A Mercedes-Benz és Roger Federer bemutatja a Neon Legacy projektet Berlin szívében

  • Neon Legacy projektjük részeként Roger Federer és a Mercedes-Benz új életre keltette a „Schlupfwinkel” szociális ifjúsági klub sportterületét.
  • A 2021-ben indult Neon Legacy Roger Federer és a Mercedes-Benz együttműködési kezdeményezése, amely a „Giving Back” mottó alatt társadalmi projekteket támogat.
  • A felújított sportterületet, amely egy kosárlabdapályát és egy újonnan épült teniszfalat foglal magában, Roger Federer és Bettina Fetzer avatták fel számos gyermek és fiatal felnőtt mellett a 2024-es berlini Laver Cup előtt.

A 2024-es Laver Cup előtt a Mercedes-Benz és Roger Federer bemutatja a legújabb Neon Legacy projektet: egy felújított berlini sportterületet, amelyhez egy újonnan épített teniszfal is tartozik. A teniszfal a „Schlupfwinkel” ifjúsági klub része, és Rommy Gonzalez művész virágmotívumával borította. A berlini teniszfal megnyitása Moabit a Neon Legacy kezdeményezés következő projektje, egy street art teniszpálya tavalyi felújítását követően Londonban.

A Neon Legacy, a Mercedes-Benz és Roger Federer közös kezdeményezése a fiatal tenisztehetségek fejlesztésére összpontosít. A Neon Legacy különböző alprojekteken keresztül egyesíti a társadalmi felelősségvállalást a sporttal, és lehetővé teszi a gyermekek és fiatal felnőttek számára, hogy könnyebben hozzáférjenek a teniszhez. A londoni street art teniszpályához hasonlóan a Schlupfwinkel ifjúsági klub teniszfalát is teljesen felújították, és műalkotásokkal díszítették, hogy felhívják a figyelmet a teniszsportra. A berlini székhelyű chilei művész, Rommy Gonzalez jellegzetes virágmotívumait neonszínű udvari jelzésekkel ötvözi. Roger Federer teniszcsillag és Bettina Fetzer, a Mercedes-Benz AG kommunikációs és marketing alelnöke az ifjúsági klub gyerekeivel együtt nyitotta meg a teniszfalat.

„Nagyon örülök, hogy a Mercedes-Benzzel közösen megnyithatom a teniszfalat – ez a projekt új lehetőségeket teremt a fiatalok számára a sport felfedezésére. A teniszfalon való edzés nagy szerepet játszott játékosként való fejlődésemben, és izgatott vagyok, hogy megoszthatom ezt a tapasztalatot a következő generációval.”
Roger Federer, 20-szoros Grand Slam-győztes

„A boldog gyerekek láttán a londoni teniszpálya megnyitóján világossá vált számunkra, mennyire fontos egy új Neon Legacy projekt megvalósítása a 2024-es Laver Cup számára. A teniszfal megnyitásával kreatívan hozzájárulhatunk a népszerűsítéshez. az ifjúsági sportokat, és több találkozóhely kialakítását segíti elő a városközpontokban.”
Bettina Fetzer, a Mercedes-Benz AG kommunikációs és marketing alelnöke

A legújabb Neon Legacy projektet a szeptember 20. és 22. között Berlinben megrendezésre kerülő Laver Cup előtt mutatták be. A Mercedes-Benz a 2017-es első kiadása óta a Laver Cup globális szponzora, idén pedig csapatautóként elektromos G-osztályokat biztosít a Team Europe és a Team World számára. A tisztviselők és a kiválasztott vendégek a teljesen elektromos Mercedes-Benz járművekből álló transzferflottát vehetik igénybe. A Mercedes‑Benz márkanagykövete, Roger Federer, a Laver Cup alapítója is támogatja a 2024-es berlini tornát.


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!