A legerősebb Mulliner modellek a Continental GT, a GTC és a Flying Spur csúcsváltozatai

  • A Flying Spur Mulliner a 2024-es Zoute Grand Prix-n debütál Európában (1)
  • A Flying Spur Mulliner a 2024-es Zoute Grand Prix-n debütál Európában (2)
  • A Flying Spur Mulliner a 2024-es Zoute Grand Prix-n debütál Európában (3)
  • A Flying Spur Mulliner a 2024-es Zoute Grand Prix-n debütál Európában (4)
  • A legerősebb Mulliner modellek a Continental GT, a GTC és a Flying Spur csúcsváltozatai (1)
  • A legerősebb Mulliner modellek a Continental GT, a GTC és a Flying Spur csúcsváltozatai (2)
  • A legerősebb Mulliner modellek a Continental GT, a GTC és a Flying Spur csúcsváltozatai (3)
  • A legerősebb Mulliner modellek a Continental GT, a GTC és a Flying Spur csúcsváltozatai (4)
  • A legerősebb Mulliner modellek a Continental GT, a GTC és a Flying Spur csúcsváltozatai (5)
  • A legerősebb Mulliner modellek a Continental GT, a GTC és a Flying Spur csúcsváltozatai (6)
  • A legerősebb Mulliner modellek a Continental GT, a GTC és a Flying Spur csúcsváltozatai (7)
  • A legerősebb Mulliner modellek a Continental GT, a GTC és a Flying Spur csúcsváltozatai (8)
  • A legerősebb Mulliner modellek a Continental GT, a GTC és a Flying Spur csúcsváltozatai (9)
  • A legerősebb Mulliner modellek a Continental GT, a GTC és a Flying Spur csúcsváltozatai (10)

  • Egyedi dizájnrészletek, testreszabott kivitelezés, továbbfejlesztett wellness és további technológia a Bentley három új hibrid Grand Tourerének Mulliner változatát hozza el a csúcsra.
  • 782 LE, 1000 Nm Ultra Performance hibrid hajtásláncok teszik ezeket az eddigi legerősebb Mulliner modellekké, és a napi szupersportkocsikká.
  • Az exkluzív jellemzők közé tartozik a Mulliner „Floating Diamond” elülső hűtőrács, a fényes króm a külső és a háromtónusú belső színvilág
  • A Continental GT Mulliner és a GTC Mulliner új, „Harmony” dizájnú, szimpla fényszórókkal „vágott kristály” fényvisszaverő részletekkel rendelkezik.
  • A kézzel készített belső terek egyedi Mulliner paplanmintákat, hímzéseket és színválasztékot tartalmaznak egy harmadik kiemelő színnel
  • Mulliner 22”-es volfrámszürke kerék, alapfelszereltségként polírozott díszítéssel, beleértve az önszintező kerékjelvényeket
  • A vadonatúj 782 lóerős, 1000 Nm-es „Ultra Performance Hybrid” hajtásláncok szuperautó-teljesítményt és könnyed elektromos luxust kínálnak kompromisszumok nélkül
  • A „My Bentley App Studio” a népszerű alkalmazásokat közvetlenül az autóba integrálja

A Bentley napi szuperautóinak új portfóliója ma bővül a Mulliner változatokkal a negyedik generációs Continental GT-vel, a GTC-vel és a Flying Spur-rel, a Bentley testreszabott részlegétől. A teljesítmény-központú Speed ​​modellek specifikációira építve, még több opcióval és luxus részlettel kiegészítve, a Mulliner termékcsalád feltűnő vizuális különbségeket kínál, testreszabott kivitelezéssel, megnövelt wellness szolgáltatásokkal és további technológiával alapfelszereltségként. A Mulliner verziók a Bentley legújabb termékcsaládjainak csúcsmodelljeit határozzák meg.

Külsőre minden modell új Mulliner-jellegű „Floating Diamond” hűtőrácsot kapott krómozott burkolattal és középső léccel, krómozott alsó rácsokkal, krómozott edényekkel az autó oldalán és krómozott kipufogócsövekkel. A krómozott edényeket szatén ezüstös tükörsapkák egészítik ki. Alternatív megoldásként az összes külső króm és a tükörsapkák fényes fekete színben is megadhatók, a Mulliner Blackline kiválasztásával. A Mulliner termékcsalád egy speciálisan tervezett 22”-es keréktárcsát is tartalmaz két különböző kivitelben, Tungsten Grey vagy fényes fekete, mindkettő polírozott díszítéssel és önbeálló Bentley Mulliner kerékjelekkel.

A Continental GT Mulliner és a GTC Mulliner esetében az autó negyedik generációs homlokzata iker, egyedi fényszórókat tartalmaz, új, egyedi és rendkívül bonyolult „cut crystal” reflektorral, míg az első szárnyakon Mulliner jelvény található. A Flying Spur Mullinerhez a Flying B radiátor kabalája alapfelszereltség (króm vagy fekete felülettel), valamint egy új Mulliner szárnyszellőző dupla gyémánt részlettel.

A Bentley szárnyak animációját bemutató Welcome és Coming Home fénysorozatok a sok egyéb elragadó Mulliner funkció között szerepelnek, csakúgy, mint a vörösre festett hátsó lámpák (a Speed ​​szürkére festett lámpái helyett).

Mulliner megvilágított külső futófelületek és mély bolyhos szőnyegek fogadják az utasokat a tökéletes Bentley kabinban, amely egyedileg készített, három színkombinációkat kínál Mulliner-ben. A fényűzően díszített pilótafülke kiemelő színű csövek és egyedi Mulliner hímzések egészítik ki a kézzel varrott üléseket, új tervezésű Mulliner gyémánt perforációval. A Continental GTC Mulliner esetében az új varrásminta egészen a tonneau burkolatig terjed, és akkor látható, amikor a hét masniból álló szövettetőt leengedik. A Mulliner termékcsalád új alapfelszereltségei közé tartozik még a Wellness ülések Postural Adjust és Auto Climate funkcióval az első üléseken (és hátul a Flying Spurben), amelyek minimálisra csökkentik a fáradtságot, és olyan szintű relaxációt és fedélzeti wellnesst biztosítanak, amely valóban egyedülálló.

A Mulliner dizájntémája folytatódik a LED-es vezető műszerfalán, stílusos és exkluzív grafikával. A mára híres Bentley Rotating Display, a sportpedálok, a fűtött, kéttónusú háromküllős kormánykerék és a Flying Spur és a Continental GT panorámatetője tovább fokozza a fényűző hangulatot.

A Mulliner modellek bőrkötésű kulcsokat kapnak egy egyedi, Mulliner márkájú, kézzel készített bemutató dobozban, amely illeszkedik autójuk háromszínű utasteréhez. A két billentyűt színben megegyező tokban, kontrasztos varrással szállítjuk.

Az összes Mulliner termékcsalád tartalmazza a Touring specifikációt, a színspecifikációt, az animált üdvözlőlámpákat, a hangulatvilágítást és a Grand Black furnérokat Mulliner fedőréteggel. A vásárlók a Grand Black helyett a Bentley bármely más mainstream furnérját választhatják, ingyenesen.

Vizuális gyönyör és kézzel készített gazdagság

Az új Mulliner modellek belseje a kézművesség mesterkurzusa, amely gondos figyelmet mutat a részletekre. Az új, Mulliner által tervezett bőrszín-felosztások széles választékát egy harmadik kiemelő szín tovább fokozza, egy jellegzetes design vonal formájában.

Az új Mulliner modellek Comfort Seat Specifikációval rendelkeznek, amely a Flying Spur Mulliner mind a négy üléséhez, a kétajtós Continental modelleknél pedig az első két üléshez elérhető. Az olyan wellness-funkciók, mint a Postural Adjust és a Seat Auto Climate, minimálisra csökkentik a fáradtságot, és még a leghosszabb utakon is nyugodt kényelemérzetet biztosítanak. A vezető és az utasok jólétét és kényelmét tovább fokozza a légkondicionáló rendszer, amely immár légionizátorokat, új részecskeszűrőt és a járműben kívüli és belső levegőminőséget mutató kijelzőket is tartalmaz. A rendszer szinkronizálja az autó műholdas navigációját, és tudja, mikor lehet szükség az utastér levegőminőségének javítására (például az utastér levegőjének keringtetésével, amikor egy alagútban van).

Bőséges erő és kifinomultság

Ahogy az ilyen csúcsmodellekhez illik, az új Continental GT Mulliner, Continental GT Convertible Mulliner és Flying Spur Mulliner a Bentley figyelemre méltó új Ultra Performance Hybrid hajtásláncát tartalmazza, amelyet a Speed ​​változatokkal is megosztanak. Az új hajtáslánc egy új, 4,0 literes, 600 LE (584 LE) teljesítményre képes V8-as motort egy 190 LE (187 LE) villanymotorral kombinál. A rendszer csúcsteljesítménye 782 LE (771 LE) és 1000 Nm (738 lb ft) nyomaték. Az új hajtáslánc extrém teljesítményt nyújt, és kiemeli a legújabb Bentley-ket versenytársaik közül – több lóerővel, nagyobb nyomatékkal, valamint a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás jelentős csökkenésével, a hagyományos benzines hajtásláncok körülbelül egytizedére. Ez viszont a vezetési képességek rendkívüli skáláját biztosítja az extrém, de napi szuperautó-teljesítménytől a könnyű elektromos luxusig.

Az egyik véglet, hogy nyugodt, csendes haladásra képes tiszta EV módban akár 81 km-ig a Continental GT esetében (47 mérföld (76 km) a Flying Spur esetében), ideális a zéró emissziós zónákhoz vagy a városi utazásokhoz. A teljesen elektromos üzemmód akár 87 mph / 140 km/h sebességnél is bekapcsolható, akár 75 százalékos gázadással. Az akkumulátor 2¾ óra alatt teljesen feltölthető a töltő és az akkumulátor kapacitásának jelentős javulásának köszönhetően, 11 kW töltési csúcsteljesítménnyel. Ha lendületesebb vezetésre van szükség, a Bentley V8 és az e-motor kombinált 782 lóerős teljesítménye szenzációs teljesítményt nyújt. Az új Ultra Performance Hybrid erejét egy új, kétszelepes lengéscsillapító rendszer és kétkamrás légrugók egészíti ki, amelyek kifinomultabb hangolási lehetőségeket tesznek lehetővé. Az eredmény az, hogy az új Mulliner modellek a teljesítmény, a kezelhetőség és a varázsszőnyeg-finomítás még lenyűgözőbb kombinációját érhetik el.

Választható paletta

Mindhárom Mulliner modellnél a vásárlók 101 színből álló festékválasztékból választhatnak, bár ez a Bentley múltjának bármely színére bővíthető, és egyedi festés is elérhető. A belső térben 15 elsődleges bőrszín, 11 másodlagos árnyalat és 6 kiemelő szín végtelen színkombinációt kínál, míg a Mulliner testreszabott bőrárnyalatokat is felhasználhat a kínálat további bővítésére. A bőrekhez nyolc fafurnér opció és további három műszaki felület csatlakozik – amelyek egy- vagy kettős kivitelben is használhatók, valamint bármilyen belső bőr- vagy külső festékszínhez illeszthető.

A technológia zökkenőmentes integrációja

Minden modell az elektromos architektúra legújabb generációjának előnyeit élvezi, ami jelentős előrelépést jelent az infotainment és a vezetőtámogató technológia terén. Ez a technológia a legfejlettebb a luxus szegmensben, és tartalmaz egy környezeti kijelzőt (amely a vezető műszerfalán látható), amely támogatja és lehetővé teszi a félig asszisztált üzemmódban történő vezetést. A tulajdonosi élményt tovább javítja a My Bentley App Studio, a Bentley digitális ökoszisztémája az ügyfelek számára. Ez hozzáférést biztosít számos járműhöz és harmadik féltől származó alkalmazáshoz, amelyek okostelefontól függetlenül közvetlenül letölthetők az infotainment rendszerbe.

Bentley Mulliner

Mulliner a karosszériaépítés – a világ legrégebbi autóipari karosszéria-gyártója – szülőhelye, és az egész autóipari világban arról híres, hogy a valaha készült legegyénibb Bentley-ket készítette el. A Bentley személyes üzembe helyezési részlegeként a Bentley Mulliner képes megfelelni a Bentley legigényesebb ügyfelei igényeinek, hogy testre szabott funkciókat kapjanak bármely Bentleyhez. A személyre szabott szolgáltatásaik mellett a Mulliner a Blower Continuation Series és a Speed ​​Six Continuation Series – amelyek a Bentley legikonikusabb autóit alkotják újra az 1920-as évekből -, valamint az exkluzív, karosszériaépítésű Bacalar, Batur és új Batur Convertible modellekért is.

Kapcsolódó podcastok a PodCars és a Begurulva youtube, valamint videa csatornákon!