Honda X-ADV kiegészítők

25YM Honda X-ADV

Eredeti Honda Kiegészítők széles választéka és öt felszereltségi csomag garantálja, hogy minden vásárló saját ízlésére és igényeire szabhassa a X-ADV-t. Ezek tartalma:

Adventure csomag

Ezzel az összeállítással az X-ADV terepes oldala domborítható ki. Ködlámpa, bukócső, fekete kézvédő-toldat és off-roadra szánt lábtartó egyaránt a pakk része.

Comfort csomag

Ennél a csomagnál a kényelem és a megbízhatóság áll a középpontban, ezért vastag párnázatú Comfort ülést, lábnál lévő légterelőt és fűthető markolatot, és egy konzol táskát – a legszükségesebb dolgainak – egyaránt felsorakoztat.

Style csomag

Alumíniumból és rozsdamentes acélból készülő tartozékokkal (pl. padlóbetét, rögzítőfékkar, rögzítőfékkar-dekoráció, kormánybefogó és oldalsó borítások) teszi még stílusosabbá az X-ADV-t a Style csomag.

Travel csomag

A szállítókapacitás és a – túrákon is oly fontos – használati érték 26 és 33 literes befogadóképességű, alumíniumbetétekkel díszített, belső táskákkal kiegészített oldaltáskákkal fokozható. 

Urban csomag 

Főként városi motorosoknak, ingázóknak, futároknak lehet hasznos az Urban összeállítás. Ennek részeként belső táskával és háttámlával kiegészített, 50 literes, alumíniumbetéttel díszített Smart Top Box túradoboz jár az X-ADV-hez, továbbá egy raktérosztót is elhelyez a gyártó az ülés alatti tárolórekeszben.

Elérhető továbbá:

  • 50 literes túradoboz
  • 38 literes túradoboz
  • Riasztórendszer


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!