A benzines OMODA 5 már előrendelhető Magyarországon!

A Genius Automotive Europe Kft., az OMODA autómárka magyarországi forgalmazója, örömmel jelenti be legújabb autómodelljének, az OMODA 5 Magyarországra való megérkezését.

Az első autók már fizikailag is elérhetőek. Ezzel együtt az előrendelések is megkezdődtek a www.omodahungary.hu oldalán.

Az új modell modern dizájnt, fejlett technológiai megoldásokat és kiemelkedő teljesítményt kínál, melyek a kategóriát nézve is figyelemfelkeltő bevezető árral párosulnak.

Az OMODA 5 fő jellemzői még egyszer:

A legújabb szabványoknak való megfelelés: már az EURO 6e kategóriába érkezik ez az új modell!

(Ez a cégautóadóra vonatkozóan is jó hír, hiszen a legjobb, 15-ös környezetvédelmi besorolású osztályba esik az OMODA 5 benzines modellje.)

  • 7 év/ 150.000 km garancia: kiemelendő, hogy magánszemélyek mellett céges ügyfeleknek is!

Innovatív dizájn: az OMODA 5 letisztult vonalvezetése és aerodinamikus formája nem csak esztétikus, hanem üzemanyag-takarékos is.

Egyedi megjelenés: rögtön szembetűnik a gyémánt formákkal berakott egyedi hűtőrács, de a dizájnos LED lámpák is felkeltik a figyelmet.

Fejlett technológia: A legújabb infotainment rendszer, fejlett (ADAS 4.0) vezetéstámogató funkciók.

Benzines & automata váltó (később idén még az elektromos változata is várható)

– Biztonság: az új OMODA modell 5 csillagot ért el az EURO NCAP teszten

A bevezető ára pedig mind a két felszereltség esetén a következőképpen alakul:

Comfort, más néven „alap” felszereltség: 9.990.000 Ft.

A Premiumot pedig már 11.990.000 Ft-ért lehet megvásárolni.

És hogy miért „alap az extra” az OMODA 5 háza táján? Az „alap” felszereltség is rögtön olyan extrákat foglal magában, mint:

– 18” könnyűfém keréktárcsa

– 12.3” dupla LCD kijelző

– vezeték nélküli mobiltöltő (50W)

– tolatókamera

– sport első ülések – fűtéssel és szellőztető rendszerrel

– carplay

– kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás

– intelligens hangvezérlő rendszer

Az előrendelési lehetőség már most elérhető!

Azok, akik most előrendelik az új OMODA 5-öt, autójukat elsőként vehetik át itthon, sőt a régióban is!

A Genius Automotive büszke arra, hogy továbbra is elkötelezett a kiváló minőség és az innováció iránt, és örömmel várja ügyfeleit, hogy megtapasztalják az egészen új OMODA-élményt.

További információért és az előrendelési lehetőségért látogasson el a www.omodahungary.hu weboldalra, ahol kérheti az erre vonatkozó kapcsolatfelvételt.

Az OMODA autómárka ezúttal bemutatja új márkakereskedői hálózatát is Magyarországon

A magyar autóiparban új szereplőként megjelenő OMODA autómárka örömmel jelenti be hivatalos márkakereskedői hálózatának kiépítését Magyarországon. Az új márka célja, hogy innovatív, fenntartható és vonzó (mind küllemre, mind ár-érték szempontjából) járműveket kínáljon a hazai vásárlóknak. Miközben a vásárlói élményt és az ügyfélszolgálati szolgáltatásokat is új szintre emeli.

Így, aki szeretné már személyesen is érdeklődhet az újonnan érkező modell iránt a hivatalos OMODA márkakereskedésekben.

Országos lefedettség, helyi jelenlét

Az OMODA márkakereskedői hálózata az ország több fontosabb régiójában lesz jelen már a kezdetektől, hogy ügyfeleik kényelmesen érhessék el termékeiket, illetve igénybe vehessék a kiemelkedő színvonalú ügyféltámogatást és szervizszolgáltatást. Az alábbi 8 db márkakereskedésben találkozhatnak az ügyfelek az OMODA 5-ös modellel, ahol rögtön ki is próbálhatják azt!

(Az eddigi nagy érdeklődésre való tekintettel, javasolt előre jelentkezni a www.omodahungary.hu weboldalon):

Teljes körű szervizhálózat

A OMODA hálózat nemcsak az új autók értékesítésére koncentrál, hanem a járművek teljes életciklusában biztosít kiemelkedő szervizszolgáltatást. Országszerte elérhető márkaszervizeink korszerű felszerelésekkel, magasan képzett szakemberekkel és helyi alkatrész készlettel állnak rendelkezésre, garantálva az OMODA autók zavartalan működését.

Fenntarthatóság és jövőbe mutató technológiák

Az OMODA márka nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és a jövő technológiáira. A hálózat így a legmodernebb elektromos járművek forgalmazására is specializálódik a jövőben, az OMODA E5 (5-ös modell elektromos meghajtású modellje) érkezésével, mellyel segíteni kívánnak ügyfeleiknek környezetbarát közlekedési megoldásokhoz jutni. Emellett kiemelt figyelmet fordítanak az ügyféltájékoztatásra, hogy mindenki a legjobb döntést hozhassa meg.

Az OMODA márka és az azt forgalmazó Genius Automotive is úgy gondolja, hogy a megbízható és tapasztalt fent említett márkakereskedői hálózat az egyik kulcsa a márka sikerének.

Nyitási események és exkluzív bevezető ajánlat

A OMODA márka nagy izgalommal várja a márkakereskedői hálózat hivatalos megnyitóit, amelyre az ország több pontján is sor kerül majd. Ezekről további információ a márka hivatalos web- és Facebook oldalán is elérő lesz. A nyitási rendezvényeken a látogatók elsőként (Európát tekintve is) próbálhatják ki a márka egyik legújabb O5 modelljét és a különleges bevezető ajánlatot is igénybe vehetik.

  • OMODA 5 Comfort: 9.990.000 Ft
  • OMODA 5 Premium: 11.990.000 Ft

A tavaszi spanyolországi indulást követően, az OMODA márka egyébként most debütál az Egyesült Királyságban és Olaszországban is, a magyarországi piaci bevezetésével párhuzamosan. Az eddigi visszajelzések és eladási számok alapján kiemelkedően nagy érdeklődés van az OMODA modellei iránt, a már bevezetett európai országokban.