Az új Bobby-AMG GT a Mercedes-Benz gyerekkocsik 7. generációja

  • A karosszéria, a kormány, a felnik és az abroncsok új fejlesztésűek, és biztosítják a Mercedes-AMG GT járműkialakításának még hűbb reprodukcióját.
  • Továbbfejlesztett ergonómia: optimalizált üléspozíció a keskenyebb és alacsonyabb üléshelyzetnek köszönhetően a középső részben
  • A Bobby-AMG GT LED-es világítással és visszajelző funkcióval ellátott változatban is elérhető lesz

Lenyűgöző hűtőrács, kifejező első kötény és hátsó diffúzor, valamint szemet gyönyörködtető fényszórók, akárcsak az eredetinél: a Mercedes-Benz és a Mercedes-AMG bemutatja a Bobby-AMG gyerekkocsi hetedik generációját. A Mercedes-AMG GT sorozat sportkocsija ismét az új Bobby-AMG modelljeként szolgált. Az új Bobby-AMG GT dizájnját teljesen átdolgozták a szórakozás és az ergonómia javítása érdekében.

A Bobby-AMG két változatban kapható: hiperkékben (LED világítással) vagy napsárgában (világítás nélkül). Fényes változatban a lámpák (első nappali menetfény, hátsó lámpák) és a bal és jobb irányváltó jelzőlámpák a pilótafülkében található billentyűzet segítségével kapcsolhatók be. Mindkét változat fényszórói és hátsó lámpái átlátszó üveglencsékkel rendelkeznek a kiváló megjelenés érdekében. A jármű Mercedes-AMG kivitelű kormánykerékkel van irányítva. Az elődmodelltől eltérően a hűtőrács, az első elosztó és a hátsó diffúzor nem matricaként, hanem önálló alkatrészként valósult meg. A kijelző matricái, a motorháztető AMG címerje, a csomagtérfedél csillaga és a kormánykerék műholdgombjai a szállítási terjedelem részét képezik. Az eredeti Michelin dizájnú Whisper abroncsok jó tapadást biztosítanak az aszfalton és kellemesen halk gurulást. A felnik AMG keresztküllős kivitelben, matt fekete színben készültek, az eredeti jármű alapján.

Jobb ergonómia a több játékhoz és vezetéshez

A Bobby-AMG kialakítása mellett az ergonómiát is jelentősen felülvizsgálták és nagymértékben továbbfejlesztették. A keskenyebb és alacsonyabb üléspárna kényelmesebb üléshelyzetet tesz lehetővé, ami a lábízületeket is könnyíti. A kárpitozott ülés további kényelmet biztosít. Ráadásul az új Bobby-AMG ismét térdmélyedést kapott, így a nagyobb gyerekek is tovább élvezhetik az utazást. Mindkét változatnál az üléspárna eltávolítható; a LED-es változatban a világítás elemtartója alatta található.

Több mint 20 éves sikertörténet: a Bobby-Benz és a Bobby-AMG különböző generációi

1996-ban látott napvilágot az első Bobby-Benz, az SLK modell. A Bobby-Benz SLK két további generációja következett 2004-ben és 2008-ban, majd három évvel később a 4. generáció követte: egy SLS AMG formájú változat. 2016-ban és 2019-ben az első két AMG GT-n alapuló Bobby-AMG modell az ötödik és hatodik generációban készült el. Minden Bobby autó Németországban készül, és a BIG Spielwarenfabrik, az eredeti Bobby Cars gyártója gyártja.

Az új Bobby-AMG GT gyerekkocsik LED-világítással és anélkül, 18 hónapos és idősebb gyermekek számára készültek. A rendelési számok B66962013 a Bobby-AMG GT esetében hiperkékben (LED világítással), a B66962012 a Bobby-AMG GT esetében pedig napsárgával.

Kapcsolódó podcastok a PodCars és a Begurulva youtube, valamint videa csatornákon!