A Lamborghini Temerario digitálisan debütál az Asphalt Legends Unite-ban

Érkezésének megünneplésére egy dedikált játékon belüli eseménnyel és esport kihívással a játékosok versenyezhetnek a Jerez Circuit-en.

Az Automobili Lamborghini örömmel jelenti be, hogy legújabb szupersportautója, a Lamborghini Temerario[1] érkezik az Asphalt Legends Unite világába, amelyet a Gameloft, a piac egyik vezető fejlesztése fejlesztett ki. játék innováció. A Temerario, a Lamborghini High Performance Electrified Vehicle (HPEV) sorozatának második modellje áttörést jelentő teljesítményét és alapvető dizájnját hozza el a digitális versenypályán egy különleges játékon belüli eseményen, amely szeptember 25-től október 23-ig tart.

Az ikonikus debütálás alkalmából a „Lamborghini Temerario esports kihívás” izgalmas globális versenyként indul, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az elsők között ülhessenek át az új modell digitális volánjába, amely az esemény első versenyének teljesítésével nyitható meg. A versenyzők a bajnoki címért versengenek az Asphalt Legends Unite játékban, amely többplatformos képességeiről, modernizált művészeti irányvonalairól és továbbfejlesztett játékélményéről ismert.

Az Asphalt Legends Unite versenyzői egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy megtapasztalják a Lamborghini régóta fennálló együttműködését hivatalos műszaki partnerével, a Bridgestone-nal. Az új Lamborghini Temerario, amely egyedi Bridgestone nagy teljesítményű abroncsokkal van felszerelve, játékon belüli lesz, lehetővé téve a játékosok számára, hogy egy exkluzív Bridgestone festés révén csatlakozzanak ehhez a globális partnerséghez.

A Lamborghini Temerario esports kihívás két nyílt selejtezőt tartalmaz, amelyek minden olyan platformon elérhetők, amelyeken az Asphalt Legends Unite játszható:

  1. selejtező: szeptember 26-tól október 2-ig
  2. selejtező: október 3-tól október 9-ig

Az egyes selejtezők végén a négy leggyorsabb regisztrált játékos kvalifikálja magát a döntőbe, amelyet a jerezi körversenyen rendeznek novemberben. Minden résztvevő, helyezéstől függetlenül, exkluzív Bridgestone matricát kap a Lamborghini Temerariohoz.

Az Asphalt Legends Unite elérhető Xbox One, Xbox Series X|S, Microsoft Store, Steam, App Store, Google Play, PlayStation®4, PlayStation®5 és Nintendo Switch platformokon.

A Lamborghini Temerario a következő lépést jelenti a Lamborghini villamosított jövőjében, a forradalmi formatervezést páratlan teljesítménnyel ötvözi, mind az utakon, mind a digitális téren.

AUTOMOBILI LAMBORGHINI

Az 1963-ban, a Bologna melletti Sant’Agata Bolognesében alapított Automobili Lamborghini ikonikus név a luxus szupersportautó-gyártásban. Az Automobili Lamborghini olyan legendás modellekkel, mint a Miura, a Countach és az Aventador, valamint a limitált kiadásokkal, mint például a Reventón és a Sesto Elemento folytatja az iparág innovációját és formálását. Ma a felállás három fő modellt tartalmaz: Revuelto, Urus és az újonnan bemutatott Temerario. A Direzione Cor Tauri programon keresztül a fenntartható jövő iránt elkötelezett Automobili Lamborghini célja, hogy megtestesítse küldetését, a „Driving Humans Beyond”-t azáltal, hogy felvállalja a bátorság, a váratlanság és a hitelesség értékeit. Körülbelül 2500 alkalmazottal, 54 országban 185 kereskedőből álló hálózattal és 2023-ban rekordméretű 10 112 járművel az Automobili Lamborghini a luxusautó-szektor globális szereplője.

GAMELOFT

A játékok fejlesztésében és kiadásában vezető Gameloft® az iparág úttörőjévé nőtte ki magát, több mint 20 éve innovatív játékélményt teremtve. A Gameloft minden digitális platformra készít játékokat, a mobiltól a többplatformos játékig PC-re és konzolokra. A Gameloft saját bejáratott franchise-jait üzemelteti, mint például az Asphalt®, a Dragon Mania Legends, a Modern Combat és a Dungeon Hunter, valamint partnerek a főbb jogtulajdonosokkal, mint például a LEGO®, Universal, Illumination Entertainment, Hasbro®, Fox Digital Entertainment, Mattel®, Lamborghini®, és a Ferrari®. A Gameloft több mint 100 országban forgalmazza játékait, és világszerte 3400 embert foglalkoztat. Minden hónapban 55 millió egyedi felhasználót érhetnek el a hirdetők a Gameloft játékokban a Gameloft for brands segítségével, amely a márkák és ügynökségek vezető B2B ajánlata. A Gameloft egy Vivendi cég.

HÍDKÖV

A Bridgestone Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (Bridgestone EMEA) a Bridgestone Corporation regionális stratégiai üzleti egysége, amely a gumiabroncsok és a fenntartható mobilitási megoldások terén világelső. A Zaventemben (Belgium) található Bridgestone EMEA több mint 14 000 embert foglalkoztat, és a régió 35 országában folytat üzleti tevékenységet. A Bridgestone EMEA 13 gumiabroncs-üzemet, egy jelentős kutatás-fejlesztési központot és egy próbaterepet üzemeltet, és ügyfeleit egy kiterjedt, több ezer érintkezési ponttal rendelkező kiskereskedelmi hálózatban szolgálja ki.

A Bridgestone prémium gumiabroncsok, gumiabroncs-technológiák és fejlett mobilitási megoldások változatos portfólióját kínálja. A vállalat víziója, hogy fenntartható megoldásokat kínáló vállalatként társadalmi és vásárlói értéket biztosítson. A Bridgestone E8 Commitment egy széles körű, globális vállalati elkötelezettség, amely nyolc fókuszterületen egyértelműen meghatározza azt az értéket, amelyet a vállalat ígér a társadalomnak, ügyfeleinknek és a jövő generációinak; Energia, ökológia, hatékonyság, bővítés, gazdaságosság, érzelmek, könnyűség és felhatalmazás. Ezek iránytűt adnak a stratégiai prioritások, a döntéshozatal és a cselekvések irányításához az üzlet minden területén. Ha további információra van szüksége a Bridgestone-ról az EMEA-ban, kérjük, keresse fel híradónkat és a www.bridgestone.com webhelyet. Kövess minket Facebookon, Instagramon, YouTube-on, Twitteren és LinkedIn-en.

[1] A járművet még nem kínálják eladásra, ezért nem vonatkozik rá az 1999/94/EK irányelv. Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási adatok a típusjóváhagyási szakaszban vannak.