés minden csapat előtt, akik ezen a projekten dolgoztak.
A New Master tökéletes példája annak, ami több mint 120 éve varázslatossá tette a Renault kishaszonjárműveit: innovatívak, bomlasztóak, több energiát használnak fel, és gyakorlatilag végtelen módon testreszabhatók, hogy megfeleljenek minden professzionális ügyfelünk egyéni igényeinek és igényeinek. igények.”

Heinz-Jürgen Löw, SVP, Renault márka, könnyű haszongépjárművek

Az új Renault Master a márka ötödik kisteherautója, amely elnyerte ezt a kiemelkedő címet a Renault Master II (IVOTY 1998), a Renault Trafic II (IVOTY 2002), a Kangoo Z.E (IVOTY 2012) és a Kangoo Van III (IVOTY 2022) után.

A tavaly februárban az Év Autójának választott Renault Scenic E-Tech Electric után a Renault most duplán szerezte meg az „Év Autója” és az „Év kisteherautója” címeket.

A márka utoljára 27 évvel ezelőtt nyert egymás melletti díjat… Renault Scenic I-vel és Master II-vel. Győztes csapatot nem változtatsz!


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!