Egy személyre szabott elektromos G-osztály viszi a Summoner’s Cupot Berlinből Párizson át Londonba

A Mercedes-Benz felvillanyozza

  • Az idei Trophy Carrier, egy elektromos G-osztály szállítja az ikonikus „Idéző kupát” a League of Legends Worlds londoni döntőjébe.
  • A Mercedes-Benz Berlinben ünnepli a Worlds 2024 kezdetét, hozzájárulva az idei kampány tematikus „Higgyük el őket”.
  • A League of Legends szupersztárja és a Hall of Legends első tagja „Faker” címvédőként indul a tornán a „T1” csapatával.

A Mercedes-Benz ünnepli a League of Legends 2024 európai világbajnokság kezdetét, és bemutatja az idei trófeahordozót. Az összes globális League of Legends Esports esemény hivatalos autóipari partnereként a Mercedes-Benz elkíséri a Worlds 2024-et Berlintől Párizson át a londoni döntőig.

A Worlds 2024 csúcspontja a legendás Summoner’s Cup új Trophy Carrierje: a vadonatúj elektromos G-osztály. Trófeahordozóként az elektromos G-osztály szállítja az ikonikus trófeát a novemberi világdöntőre Londonban. A Trophy Carrier egy egyedülálló jármű, amelyet a házon belüli MANUFAKTUR testreszabási programmal szereltek fel. A Mercedes-Benz MANUFAKTUR egyedi személyre szabási lehetőségeket, valamint exkluzív fényezéseket és belső alkatrészeket kínál ügyfeleinek. Többek között az elektromos G-osztályon a Worlds logója található a fejpárnákon. Emellett a jármű egyedi gyártású csomagtartó modullal is fel van szerelve, amely biztosítja a Summoner’s Cup biztonságos szállítását.

„Nagyon örülünk, hogy a Mercedes-Benz egy elektromos G-osztályt mutat be a Worlds 24 trófeahordozójaként. A személyre szabott kiemelésekkel tökéletesen tükrözi értékeinket és a League of Legends közösség értékeit: innovatív szellemet, előre vivőt. gondolkodásmód és a precizitás iránti szenvedély.”
Chris Greeley, a Riot Games LoL Esports globális vezetője

A Trophy Carrier bemutatása mellett a Mercedes-Benz exkluzív bajnoki gyűrűket is kínál, amelyeket a League of Legends kiadóval, a Riot Games-szel együttműködve terveztek a világgyőztes csapat számára.
Ezenkívül a bajnokság kezdetével a Mercedes-Benz elindítja új kampányát, amely tükrözi a Worlds 2024 hivatalos mottóját: „Higgyük el őket”.

„A League of Legends Worlds régi partnereként különösen izgatottak vagyunk, hogy Berlinben, Párizsban és Londonban üdvözölhetjük a világ egyik legnagyobb esport eseményét. A Riottal közösen arra törekszünk, hogy egyedi és emlékezetes pillanatokat teremtsünk a közösség számára, és elhiggyük a világot az összes résztvevő sportoló kiemelkedő teljesítményében.”
Bettina Fetzer, a Mercedes-Benz AG kommunikációs és marketing alelnöke

A League of Legends kiadóval, a Riot Games-szel való együttműködés mellett a Mercedes-Benz Korea szponzora a Lee ‘Faker’ Sang-hyeok szupersztár által vezetett „T1” csapatnak. A koreai csapat tavaly Szöulban világbajnok lett, és 2024-ben meg akarja védeni címét. Negyedik világbajnoki címével Faker rekorder, és ő volt az első tagja, akit idén beválasztottak a Legendák Csarnokába.

A Worlds 2024-et három európai fővárosban rendezik meg szeptember 25. és november 2. között. A torna a berlini bejátszással és a svájci résszel kezdődik, majd a párizsi Knockout következik. London ad otthont a League of Legends Worlds 2024 döntőjének november 2-án. A berlini Salzufer Mercedes-Benz márkakereskedésben a rajongók csatlakozhatnak egy exkluzív Worlds 2024 megtekintési élményhez, amelyet a Mercedes-Benz és a Mastercard ad otthont a döntő napján.