A Flying Spur Mulliner a 2024-es Zoute Grand Prix-n debütált Európában

  • A Bentley bemutatja a tökéletes négyajtós Grand Tourer Flying Spur Mulliner változatát a Zoute Grand Prix 15. kiadásán
  • A Flying Spur a Continental GT és a GTC Convertible mellett a Mulliners változatban bővíti a Bentley termékportfólióját
  • A vadonatúj 782 PS1000 Nm hajtáslánc a legerősebb a Bentley 105 éves történetében
  • A Mulliner termékcsalád feltűnő vizuális különbséget kínál testre szabott kivitelezéssel, megnövelt wellness szolgáltatásokkal és további technológiával
  • A Zoute Grand Prix október 3. és 6. között kerül megrendezésre, négy napon át autóipari tevékenységgel a belgiumi Knokke-Heistben.

A Bentley először Európában mutatja be az új Flying Spur Mullinert a Zoute Grand Prix 15. alkalommal, Belgiumban. A Bentley négyajtós Grand Tourer csúcsváltozata a Zoute Grand Prix Galériában lesz a főszerep.

A Flying Spur a vadonatúj, egyedi tervezésű Mulliner Grand Tourer trió egyike, a Continental GT-vel és a GTC Convertible-vel együtt. A Bentley testreszabott részlegének eddigi legerősebb változatai a luxusmárka teljesítményközpontú Speed ​​modelljeire építenek. A legfontosabb jellemzők közé tartoznak az egyedi tervezési részletek, a testreszabott kivitelezés, a továbbfejlesztett wellness funkciók és a legmodernebb technológia.

A tökéletes napi szuperautók ötvözik a kifinomult teljesítményt és a könnyű elektromos luxust, kompromisszumok nélkül. Mindhárom Mulliner modellt a Bentley Ultra High Performance Hybrid hajtáslánca hajtja, amely 782 LE teljesítményt és 1000 Nm nyomatékot kínál az új, 600 lóerős, 4,0 literes V8-as benzinmotor és egy 190 lóerős villanymotor kombinációjából, amely akár 76 km-es csendes haladást tesz lehetővé. tiszta EV módban, ideális zéró emissziós zónákhoz vagy városi utazásokhoz

A Zoute Grand Prix-n bemutatott Flying Spur Mulliner és két testvérmodelljének jellegzetességei közé tartozik a Mulliner „Floating Diamond” hűtőrács, fényes krómozott edényekkel és szatén ezüst tükörsapkákkal. A Flying Spur Mullinerhez a Bentley ikonikus, Flying B radiátor kabalája az alapfelszereltség része, króm vagy fekete felülettel, valamint új Mulliner szárny szellőzőnyílások, Double Diamond részletekkel. A Mulliner termékcsalád egyedi 22”-es kerekeket is tartalmaz, volfrámszürke vagy fényes fekete színben. Mindkét dizájnt csiszolt díszítőelemek és önszintező, Bentley Mulliner kerékjelvények díszítik.

A nyugodtan kifinomult utastérben a Mulliner modellek kidolgozottsága az elegancia új szintjeit éri el. A mulliner paplanmintákat új bőrszín-felosztások egészítik ki, amelyeket egy harmadik kiemelő szín tovább fokoz. Mindhárom változat Comfort Seat Specifikációval rendelkezik, olyan wellness funkciókkal, mint a Postural Adjust és a Seat Auto Climate, amelyek még a leghosszabb utakon is pihenést biztosítanak. A „My Bentley App Studio” automatikusan integrálja az ügyfél legnépszerűbb alkalmazásait közvetlenül az autóba.

Mulliner a karosszériaépítés – a világ legrégebbi autóipari karosszéria-gyártója – szülőhelye, és az egész autóipari világban arról híres, hogy a valaha készült legegyénibb Bentley-ket készítette el. A Bentley személyes üzembe helyezési részlegeként a Bentley Mulliner képes megfelelni a Bentley legigényesebb ügyfelei igényeinek, hogy testre szabott funkciókat kapjanak bármely Bentleyhez.

Az exkluzív Zoute Grand Prix, amely egyesíti a művészetet, az örökséget és az autós luxust, október 3. és 6. között kerül megrendezésre Knokke-Heist tengerparti városában, mindössze egy órányira Brüsszeltől. A Bentley a Zoute Galériában lesz, biztosítva, hogy a márka ennek a rangos eseménynek a középpontjában álljon.

A Bentley-t Belgiumban a D’Ietern Luxury Performance Group képviseli, és a Bentley Antwerp, a Bentley Brussels és a Bentley Knokke társaságokban működik.

Kapcsolódó podcastok a PodCars és a Begurulva youtube, valamint videa csatornákon!