Mozgalmasan indul az ősz az MG-nél

  • Megkezdődött az MG3 Hybrid+ értékesítése
  • Szeptember végén az első modell kigördült az utakra 
  • Szekszárdon nyílt meg a legújabb MG márkakereskedés

Október 1-jétől hivatalosan is elérhető a magyarországi MG márkakereskedésekben az MG3 Hybrid+.

MG3 Hybrid+ mérföldkövet jelent az MG hajtáslánc-fejlesztésében: az új modell egyszerre kínál praktikumot és hatékonyságot a vásárlóknak. Városra optimalizált mérete meglepően erős belsővel párosul. Az MG3 a kategória legdinamikusabban gyorsuló B-szegmensbeli hibrid modellje, a 0-100 km/órás gyorsulási idő 8,0 másodperc. Az autópálya sebességre való gyorsulás – 80-120km/h-re mindössze 5,0 másodperc. Ráadásul 60 km/órás sebességig tisztán elektromos hajtásban közlekedhetünk vele. A 195 lóerővel rendelkező autó új mércét állít fel a rendkívül fontos városi kisautó szegmensben.

A vadonatúj MG3 Hybrid+ három változatban – Comfort, Comfort+ és Luxury – érhető el. Ezek mindegyike kihívója a többi B-szegmensbeli típusnak az alapfelszereltségként kínált technológia és szériafelszereltség tekintetében.

Már a Comfort felszereltségtől elérhető a műholdas navigáció, a hátsó tolatóradar és a parkolókamera, az MG Pilot vezetéstámogató rendszerei, az automata klímaberendezés, valamint az Apple CarPlay/Android Auto okostelefon-integráció. Az MG iSMART applikáció olyan szintű csatlakozási lehetőségeket és funkciókat kínál az MG3 Hybrid+ vásárlóinak, amelyeket általában leginkább a prémium modellekhez szokás társítani.

Az első MG3 Hybrid+ már szeptemberben kigördült az utakra

Bár hivatalosan csak október 1-jétől vásárolható meg hazai márkakereskedésekben a legújabb városi kisautó, előrendelés keretében már szeptemberben elérhetővé vált az érdeklődőknek. Ebből a kampányból került ki az első forgalomba helyezett modell, amit ünnepélyes keretek között, a márkakereskedés és az MG hazai importőrének az MG Motor Hungary képviselői adták át Budapesten, az MG Petrányi Autó Centrumban. 

A boldog tulajdonos egy Hampstead Grey színű, Comfort+ felszereltségű MG3 Hybrid+ modellt választott. A középső felszereltségi szint 16”-os könnyűfém keréktárcsákkal, automatikusan behajtható külső tükrökkel, 6 hangszórós audiorendszerrel, és nyomógombos motorindítással egészíti ki az MG3 Hybrid+ minden modelljében elérhető gazdag alapfelszereltségét. 

Szekszárdon nyílt meg a legújabb MG márkakereskedés

Október 2-án ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit az ország 25-ik és Tolna vármegye első MG márkakereskedése, a Nyitrai Csoport szekszárdi telephelyén a Nyitrai Autóházban. A cégcsoport 1999 óta van jelen a piacon, jelenleg 4 vármegyében megtalálható kereskedéseivel a dél-dunántúli régió legnagyobb gépjármű kereskedői hálózata. 

 Az új márkakereskedés megnyitása további lendületet ad a hazánkban is egyre népszerűbb márka értékesítéseinek, aminek köszönhetően az MG 1,5%-os piaci részesedése még tovább növekedhet majd.

„Márkakereskedői bővülésünk nemcsak a márka iránti bizalmat és a kereslet növekedését tükrözi, hanem egy újabb lépés afelé, hogy ügyfeleinknek még szélesebb körű szolgáltatást és elérhetőséget biztosítsunk. Az új kereskedés nyitásával az a célunk, hogy tovább erősítsük jelenlétünket a hazai piacon, és továbbra is magas színvonalon szolgáljuk ki vásárlóinkat. Sok sikert kívánunk legújabb kereskedőnknek!” – mondta Szabó Csaba, az MG Motor Hungary márkaigazgatója. 

Kapcsolódó podcastok a PodCars és a Begurulva youtube, valamint videa csatornákon!