A Mercedes-Benz filmvarázslatot visz az autóba a Sony Pictures Entertainment RIDEVU fejlett szórakoztató szolgáltatásával

Mercedes-Benz – Video streaming RIDEVU by Sony Pictures Mercedes-Benz – Video streaming RIDEVU by Sony Pictures

Filmek széles választéka, több kölcsönözhető vagy megvásárolható, beleértve az új kiadásokat is

  • Az intuitív felhasználói felület az MBUX technológiákat használja fel, hogy kategóriájában a legjobb szórakozást nyújtsa tapasztalat
  • Nemzetközi bevezetés több piacon és modellsorozatban

A Mercedes-Benz hozzáférést kínál ügyfeleinek a fejlett RIDEVU videós szórakoztatáshoz a Sony Pictures Entertainment szolgáltatása. A Mercedes-Benz MBUX technológiáit kihasználva, a RIDEVU kiváló minőségű autós filmélményt1 nyújt akár hat különböző képernyőn – beleértve az autós képernyőket is és más eszközökön – ugyanabban az időben egy fiókról. A jogosult piacokon és modelleken az ügyfelek egy aktív MBUX Entertainment Package Plus előfizetéssel mostantól RIDEVU fiókot hozhatnak létre az autón keresztül. Az aktiválás után hozzáférést biztosít számukra a mellékelt filmek széles választékához, amelyeket rendszeresen frissítenek.
Az ügyfelek kölcsönözhetnek vagy vásárolhatnak még nagyobb filmkatalógusból, beleértve az új kiadásokat is.
A RIDEVU alkalmazás már elérhető Németországban, az Egyesült Királyságban és Írországban a következővel felszerelt modellek tulajdonosai számára második generációs MBUX3. Ezeken a piacokon a szolgáltatás hamarosan elérhető lesz a legújabb generációs MBUX4 modellekben.


„Izgatottan várjuk, hogy együttműködhessünk a Sony Pictures Entertainment vállalattal, hogy ügyfeleinknek ezt a maga nemében elsőként kínálhassuk. Mivel a RIDEVU-t kifejezetten autós szórakoztatásra fejlesztették ki, filmnézésre van szükség egy Mercedes-Benzben a kényelem és az egyszerűség új szintjére. Az elülső és hátsó HD-kijelzők ideálisak a lenyűgöző RIDEVU katalógus megtekintéséhez.”
Magnus Östberg, a Mercedes-Benz AG szoftverigazgatója

Kategóriájában a legjobb szórakozási élmény kasszasiker filmekkel, kiváló minőségű videóval és hanggal

A RIDEVU videós szórakoztató szolgáltatás a Mercedes-Benz ügyfelei számára hozzáférést biztosít a katalógushoz kasszasiker filmek és izgalmas extrák. A streaming csomag filmek széles választékát tartalmazza gyakori frissítések, amelyek biztosítják az új címek rendszeres ellátását. A csomagban rövid formátumú tartalom is található lenyűgöző kulisszák mögé, további felvételek, interjúk és még sok más.

RIDEVU fiókkal a Mercedes-Benz ügyfelei bérelhetnek (VOD) vagy vásárolhatnak (EST) a játékfilmek kiterjedt katalógusa. A filmek között megtalálhatóak a legújabb filmek, amelyek a mozijuk nyomán készülnek debütál, valamint kasszasiker klasszikusok. A HD minőségben elérhető videók révén az ügyfelek filmeket is nézhetnek kristálytisztaság minden integrált képernyőn. Az opcionális Burmester® high-end 4D és 3D térhatású hangrendszer, a tervek szerint az ügyfeleknek válogatott filmeket kínálnak prémium hangminőségben formátumok.

A videostreaming alapjainak kiépítése – hamarosan még több funkcióval

A RIDEVU alkalmazás a jármű összes képernyőjén elérhető, és mindegyik képes egyenként streamelni a tartalmat. A az egyszerű és intuitív kezelőfelület megkönnyíti a felhasználók számára a filmek és/vagy filmelőzetesek böngészését és megtekintését.
A funkcionalitás hamarosan kibővül egy képernyőkezelővel, amely lehetővé teszi a tartalommegosztást és szinkronizálás a különböző képernyőkön.

Emellett az ügyfelek már zökkenőmentesen használhatják saját behozott mobileszközeiket a tartalom eléréséhez és ki a járműből. A súrlódásmentes szórakoztatáshoz hozzátartozik a TV-re való átküldés, ill töltse le az offline megtekintés folytatásához. Mindezt megkönnyíti az elérhető „RIDEVU” mobilalkalmazás iOS és Android számára.

Csak néhány rövid kattintással az ezüst képernyő bekerül az autóba Németországban, az Egyesült Királyságban és Írországban a második generációs MBUX infotainment rendszerekkel felszerelt modellek tulajdonosai és az MBUX Entertainment Package Plus már a RIDEVU alkalmazást is megtalálja a menüjében. A szolgáltatás igénybevételéhez, az ügyfeleknek aktiválniuk kell a „Video Streaming” szolgáltatást is a Mercedes-Benz alkalmazásban. A gombra kattintva RIDEVU ikonra a főképernyőn, az ügyfelek felkérést kapnak, hogy kövessenek néhány egyszerű lépést az ingyenes beállításhoz fiókot. Gépkocsinként csak egy fiók szükséges. Ezután hozzáférhetnek a videó streaming csomaghoz szerepel az alkalmazásban.

1 Biztonsági okokból a vezető csak akkor férhet hozzá az alkalmazáshoz a központi kijelzőn keresztül, ha az autó leparkolt, vagy ha a DRIVE PILOT be van kapcsolva.
2 A digitális extrák használatához létre kell hoznia egy Mercedes me ID-t, és el kell fogadnia a digitális extrák használati feltételeit és a Mercedes me ID szolgáltatási feltételeit alkalmazható verzióik. A bemutatott digitális extrák, elérhetőségük és funkcionalitásuk különösen az időtől, a járműmodelltől és az évjárattól függ gyártás, kiválasztott opcionális felszerelés és ország.
3 223., 294., 295., 296., 297. modellsor
4 206. (CY24/1), 214, 236, 254 (CY24/1) modellsor


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!