Turán Frici nem áll rajthoz a szezonzáró futamon

A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei szezonja október 25-27. között ér véget a Zemplén hegységben, ahol az új bajnok kilétére is fény derül.

A kiváló pályák, a lenyűgöző környezet és a verseny komoly tétje várhatóan jelentős számú indulót vonz majd. Turán Frici idén ugyan nem lesz ott a népes mezőnyben, de egy szezonzáró játékkal kedveskedik szurkolóinak.

„A magyar rali szempontjából különleges év ez, szerintem az egyik legizgalmasabb szezonzáró futamra kerül majd sor a Zemplénben. Idén három páros is esélyes az abszolút bajnoki címre, ami hosszú ideje nem fordult elő. Mindemellett az is érdekesség, hogy mindenképpen új bajnokot avat a szakág, hiszen olyan versenyzők és navigátorok érhetnek fel a csúcsra, akiknek eddig még nem sikerült. Nagyon nehezen éljük meg, hogy bajnoki esélyesként nem lehetünk ott a szezonzáró versenyen, nem így készültünk. Mivel azonban a szervezők egy héttel eltolták a versenyt és nekem arra az időpontra már fix szerződésem volt egy filmforgatásra, így sajnos nem tudunk rajthoz állni. Drukkolunk a versenyzőknek, biztosak vagyunk benne, hogy nagy küzdelem lesz a pályákon és bárhogy is alakuljon a hétvége, a legjobb végeredmény fog megszületni. Mi a háttérből követjük majd az eseményeket és bízunk benne, hogy sokan kilátogattok a zempléni pályákra biztatni a versenyzőket” – mondja Turán Frici.

A bajnokság állását tekintve a legkedvezőbb helyzetben jelenleg Csomós Miklós és Nagy Attila állnak, akik természetesen szeretnék megőrizni vezető pozíciójukat.

„Nagyon élveztük az idei szezont, izgalmas és jól szervezett versenyeken autózhattunk a Volkswagen Polo-val. Köszönjük az egész csapatunknak, hogy végig mellettünk álltak, partnereinknek a töretlen közös munkát és a szurkolóink buzdítását. Nekik egy különleges, szezonzáró nyereményjátékkal is szeretnénk megköszönni az egész éves szurkolást. A hivatalos Facebook oldalunkon az alábbi cikk alatti kommentben várjuk az idei szezonban rólunk készült legkedvesebb fotóitokat, legyen az selfie, közös emlék, versenypillanat. A Zemplén Rallye-t követően a képeket feltöltőknek értékes Turán Frici webshop relikviákkal kedveskedünk” – biztat mindenkit a játékra Frici.

Eredmények, a beíróban adott rövid nyilatkozatok, friss információk IDE KATTINTVA!

Kapcsolódó podcastok a PodCars és a Begurulva youtube, valamint videa csatornákon!