A 2025-ös Lexus LC friss festést és apró finomításokat kapott, így megmarad a V8, amit szeretsz

  • A frissített LC modellek új első és hátsó padló alatti merevítőkkel rendelkeznek, amelyek javítják az általános kezelhetőséget.
  • A Lexus 5,0 literes szívó V8-as motorja továbbra is a legerősebb LC-modelleket hajtja.
  • A jobb üzemanyag-hatékonyságra vágyók számára továbbra is elérhető a 3,5 literes V6-os hibrid.

Természetesen a Lexus LC 2017 óta létezik jelentősebb frissítések nélkül, de továbbra is kiemelkedik azon kevés valóban gyönyörű sportautó közül, amelyek még mindig megvásárolhatók. A 2025-ös modellévre a Lexus egy sor finomat mutatott be. A Coupe és a Cabrio modellek frissítése biztosítja, hogy az LC versenyképes maradjon.

A módosítások az LC 500 és LC 500h Coupe modellekkel kezdődnek. Mindkét változathoz alapfelszereltség tartozik a további első és hátsó padló alatti merevítőkkel a merevség növelése érdekében, ami pozitív hatással lesz az autó kezelhetőségére. A Lexus egy új színopciót is bevezetett Iridium néven, ami azt jelenti, hogy az LC már kilenc külső színben kapható: Ultrasonic Blue, Mica 2.0, Copper Crest, Cavier, Cloudburst Grey, Iridium, Ultra White, Infrared, Flare Yellow és Nori Green Gyöngyszem.

A kabinban apróbb javításokat végeztek. Például az utasülések paneleit most Alcantara díszíti, és az LC 500h modellekhez szénszálas koptatólemezeket lehet hozzáadni az elérhető Sport csomaggal. A választható belső színsémák közé tartozik a fekete, a pirított karamell és a rioja vörös.

A Coupéhoz hasonlóan a frissített LC 500 is elkészíthető Iridiumban, és a Bespoke Build programmal konfigurálható. Ez lehetővé teszi a Coupe és Cabrio modellek tulajdonosai számára, hogy személyre szabhassák járműveiket egy sor speciális elemmel, beleértve a szénszálas tetőt, a 21 colos, feketére bevont kovácsolt kerekeket, a sötét króm díszítést és a nyakfűtést. A Bespoke Build csomag fehér és kék belső opciót is tartalmaz. A kabrió a Bespoke Build csomagon keresztül piros vagy kék puha tetővel is rendelhető.

Az összes zászlóshajó LC 500 Coupe és Convertible modell a márka kedvelt 5,0 literes szívó V8-asát használja. A korábbi modellévekhez hasonlóan ez a motor továbbra is 471 LE-t ad le 7100-as fordulatszámon, és 540 Nm-es nyomatékot 4800-as fordulatszámon, és alapfelszereltségként tízfokozatú automata sebességváltóhoz kapcsolódik. Az LC 500h megtartotta 3,5 literes V6-osát, amely egy villanymotor mellett működik, így 354 LE-t ad le.

A frissített 2025-ös Lexus LC termékcsalád ára 100 425 dollártól kezdődik az LC 500-ért, 103 575 dollártól az LC 500h-ért és 107 625 dollártól a kabrióért. Ezek az MSRP-k 1175 USD szállítási, feldolgozási és kezelési díjat tartalmaznak.

carscoops

Kapcsolódó podcastok a PodCars és a Begurulva youtube, valamint videa csatornákon!